Svajcarskii noz.

Nancy885

Početnik
Poruka
4
Muskarci da li bi se vama dopalo da vam devojka za godisnjicu veze kupi nesto tipa svajcarski noz?
Za prvu godisnjicu dobio je zlatan privezak sa datumom pocetka nase veze ali sada bih htela da ga obradujem necim prakticnim, a znam da je vec imao jedan takav noz koji je izgubio i stalno govori da mu je krivo zbog toga.
Da nije malo glupo za tu priliku kupiti noz? z:lol:

Muskarci da li bi se vama dopalo da vam devojka za godisnjicu veze kupi nesto tipa svajcarski noz?
Za prvu godisnjicu dobio je zlatan privezak sa datumom pocetka nase veze ali sada bih htela da ga obradujem necim prakticnim, a znam da je vec imao jedan takav noz koji je izgubio i stalno govori da mu je krivo zbog toga.

nije glupo, kupiš onaj što ima milion nekih delova :)

vm_5301lg16_sol_a03-300x300.jpg

ili možda

20061013_123523_swiss-army-ever.jpg

Ako ON to želi, onda mu kupi .
Budi sritna da znaš šta mu fali :D

ja sam zensko al se ne bih bunila da mi neko kupi svajcarski noz
teo decko da mi da svoj, kao ne treba mu,al necu da mu uzimam njegov u slucaju da se predomisli
pa se sve nesto mislim da odem do buvljaka i kupim neki polovni
ja glasam za.

Back