ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Pa ako se napnem, možda zaebem i pametnijeg
Vredi pokušati...
a možda i samo prdneš...
na tebi je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako se napnem, možda zaebem i pametnijeg
Vredi pokušati...
a možda i samo prdneš...
na tebi je
Auuu, al' sam ja bio neispavan kad sam ovo pisao ...Nije da sam zavistan od svađa, ali (pošto sam i ovan) volim da se posvađam, jer je svađa, ustvari, tek kroz svađu i konfliktne situacije, najbolje testiraš svoju mudrost, pamet i karakter !! A ako, pri tome, još i voliš, ceniš i poštuješ svog partnera, pa kako da pobegneš (nis' pzd) !? Ne kažu ljudi 'zalud da LEPA REČ I GVOZDENA VRATA OTVARA !!
Dobro, ja se ne važim, ja imam Osmeh, koji otvara i jače brave od gvozdenih, ali izneo sam otprilike suštinu !!
A vala, Sohhili, nekome (naročito ženama) je nekad bolje da odreaguju, tek kad se prašina slegne, jer ima raznih RAZJARENIH BIKOVA i ko zna šta sve mogu, u naletu besa !!![]()
Ne volim da se svadjam ali nekad se mora.
Bitan je nacin mada ja bas nisam uvek fin i oteram u qratz ako mi tako dodje a umem i da budem diplomata.
Bitno je u svadji obuhvatiti srz problema a ne ici na licnost i omalovazavati ali sve je to bla bla u zaru besa.
Odlazak u oblaku besa ili raspravom isterati svoje?
Kako se svadjati a da to ne bude da se zaćute obe strane?
Kako se vi svadjate , jel uvek mora popustit neko ili terate svoje?
Jel volite kad ste ljuti razgovarat o tome ili to volite uradit tek kad se strasti smire a prašina slegne?![]()
Jedna nedavno sprovedena studija otkrila je da u vezi u kojoj se jedan partner redovno povlači prilikom svađe postoje veće šanse da dođe do razlaza.
Svađaš se iz ljubavi!Umem se dobroo svadjat , samo mi treba jaak motiv![]()
Odlazak u oblaku besa ili raspravom isterati svoje?
U trenucima kada vas stvarno iznervira teško je odoleti iskušenju da mu jednostavno okrenete leđa i izađete napolje dok se strasti ne smire.
Takva strategija zapravo nije uspešna.
Jedna nedavno sprovedena studija otkrila je da u vezi u kojoj se jedan partner redovno povlači prilikom svađe postoje veće šanse da dođe do razlaza.
Kako se svadjati a da to ne bude da se zaćute obe strane?
Kako se vi svadjate , jel uvek mora popustit neko ili terate svoje?
Jel volite kad ste ljuti razgovarat o tome ili to volite uradit tek kad se strasti smire a prašina slegne?![]()