SVAĐA FORUMAŠA.......!

EVO PRIMERA za "svadju i uvredu "...gospa GA je prozvala da spada u ciljnu grupu "podjebanata"..ja bih koristila nežniji izraz poput : "Ornel za medjunožne i medju ušne frustracije"..a on njoj grubo odgovara da je Gospa iz medjunožja..umesto da je gricne za dupence i prozove Ikonom jer je žensko stvoreno za obožavanje, znojavo uživanje...za njen užitak prevashodno.

TOLIKO o lepom vaspitanju i znalačkom vokabularu u igri: provokacija mi je srednje slovo ;)

Aaaaaa,ne bih ja banalizovao važan pojam....!
Ne,nikako !
Itekako,rab Božji,na koga se odnosi tvoja aluzija,zna da "gricne dupence",
ali izbegava virtuelna grickanja !
Čega nema da bi ruka takla,vilica će škljocati na prazno.....!

A,ovo sa milom nam iskompleksiranom lezbijkom,uz to i Hrvaticom,
to su "repovi" od pre....
Duguje mi višestruko ispoljeno srbopljuvanje....
Ne bih sa drugom damom,lepote mi.....
Slao bi smajlije - dok ih ima !
I to samo srca.....!

sto se dva forumasa posvadjaju, ali najgore je sto uvlace i druge, dovode do podela medju ostalim forumasima i ocekuju jednoumlje od ostalih. ako se misljenje razlikuje tretiraju tog nekoga kao nekoga ko je protiv njih i pripada drugoj strani.
a cemu sve to? sujeta, ljubomora, potreba da se nekome nesto dokaze.....

u rl se takve svadje ne srecu, jer u rl postoje i druge metode resavanja situacija, ljudi ne pricaju neprekidno o svemu i svacemu, kao ovde i mnoge ne bi sreli, a jos manje sa njima provodili svoje vreme i pricali. u rl postoji mogucnost izbora sa kim ces, a sa kim neces. postoji i ovde, ali su mogucnosti suzene. dosta razlicitih ljudi na malom prostoru.

sto se dva forumasa posvadjaju, ali najgore je sto uvlace i druge, dovode do podela medju ostalim forumasima i ocekuju jednoumlje od ostalih. ako se misljenje razlikuje tretiraju tog nekoga kao nekoga ko je protiv njih i pripada drugoj strani.

u rl se takve svadje ne srecu, jer u rl postoje i druge metode resavanja situacija, ljudi ne pricaju neprekidno o svemu i svacemu, kao ovde i mnoge ne bi sreli, a jos manje sa njima provodili svoje vreme i pricali. u rl postoji mogucnost izbora sa kim ces, a sa kim neces. postoji i ovde, ali su mogucnosti suzene. dosta razlicitih ljudi na malom prostoru.

Zgusnuli se ljudi,
prostora malo.
Uslovi za štipanje....!
I štipaju se.

Eh, Grofe "moj" ... takvom oralnom retorikom se gužvaju medjunarodni odnosi...kako tjemo u EU ako nismo tolerantni i fitilji su nam kratki?
Kako da pokažemo belosveCkim posmatračima da naš jezik nije samo za plaženje i palacanje..već da umemo da budemo gospodari situacija u kojoj um caruje ? (klada hipnotiziranih medijskim sokoćalima, na žalost ima previše...ali ako im se ubaci virus na vreme...otvoriće se i um za svetliju stranu meseca :)

Počne lepo.....Polemika krene tolerantno.
Razmenjuju se mišljenja,stavovi,ideje.....Onda nešto krene naopako.

I,počinje svađa,prepirka,padaju uvrede.....!

Jel' to đavo proviri neki put i na Forum ?
Kako tumačite svađu forumaša !?:think:

Nebitno postaje bitno ..pražnjenje neiskorištenih emocija ..prenos energije u krug .. potreba da se da smisao, stvara i dominira čisto kao potreba ..
Nema smisla .. jer suština i nije u smislu ..već u potrebi za smislom..Strah od gubitka ili neimanja identiteta ... vrisak za letom dok traje osjećaj padanja ... ograničenost percepcije preživljavanja i života..
Nedostatak ravnoteže misli i emocija..nepostojanje samokontrolišuće emocionalne barijere ..

