Svaki tip muskarca trazi svoj tip zene

Veze mogu biti zbunjujuće i nije tajna da različiti muškarci traze razlicite stvari.

Slomljeni muškarac želi da ga žena popravi. Lenjivac želi ženu koja se nece zaliti, prigovarati.
Nezreo čovek želi da mu žena bude druga majka.
Nasilnik želi ženu koja ne misli na sebe i ne prica o sebi.
Nesiguran muškarac trazi zenu koju lako moze impresionirati.
Plemenit čovek želi partnera.
Vredan čovek želi zenu koja je posvecena.
Odan muskarac želi ženu koja će mu čuvati leđa.

Koliko ima istine u ovome i koji tip muskarca si ti?
Razmisli pre nego sto odgovoris :/
🤔🤔🤔

Sve je moguce kao sto i impresioniranje moze biti cita manilulacija. Kacnije shvati da ju je zaveo corak, u svakom smislu.
Kad kasnije?
Kad joj ego naraste do neba pa počne da se iživljava? :)
I nije to manipulacija nego odbrambeni sistem.
Eto ti tema Pokloni.Samo što to ne deluje na nju ali ipak voli. :)
Ali.Svaki dan.Uredno.

Poslednja izmena:
Pa generalno nema pravila, vec ono bitno je da ono nesto klikne i da ima neke hemije pa sad kako ti se zalomi.

Mislim u te price o "idealnom" tipu za nekog i o "skladnim" parovima veruju samo oni koji misle da covek funkcionise po nekom ustaljenom algoritmu kao AI i da se zivot odvija onako sve skolski kao po nekom udzbeniku ali u realnosti to nema veze s vezom, cak stavise istina ne moze biti dalja od toga jer i mi kao ljudi a i sam zivot je mnogo neodredjeniji i haoticniji i upravo ta neka relativnost i neodredjenost su ono sto ljude cini ljudima i sto cini zivot.

Pa generalno nema pravila, vec ono bitno je da ono nesto klikne i da ima neke hemije pa sad kako ti se zalomi.

Mislim u te price o "idealnom" tipu za nekog i o "skladnim" parovima veruju samo oni koji misle da covek funkcionise po nekom ustaljenom algoritmu kao AI i da se zivot odvija onako sve skolski kao po nekom udzbeniku ali u realnosti to nema veze s vezom, cak stavise istina ne moze biti dalja od toga jer i mi kao ljudi a i sam zivot je mnogo neodredjeniji i haoticniji i upravo ta neka relativnost i neodredjenost su ono sto ljude cini ljudima i sto cini zivot.
Kad si svestan covek, mozes odrzati vezu brak, sa bilo kakvom osobom.

Veze mogu biti zbunjujuće i nije tajna da različiti muškarci traze razlicite stvari.

Slomljeni muškarac želi da ga žena popravi. Lenjivac želi ženu koja se nece zaliti, prigovarati.
Nezreo čovek želi da mu žena bude druga majka.
Nasilnik želi ženu koja ne misli na sebe i ne prica o sebi.
Nesiguran muškarac trazi zenu koju lako moze impresionirati.
Plemenit čovek želi partnera.
Vredan čovek želi zenu koja je posvecena.
Odan muskarac želi ženu koja će mu čuvati leđa.

Koliko ima istine u ovome i koji tip muskarca si ti?
Razmisli pre nego sto odgovoris :/
Gde da nadjem ženu 4 u 1 pošto sam medju kompleksnijim tipovima. Lenj, nezreo, i odan nasilnik? :think:

Back