Svaka čast za ovu ideju!

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456
Pošto još ne postoji uopštena tema na ovom pdf-u, odnosno popularne "kafane", ja ću uzeti slobodu da ovde pohvalim ovu ideju administracije o stvaranju ovakvog dela foruma na kome će građani moći obznaniti nepravdu kojoj su bili izloženi, a pri čemu nisu bili zaštićeni ni od koga, a posebno ne od države, koja je i najčešći učinitelj raznih nepravdi. Nije u redu da se o tim nepravdama ne čuje, da ostanu neprimetne, jer baš to stimuliše onoga ko čini nepravdu da je ponovi nad drugim. Glas javnosti je uvek bio moćna stvar, a glas na najčitanijem forumu u Srbiji je moćno oružje u rukama pravednika kome je pričinjena nepravda.

Ako samo jedna jedina nepravda bude ispravljena zbog postojanja ovog pdf-a učinili ste veliku stvar. Još jednom, svaka čast za ovu ideju!

Ideja da se u jednom znacajnom sredstvu informisanja kao sto je Krstarica pise o NEPRAVDAMA U DRUSTVU je veoma dobra.

Cesto ljudi ne znaju gde da se pozale, gde da se izjadaju, gde svoju muku da podele sa ostalima.

Veliki forum je vrlo dobro mesto za to.

Cak mogu odmah od nekoga da dobiju koristan savet i podrsku u raznim oblicima.

Ja sam vise puta dobio odgovore od forumasa koje na drugom mestu nisam mogao da dobijem, a o stvarima koje su me veoma zanimale.

Zato pozdravljam ovu ideju i inicijativu. :ok:

Poslednja izmena od moderatora:
Svaka cast stvarno!
Koliko nas misli da je nepravda losa i da je ucinjena nad nama...samima, da nije ispravno to sto je drzava donela zakon ili propis, a da se po nasoj logici ili ideologiji nije slozilo, ili da se neko ogresio o nas :lol:
Istina ili zaista... stvarnost.........ili nasa logika? :think:
Pitanje je, mozemo li promeniti nesto ili se samo boriti protiv toga?

Svaka cast stvarno!
Koliko nas misli da je nepravda losa i da je ucinjena nad nama...samima, da nije ispravno to sto je drzava donela zakon ili propis, a da se po nasoj logici ili ideologiji nije slozilo, ili da se neko ogresio o nas :lol:
Istina ili zaista... stvarnost.........ili nasa logika? :think:
Pitanje je, mozemo li promeniti nesto ili se samo boriti protiv toga?

Dobra pitanja :)
U svakom slučaju, dobar početak je da se sve to iznese na svetlost dana i da se razgovara o tome.

Pravda je spora, ali dostižna, kažu, al ne kažu koliko nepravda čoveka omalovažava i boli. I ja pozdravljam ovu ideju zbog svih onih koji trpe bilo kakvu nepravdu.

Slažem se. Ako ništa drugo, čoveku je lakše kad podeli s drugima što mu je na duši, šta mu se nepravedno desilo, a zajedno uvek brže i efikasnije i možemo doći do nekog rešenja.

Ja sam postavio svoju prvu temu vezano za pljačku uvoznika koju nezakonito sprovode kroz dogovoreni dil Carina i Agencija za bezbednost saobraćaja. Imam ja pun džak raznih nepravdi, odnosno prevara, malverzacija, pljački i kršenja zakona od strane carine, tako da očekujte još dosta tema o tom lopovskom sistemu. Naročito o Carinskoj ispostavi željeznička stanica Subotica, koja prednjači u svemu ovome. Inače, lično spremam tužbu protiv te carinarnice.

Ja sam postavio svoju prvu temu vezano za pljačku uvoznika koju nezakonito sprovode kroz dogovoreni dil Carina i Agencija za bezbednost saobraćaja. Imam ja pun džak raznih nepravdi, odnosno prevara, malverzacija, pljački i kršenja zakona od strane carine, tako da očekujte još dosta tema o tom lopovskom sistemu. Naročito o Carinskoj ispostavi željeznička stanica Subotica, koja prednjači u svemu ovome. Inače, lično spremam tužbu protiv te carinarnice.

Done ,čekaj dok smene ove pa posle ,ti nam još uvek trebaš.

Поздрављам идеју , ако ништа друго за сада и не буде могло да се уради , бар је лакше кад се чује, Већ ће неко дати неки предлог или је имао ншто слично па је успео да реши .

Hvala svima na svim komentarima i odgovorima na temu.Ali cini mi se da niko od vas nije shvatio pravu sustinu ove teme.Svi mi mozemo stvarno promeniti nacin razmislaljanja da sve moze zavisiti od nas samih.LJudi napravimo sindikat za svakog po naosob to su nam uzeli jos 1945 godine i da za ovih 20 godina demokratije nikom nije palo na pamet sta u ovoj zemlji fali ne mogu da verujem.

Back