Eh, Grofe "moj" ... takvom oralnom retorikom se gužvaju medjunarodni odnosi...kako tjemo u EU ako nismo tolerantni i fitilji su nam kratki?
Kako da pokažemo belosveCkim posmatračima da naš jezik nije samo za plaženje i palacanje..već da umemo da budemo gospodari situacija u kojoj um caruje ? (klada hipnotiziranih medijskim sokoćalima, na žalost ima previše...ali ako im se ubaci virus na vreme...otvoriće se i um za svetliju stranu meseca :)

Pa,mudri ljudi izmislili peglu...
Ako je nešto izgužvano.
A,humor je lek,smeh takođe.....!

Banalizuješ.
Ako se krene sa ozbiljnim stvarima,za očekivati je
da se i vokabular menja !
Biti tada duhovit,prosto nije preporučljivo.
Nije mi u percepciji da je ovoga puta takav slučaj....!
Čak -dapače.....

ovo je, cini mi se, jos vise prisutno na forumu, no u realu
valjda je u realu ljudima glupo da ocekuju nesto tako debilno
a, ovde si ili u klanu, i igras po pravilima klana, ili si sam protiv svih-samim tim i nepodoban

Pa,mudri ljudi izmislili peglu...
Ako je nešto izgužvano.
A,humor je lek,smeh takođe.....!

Banalizuješ.
Ako se krene sa ozbiljnim stvarima,za očekivati je
da se i vokabular menja !
Biti tada duhovit,prosto nije preporučljivo.
Nije mi u percepciji da je ovoga puta takav slučaj....!
Čak -dapače.....

Greška...ne banalizujem uopšte. Ako su teme ozbiljne postoje argumenti koji se citiraju..no političke teme su vezane za ostrašćenost i popularizam zagovarača novih istorija , a i uticaj marketinga na medijima ima hipnotičko dejstvo ciljano na mladost i vrelu krv i neznanje..to već spada u manipulaciju itd...

no, ovo ipak nije tema ..
Pozz..GROFE...;)

Poslednja izmena:
ovo je, cini mi se, jos vise prisutno na forumu, no u realu
valjda je u realu ljudima glupo da ocekuju nesto tako debilno
a, ovde si ili u klanu, i igras po pravilima klana, ili si sam protiv svih-samim tim i nepodoban

glupo jeste. lici na podele po skolama.

ili hoces da se drzis po strani i sagledas obe, ali uvek nekim upadicama, a vezano za drugu stranu, pokusavaju da te uvuku ili to pokusavaju na bilo koji drugi nacin. kao da ti opipavaju puls. samim tim iskazuju nepostovanje prema tvom misljenju i stavu. sto je bzvz. svi smo mi dovoljno misleca bica i ne trebaju nam tutori.

Nekome je to lek za lične frustracije i nemoć u reali da reši svoje probleme ...
Takvi su najveći gnjavatori i vole da oduzimaju drugima energiju, jer im smeta ravnoteža
a tek ako je neko "ne daj bože" srećan, zadovoljan..e to je povod za krvavi rat.
Ima pijandura..narkomana...zvocala , kukumavki..ma svega kao i u reali..svakojake fele..
a svi zaboravljaju floskulu: Samo Sex Srbina Spašava :)

Da... "ne drmaj mi kavez" sindrom... Pobegnu kad vide da neko nije u kavezu.

Počne lepo.....Polemika krene tolerantno.
Razmenjuju se mišljenja,stavovi,ideje.....Onda nešto krene naopako.

I,počinje svađa,prepirka,padaju uvrede.....!

Jel' to đavo proviri neki put i na Forum ?
Kako tumačite svađu forumaša !?:think:

Kao i svuda, i na forumu ima mnogo onih koji se prave pametni. Ako neko ima suprotno mišljenje, u redu je da ga iznese, ali na fin i kulturan način. Medjutim ovde ima i onih koji ti indirektno kažu da si debilčina ako podržavaš nešto i javno ti se rugaju. Meni, ako je neka tema glupa ja tu i ne zalazim.
Inače na forumima ,,politika" , ,,istorija", pa i religija ima nekih tema koje me zanimaju, ali ja zaista nemam živaca da učestvujem na njima, jer šta god da napišeš neko te napadne - ili si *********, ili si ustaša, četnik, glup si ako veruješ u nešto, bla, bla.

Jao ja bas ne volim svadje inace sam jako mirna dusa sama po sebi.
Samo da naglasim koliko sam ja kul i extra i ljudi obozavaju da se druze samnom, i ja bih da sam na njihovom mestu. Toliko sam vedar i optimistican da sve puca od srece oko mene.

Za svađu je uvek potrebno dvoje. Nek' digne ruku bilo ko od vas da se nije posvađao, ili barem čačkao virtuelnu mečku.

