Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.017
Svaka zena kad joj se priseksa pise o seksu..
Jel su te sto pisu i misle o tome nekoliko sati dnevno nimfo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to pitanje, nesreco..Kad nam se priseksa nadjemo decaka i resimo se te muke
- - - - - - - - - -
bar do sledeceg puta
nije to pitanje, nesreco..![]()
Svaki ti dao,makar turpijom grickalice struzio taj titanijumski stit, dok ne stigne do tvog neprocenjivog blaga..Da.
Sanjala sam sinoć kako nešto penetrira u mene. To nešto je bilo vanzemaljsko.
Noć prije sam sanjala izlučevine..
Noć prije toga sam zaspala gledajući xxx filmove. Bravar.
Tu noć sam sanjala da imam pojas nevinosti i tražila sam bravara s velikim ključem da me oslobodi okova ..
Ne mogu toliko toga drćati u sebi pa moram da se negdi ispraznim. LJIS je idealno misto da svršim s tom svojom agonijom.
Oprosti mi, ne znam što činim.
Da.
Sanjala sam sinoć kako nešto penetrira u mene. To nešto je bilo vanzemaljsko.
Noć prije sam sanjala izlučevine..
Noć prije toga sam zaspala gledajući xxx filmove. Bravar.
Tu noć sam sanjala da imam pojas nevinosti i tražila sam bravara s velikim ključem da me oslobodi okova ..
Ne mogu toliko toga držati u sebi pa moram da se negdi ispraznim. LJIS je idealno misto da svršim s tom svojom agonijom.
Oprosti mi, ne znam što činim.
i javio ti se Tito
A Jovanka ti mahala iz pozadine
![]()
Svaki ti dao,makar turpijom grickalice struzio taj titanijumski stit, dok ne stigne do tvog neprocenjivog blaga..
Draga znas kako kazu lepota je u ocima posmatraca.To vredi i za sve ostalo.Neko vidi svet kroz svoje neizivljene seksualne frustracije pa onda ih projektuje na druge ljude.A sta ces..a onda se dobro i.zjebem i dođe mi da to kažem cilom svitu. Ne samo da me susjedi čuju, hoću da me svi čuju.
Jesam li ja nimfa?
Nero, jesam li?
Ne želim biti nimfa. Želim biti stujardesa.
- - - - - - - - - -
Jbte da, u pozadini je sviralo ..
..Druže Tito mi ti se kunemo...
Koja slatka perverzija.
- - - - - - - - - -
Amen brate.
Draga znas kako kazu lepota je u ocima posmatraca.To vredi i za sve ostalo.Neko vidi svet kroz svoje neizivljene seksualne frustracije pa onda ih projektuje na druge ljude.A sta ces![]()
nema ovde nikakvih sex frustracija..Draga znas kako kazu lepota je u ocima posmatraca.To vredi i za sve ostalo.Neko vidi svet kroz svoje neizivljene seksualne frustracije pa onda ih projektuje na druge ljude.A sta ces![]()
A pa da,kao sto je i svaka zena koja nece seks sa nekim muskarcem i lezbaMa Nero zna. Priseksalo mi se.![]()
tebi je to non stop..Ma Nero zna. Priseksalo mi se.![]()
Hahahahahaha da je samo to,moze joj stici i ponudaSad ces da dobijes kitu cveca u pp
A pa da,kao sto je i svaka zena koja nece seks sa nekim muskarcem i lezbaIz pouzdanog izvora
![]()
Sad ces da dobijes kitu cveca u pp
kakve ste ..
Tacno je,pitao sam crvenokosu da joj svrshim po kosi,,
hranljivo je to..
Zlo?![]()
Svaka zena kad joj se priseksa pise o seksu..kakve ste ..
Tacno je,pitao sam crvenokosu da joj svrshim po kosi,,
hranljivo je to..
Zlo?![]()
Nemam pojma,zato i upitao.Svaka zena kad joj se priseksa pise o seksu..