- Poruka
- 29.307
A jel znaš da time izgrađuješ i sebe."Treba mi zena oko cijeg impresioniranja cu se polomiti" - Niko Nikad.
Jer ako uspeš da impresioniraš nju takvu.Ipresioniraćeš kasnije svaku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel znaš da time izgrađuješ i sebe."Treba mi zena oko cijeg impresioniranja cu se polomiti" - Niko Nikad.
Ako iskopas ovaj veliki kanal posle ce ti biti lako da iskopas manje...A jel znaš da time izgrađuješ i sebe.
Jer ako uspeš da impresioniraš nju takvu.Ipresioniraćeš kasnije svaku.![]()
Ne kopam kanale.To vidi sa @krompir 2.1. ja ti kažem konkretno.Ako iskopas ovaj veliki kanal posle ce ti biti lako da iskopas manje...
Ista stvar, ne komplikujem stvari koje ne moraju biti komplikovane.Ne kopam kanale.To vidi sa @krompir 2.1. ja ti kažem konkretno.
A ko joj garantuje da ćeš je posle ceniti?Ista stvar, ne komplikujem stvari koje ne moraju biti komplikovane.
Zajebi me sa tim " mora da se potrudi da me osvoji da bi me posle cenio", sta cu joj ako misli da sam balavi debil?
Zivot nema garantni list.A ko joj garantuje da ćeš je posle ceniti?
Ona sama sebi?
Idi na temu pokloni.Izčitaj moje postove a posebno poslednji.
Ništa se ne podrazumeva.Zivot nema garantni list.
Veze mogu biti zbunjujuće i nije tajna da različiti muškarci traze razlicite stvari.
Slomljeni muškarac želi da ga žena popravi. Lenjivac želi ženu koja se nece zaliti, prigovarati.
Nezreo čovek želi da mu žena bude druga majka.
Nasilnik želi ženu koja ne misli na sebe i ne prica o sebi.
Nesiguran muškarac trazi zenu koju lako moze impresionirati.
Plemenit čovek želi partnera.
Vredan čovek želi zenu koja je posvecena.
Odan muskarac želi ženu koja će mu čuvati leđa.
Koliko ima istine u ovome i koji tip muskarca si ti?
Razmisli pre nego sto odgovoris :/
Ako pod kriterijumom koji ima veze s godinama mislis na sise,dupe,plava,crna,domacica,zaposlena onda mozda ima razlikeNisu ni kriterijumi isti kad se namnoze godine.
Kad kasnije?Sve je moguce kao sto i impresioniranje moze biti cita manilulacija. Kacnije shvati da ju je zaveo corak, u svakom smislu.
Nemojte mi reci samo da ste svi plemeniti, molim vas.
U životu možeš da računaš isključivo samo na sebe.To će te učiniti izuzetno atraktivnim tako da ćeš moći da računaš i na druge ljude ali ti oni jednostavno tada neće trebati.Daleko sam od toga.
Treba mi neko na koga mogu da računam.
Kad si svestan covek, mozes odrzati vezu brak, sa bilo kakvom osobom.Pa generalno nema pravila, vec ono bitno je da ono nesto klikne i da ima neke hemije pa sad kako ti se zalomi.
Mislim u te price o "idealnom" tipu za nekog i o "skladnim" parovima veruju samo oni koji misle da covek funkcionise po nekom ustaljenom algoritmu kao AI i da se zivot odvija onako sve skolski kao po nekom udzbeniku ali u realnosti to nema veze s vezom, cak stavise istina ne moze biti dalja od toga jer i mi kao ljudi a i sam zivot je mnogo neodredjeniji i haoticniji i upravo ta neka relativnost i neodredjenost su ono sto ljude cini ljudima i sto cini zivot.
Koje je ovo pice Dart?Nemam.
Rekoh ja tebi na onoj temi.
Pogledajte prilog 1346783
Ja da napišem svoj život.Bio bi to ozbiljan best seler.Volim da ga gazim.Poznajem ljude.Vidim kakav je.
Blue frog.Koje je ovo pice Dart?
Gde da nadjem ženu 4 u 1 pošto sam medju kompleksnijim tipovima. Lenj, nezreo, i odan nasilnik?Veze mogu biti zbunjujuće i nije tajna da različiti muškarci traze razlicite stvari.
Slomljeni muškarac želi da ga žena popravi. Lenjivac želi ženu koja se nece zaliti, prigovarati.
Nezreo čovek želi da mu žena bude druga majka.
Nasilnik želi ženu koja ne misli na sebe i ne prica o sebi.
Nesiguran muškarac trazi zenu koju lako moze impresionirati.
Vredan čovek želi zenu koja je posvecena.
Odan muskarac želi ženu koja će mu čuvati leđa.
Koliko ima istine u ovome i koji tip muskarca si ti?
Razmisli pre nego sto odgovoris :/
Hahaha dobra fora"Treba mi zena oko cijeg impresioniranja cu se polomiti" - Niko Nikad.