musketar 007
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
kod mene placu zboh 1neoprawdanog kao,,ubice me roditelji,,a ja po 10njih...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je bilo obrnuto..kad smo zakasnile nas tri,pa bile izbacene,drugarica place,dobila prvi neopravdani..
Meni to deseti po redu,ja bi trebalo da placem,al dzabe ,sve mi smesno...![]()
kod mene placu zboh 1neoprawdanog kao,,ubice me roditelji,,a ja po 10njih...![]()
Dobri su ti ti!
Mi smo se najstrashnije posvadjali sa celom zbornicom kad su bili oni protesti povodom Kosova, ali ne kad su svi dobili slobodan dan nego pre toga!
Elem poshto su mi 30% odeljenja chkepi najstrashnije, samo nas osmoro je izashlo, e onda dok smo mi pokushavali da ubedimo ostatak odeljenja da izadje, dolazi razredna i kaze nam da ko ode moze da se ne vratja u shkolu vishe uopshte!
I tu kretje paljba...
Razredna nam je inache mnogo dobra, tako da niko nije dobio smanjenu ocenu, a ispichkarali smo pola vetja!
Brate ja kad mi se bjezi pobjegnem, ne zanima me koliko njih bjezi sa mnom...sama-sama bjezim, mada se to jos nije desavalo, uvijek podje neko sa mnom.(((:A jel znate sta ja najwise mrzim?!!!!kad hoce celo odeljenje da pobegne swi odemo a ostanu 2-3shlihtare koje se ulizuju za ocenu a mi posle ni manje ni wise UKOR!!!!!a jednom kad smo isto tako swi pobegli jurio nas nastawnik ENGLESKOG!!!!nije nas uwatio al se mi us*ali pa se wratili ali nas nije upisao!!!
![]()
ja se cesto svadjam sa nastavnikom matematike![]()
![]()
Ne,nego pobegnes jer nisi naucila,i spasis sebi ocenu-imas vise vremena da naucis(sto nije fer prema ostalima)![]()
Uh koliko sam ja puta pobegao, pa opet nishta nauchio nisam![]()