Svadje s nastavnicima

• Začetnik teme Začetnik teme Fiorella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobri su ti ti!

Mi smo se najstrashnije posvadjali sa celom zbornicom kad su bili oni protesti povodom Kosova, ali ne kad su svi dobili slobodan dan nego pre toga!

Elem poshto su mi 30% odeljenja chkepi najstrashnije, samo nas osmoro je izashlo, e onda dok smo mi pokushavali da ubedimo ostatak odeljenja da izadje, dolazi razredna i kaze nam da ko ode moze da se ne vratja u shkolu vishe uopshte!

I tu kretje paljba...

Razredna nam je inache mnogo dobra, tako da niko nije dobio smanjenu ocenu, a ispichkarali smo pola vetja!

Ja sam se na kraju osmog razreda posvadjala sa razrednom.. I rekla sam da mi se ne obraca, da sam izgubila poverenje u nju(iako ga nikad nisam imala, al dobro..)
I to pred celim odeljenjem sam je isprozivala, jer kod nje mozes da imas pet ako joj doneses bombonjeru....
NIje mi se ni obracala.. A uopste ne zalim sto sam se posvadjala, jer sam bila u pravu... Sad da je vidim na ulici, pobegla bi od nje...

Dobri su ti ti!

Mi smo se najstrashnije posvadjali sa celom zbornicom kad su bili oni protesti povodom Kosova, ali ne kad su svi dobili slobodan dan nego pre toga!

Elem poshto su mi 30% odeljenja chkepi najstrashnije, samo nas osmoro je izashlo, e onda dok smo mi pokushavali da ubedimo ostatak odeljenja da izadje, dolazi razredna i kaze nam da ko ode moze da se ne vratja u shkolu vishe uopshte!

I tu kretje paljba...

Razredna nam je inache mnogo dobra, tako da niko nije dobio smanjenu ocenu, a ispichkarali smo pola vetja!

E i kod nas se desila slicna situacija...(((:

A jel znate sta ja najwise mrzim?!!!!kad hoce celo odeljenje da pobegne swi odemo a ostanu 2-3shlihtare koje se ulizuju za ocenu a mi posle ni manje ni wise UKOR!!!!!a jednom kad smo isto tako swi pobegli jurio nas nastawnik ENGLESKOG!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:nije nas uwatio al se mi us*ali pa se wratili ali nas nije upisao!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A jel znate sta ja najwise mrzim?!!!!kad hoce celo odeljenje da pobegne swi odemo a ostanu 2-3shlihtare koje se ulizuju za ocenu a mi posle ni manje ni wise UKOR!!!!!a jednom kad smo isto tako swi pobegli jurio nas nastawnik ENGLESKOG!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:nije nas uwatio al se mi us*ali pa se wratili ali nas nije upisao!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Brate ja kad mi se bjezi pobjegnem, ne zanima me koliko njih bjezi sa mnom...sama-sama bjezim, mada se to jos nije desavalo, uvijek podje neko sa mnom.(((:

Stvarno ima mnogo glupih profesora, pa kad se svadjam s njima normalno da cu lako usta da im zapusim. Za neopravdane se dogovorimo uvek, ili moji dodju pa opravdaju jer mi oni smisljaju kako cu da pobegnem, oni znaju te fore i to

Back