Svaki marketing je dobar marketing

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
svi mi samopromovišemo sebe u različitim društvenim situacijama
pogotovo danas s, jelte, postojanjem raznoraznih društvenih servisa svi misle da su dostojni voga i mtv-ja
ako imaju fb sa slikama uznad 50 lajkova, blog, instagram, ili štagod
al nije priča o tome... nego sve se danas pravda floskulama...
sve je to šoubiznis (preneseno i na život običnih ljudi), za dobrim konjem prašina se diže, psi laju..., samo mrtvog psa niko ne šutira...
tako se svakakve karikature koje dobiju miligram paženje samoproglašavaju za veličine jer, o njima se priča...
e sad da se vratimo u realan život običnih smrtnika=forumaša...
da li grabite pažnju, da li svesmo provocirate, da li volite da ljudi pričaju o vama ili ste kao fine, povučene isl bar dok ste obučene
da li bar vaše anonimne drugarice i poznanice bodu oči i grade sebe jeftinim marketingom
da li je važno biti predmet pažnje, kako bilo?
i nemoj sad kao to su tinejdžerske fore i vi ste uzorne gradjanke, što i jeste, al svako se hvali nečim, bar na rečima
toliko divnih muževa, jela, figura i drugarica je protrčalo bar kroz forum...
po što smo utvdili da je odgovor na pitanja iz sredine da - šta je vaše glavno oružje u kampanji JA

ja nekako imam negativni marketing ispod koga se krije vise i bolje od onoga sto se na prvi pogled nudi
nekako me blam da bude obrnuto, pa onda idem bolesnom logikom - neka ljudi prvo misle o meni lose, pa ako nadju posle nesto dobro-onda super...
sigurno je neka patologija u pitanju..

ja nekako imam negativni marketing ispod koga se krije vise i bolje od onoga sto se na prvi pogled nudi
nekako me blam da bude obrnuto, pa onda idem bolesnom logikom - neka ljudi prvo misle o meni lose, pa ako nadju posle nesto dobro-onda super...
sigurno je neka patologija u pitanju..
4997553+_503e9bbccc374d6a55a3d8a83a544ed6.jpg

Back