Meni lično više na ganglije idu oni što su, eto, neutralni... a uključe se u temu da izmire zavađene. A još ako nastupe onako moderatorski, sa sve lupanjem šakom o sto 'dosta, bre!', naravno da će ih narod ispičkarati. Potpisujem da se nikada u pravoj kafani ne bi postavili između dvojice što su se za guše dohvatili.
Posebna kategorija 'svađalica' su oni poprilično šizofrenični, što su danas u stanju da maltene šire božju reč međ' prisutnima, da bi onda već sutra oslobodili svog Hajda, bljujući žuč na sve strane. Pa onda opet prekosutra obese nos jer im je zaboga krivo, srame se što su juče i sami bili takvi, jer im danas neki drugi takvi izazivaju gađenje... te opet u krug.
Ali, interesantno, konkretnog izvinjenja nikada nema. Neretko im to bude samo paravan dok čekaju nekog na zicer, samo da taj neki nick svrati na temu... bolesno.

Smeta ti to što vidiš? 'Ignore' je iz raja izašao. Hoćeš da pričaš sa nekim? Pa pričaj, šta ti smeta što se dvoje, troje, petoro... za susednim stolom na temi šamaraju. Čak možeš izaći iz teme, pa lepo na pp...

I... nemoj mudroseriti drugima da bi trebalo da poštuju red, ako ga i sam kršiš. Ostani dosledan. Jer nema 'problematične' teme na kojoj se napadaju isključivo stavovi... redovno se napada i nick.
Čemu onda licemerje?

Kada kažeš 'svađa'... uključen si u nju onoliko koliko 'svađu' doživljavaš 'SVAĐOM'.

A pošto je 'SVIJET' oko Tebe odraz u ogledalu Tvoje Projekcije...'svijeta'... (?)...S KIM SE ONDA SVAĐAŠ? :)

A 'svađe' forumaša...su takođe Projekcija Sebe u ogledalu...kao onog koji gleda 'forumaše' koji se svađaju ili sa kojima se svađaš.

• Podržavam
Reactions: Tol
ponasanje na forumu je ono preslikano iz RL, samo razuzdanije, bezobraznije, malo manje promisljeno, malo manje kotrolisano
3/4 svadja na forumu se ne bi desile da se preslikaju u RL, ili bar ne tim tonom, nacinom, vokabularom, bahatoscu i slicno

Aha neki su frustrirani ,a u RL su miševi.Forum ne mora uvijek biti RL,stvarno ga lupetaš;sve fini ljudi koji me nazivaju ustašom.Al dobro za vas je to dio folklora

EVO PRIMERA za "svadju i uvredu "...gospa GA je prozvala da spada u ciljnu grupu "podjebanata"..ja bih koristila nežniji izraz poput : "Ornel za medjunožne i medju ušne frustracije"..a on njoj grubo odgovara da je Gospa iz medjunožja..umesto da je gricne za dupence i prozove Ikonom jer je žensko stvoreno za obožavanje, znojavo uživanje...za njen užitak prevashodno.

TOLIKO o lepom vaspitanju i znalačkom vokabularu u igri: provokacija mi je srednje slovo ;)
Ne to nije uvreda već istina.Naravno nisam vaspitana ko ti pa da to fino zapakiram u celofan da ispadne jedno mislim,a drugo govorim.Mislim neki ne prihvaćaju istinu jer im ne paše pa guraju svašta .O ti moralna gromado.Sad još reci da su Srbi ovdje svi do jednog fini,a mi provociramo a njima onako iz kućne radionice odma ispari sva finoća.Koga ti farbaš? Sebe očito

Astrice, darling kaj si negativna?..Ja te ne mrzim (niti bilo koga)..ostrašćena nisam i umem da volim ljude.

U svakom žitu ima kukolj, bilo i biće, baš zbog silnih manipulacija i neznanja.
Razum imamo i to nas deli od ID-a zato ga koristimo i ne dozvoljavamo da nas drugi obučavaju šta je dobro po nas.
Ne dozvoli da budeš ljuta, život je veoma kratak da gajimo takvu emociju...a mudra jesi da se oslobodiš pritiska na prigodan način.
pozz!
:heart:

Svemir se rodio eksplozijom baš kao i život. Tako se isto radjaju misao ili mudrost. Adrenalin se ne budi spavanjem već izazovom, sexualni čin je po pravilu jači ako je snažnija i sukobljenija pobuda. Setimo se Ledi Četerli. U sukobu i konfontaciji je koren svega kreativnog. Živela svađa.

Back