Svadje s nastavnicima

• Začetnik teme Začetnik teme Fiorella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O da 2 puta i to zesce. Prvi put je bilo sa nastavnicom Biologije posto svi pricaju da nastavnica prima MITO ja se sokirala. E sad na casu D.D. odgovara i dobije pet za tri recenice, a posle odgovara A.C. i dobije tri a duplo vise znao od ovog prvog. Meni puko film i ja lepe ne glas kazem "svi znamo za sto je Dusan dobio pet" Moja drugarica meni kao "zasto?" Pa zbog plastike kreditne kartice. I prozove mene nastavice da odgovaram i ja odgovaram bez greske a ona meni kroz iglene usi pet . Kucka grr

A drugi put mi se danas desio sa obzirom da mi je mama rekla da se ne svadjam i ne odgovaram nastavnicima jer sam prema njima kao mala bubica. Moste mislit. Dosla nova nastavnica Fizike kao da je izasla iz podzemnog sveta kosa rascupana obucena kao da je vekovima brala kukuruze i jos pak ne zna da cita. Ja se ljuljam i ona meni kaze ne ljuljaj se smetas drugu. ja ne prestajem a ona kao mozesse mami tako ponasat meni neces. Ja kao e pa i drugi se ljuljaju tako da me bas briga. A ona ma je li ja vidim tebe a ne druge. Kazem ja pa onda ste coravi. Ona meni znas sta mala neces ti mene da ucis ja sam ovde da tebe ucim a ne ti mene. Ja kao pa da mozda Fiziku ali ja vas mogu naucit citat slova. i ona mene izbaci a ja se derem da ne sme da je to zabranjeno izbacivanje. Kasnije sam cula po prici svojih drugova da su citali zivotopis Galileja i da samo sto nije zaplakala i da im je rekla kako su njihovi zivoti bezvredni i da jenjima toplo i da idu u skolicu a da su jadnog Galileja spalili a Nikola Tesla umro siromasan...

Moste mislit bolesnog li mozga...
:roll: :roll: :roll: :roll:

Biologicarka ne prima mito... Ista je meni predavala u osnovnoj... Istih prica je bilo i dok sam ja isla kod nje na casove... Ona jednostavno razlikuje sta znaci razumeti i nauciti napamet... Obrati paznju kad sledeci put neko bude odgovarao i primetices to... :wink:

hm...evo vam primera kako su prosvetni radnici najgluplja stvorenja na svetu!!!! Po ucenju sam super djak, pa mi je do skoro razredna pravdala casove ko od sale. Medjutim, kako sam pocela da se druzim sa "losijim" djacima, tako sam postala crna ovca. Najvise me nervira sto ne sme nista da mi kaze u facu (verovatno me se plasi da joj ne polomim vilicu!), nego razne traceve o sebi cujem posredno! Zivim za dan kad cu da zavrsim cetvrtu godinu, da je malo naucim pameti!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Fiorella:
Jel vam se desilo da se OZBILJNO posvadjate sa nekim nastavnikom? Moja drugarica iz razreda se juce tako zakacila sa nastavnicom muzickog.
Ova ju je prozvala da cita nesto, a ona ne cita dobro(a nece da prizna) i ceo razred je sve vreme ispravljao, a kasnije i nastavnica. Zatim je ta drugarica pocela da vice na nastavnicu kako laze i kako pokusava da je napravi ludom. Napominjem da je ceo razred cuo i video "kvalitet" njenog citanja.
Ako vam se desilo nesto slicno,pisite.
Meni se nije desilo.

u bre...hiljadu puta...chak mi se deshavalo i da opichim profesora po pich''ki

Ja sam bas bio medju najgorima.Mada sam bio dosta dobar djak, pa su me pustali.Profesori su me gadjali kredom,jurili sestarom,izbacivali sa casa stalno,branio druga sto je prebio decka na sred casa..... Bas je bilo zabavno.Bas za zelim da se vratim, makar na 1 cas.

Mrzim svoju profesoricu matematike, kojoj stvarno nije mesto u prosveti.Eto baš mi je juče dala tri iz pismenog, ali sam joj ja rekla da znam za više od tri, ali me ona iskulirala. :x :x
Nema poente da se ja sa njom svađam, kad je ona glupa, sva je ko da je sa marsa pala, ne zna ništa da objasni, ali zna da te i te kako zaj**e u ocenjivanju!
Sa drugima uglavnom nemam nekih većih problema

Nemam obicaj da se svadjam sa profesorima.Jednostavno zato jer znam da time necu nista posebno postici asamo cu sebi nabaciti vise nevolja.MOje svadje se svode na ironicne komentare koje ponekad dobacim......tada me uglavom oteraju sa casa i zaborave da me upisu.....jej

Jednom u osmom. Tad sam dobila smanjenu ocenu iz vladanja ( i zbog prichanja na chasu!!! :oops: ). Prof tehnichkog je hteo da mi uzme neki fotoaparat i nije hteo da mi vrati, i ja reko "Necu onda". I onda je tu nastalo prozivanje i sl., ali inache se ne glupiram tako. Bunim se i to, ali sam bash ok sada sa profanima!!! :oops: :oops:

Back