svadba

Najsmesnije su mi pozivnice za svadbe..gde na kraju ispod prigodnog teksta..
stoje slicice na primer tv-a pa precrtano..pegla pa precrtano..samo vrecica sa znakom dolara nije precrtana...:zcepanje:
Meni je to sve dibidus buđavo...
Sva neklasična venčanja, kada ljudi to obeleže-unoseći sopstvene ideje su mnogo bolja, nego kada idu po inerciji-prase, živa muzika sa oznojanim harmonikašem i celulit pevaljkom, velika sala, baloni...Levo gosti, desno gosti...JOJ užas, uŽŽŽŽAaaaaaaaaas!

Jel kontate vi praviti svadbe kada se budete zenili i udavali? Meni to glupo i retardirano, ta familija i sve sto ide uz to, neka veselja, one face sto se tu nesto trude da budu dobri i veseli, muzika, sta ja znam, sve mi je nekako za mrs, seljakluk...

E sada, mene zivcira svadba sto je takva, a sto ja na primjer ne bi mogao napraviti neki party, neko tehno muzike, malo dubstepa da ne bude sve isto, sta fali sto ja moram udovoljavati tamo nekim babama, msim, realno....?

I ustvari ja cu to uraditi tako...

Iznajmi javnu kucu pa pozovi forumashice da ti cestitaju :mrgreen: i forumashe da cestitjaju tvojoj buducoj zenici :rotf:

Za mene je odluka da dvoje zive zajedno pre svega licna i intimna stvar
i zaista ne znam zasto bi se to objavljivalo na sva zvona kroz svadbe
sa nasih prostora i na nas nacin...

moja sestra i zet nisu razmišljali o svatovima, nego najuža familija da ode na ručak posle venčanja, ali pod blagim pritiskom njegovih roditelja će ipak da prave svatove za 100-inak ljudi.
Ako se kad budem ženio sigurno da će o tome odlučivati buduća gospoja i ja, mada mislim da je nepotrebno na ovu krizu praviti fešte....

i da, ako nađu slobodnog matičara svatove prave na moj rođus :p

Oćeš kuac.
Ne zoveš ti njih da sebe počastiš a oni da gledaju, već da počastiš ti njih.
A ti si već počašćen.

I jeste seljakluk. Pa sa sela su potekli pokondireni građani koji se gade sela.

Geneza svadbe je u okupljanju rodbine da upozna novog člana, pomoći poklonima a često i radom da im se omogući lakši početak.
Ovo u zavisnosti od okolnosti.
Sada su se svadbe svele na nešto drugo - izvoljevanje jednog ili dva razmažena stvora.

ma mozda i necu, ne znam, al uglavnom ova jadnost sa harmonikom, kolom i slatkom casom ne dolazi u obzir...a ako budem pravio to ce biti onako kako ja hocu, ako bude uskoro mozda i prodigy dovedem, dok nisu omatorili previse, ne znam...

i uostalom jbe se meni za ta upoznavanja, sta ce mi koji ****** kada se ja i ti ne posjecujemo, to je sve neka njihova znatizelja, nova tema za tracanje...i najbolji da mi neki pokloni sad trebaju i one jadne slatke case sa vikanjem na mikrofon, ja ne mogu vjerovati da ljudi to rade...

ja sam razmazeni stvor :)

Па ти нећеш да правиш класичу свадбу, из ког разлога не улазим у то, али ипа би да је направиш у виду неке журке...
Вероватно да би на тај начин исказао своју уникатност...

j b e mi se za unikatnost u tom slucaju...a klasicnu svadbu necu jer mi je retardirana

gluplji komentar nisam skoro procitao majke mi... cuj ovo: seljakluk, face koje se trude da budu dobre i vesele... kao prvo, otkud tebi monopol nad definicijom 'seljakluka'? za mene je vise saljacki da skacem mrtav pijan uz muziku koja podseca na tandrkanje ves masine (da, mislim na tehno muziku)

nema tu sta da se neko pravi veseo i dobar... svadbe sluze da se ljudi dobro provedu i zabave, a u nasim genima i tradiciji je da to bude uz kolo, trubace, harmonikase ili neki bend...

cuj tehno, elektronika i sta ja znam na svadbi... mogao bi zvezda veceri da bude Ozi Osborn

ja vrlo dobro znam sta je seljakluk...postujem seljake, ali mi je bezveze njihov mentalitet i njihovi glupi vicevi i sale :D
i u mojim genima nije seljakluk tipa ojhaaaa i slatka casa...

kod mene ce to biti ovako:)

nisam za selo varijante tri dana pod satorom sav taj krkljanac zdranje klanje bljak...samo najblizi ljudi...kumovi...mozda neka zurkica i super..mislim sta ce moja jadna baba sa mojim drustvom pod istim krovom srcka da je opali

nisam za selo varijante tri dana pod satorom sav taj krkljanac zdranje klanje bljak...samo najblizi ljudi...kumovi...mozda neka zurkica i super..mislim sta ce moja jadna baba sa mojim drustvom pod istim krovom srcka da je opali

jasta, ja cu se napusiti na svadbi i smoricu se i otici leci da spavam do bracne noci, tada cu ustati da tuccam ako mi se bude dalo, a ako ne, nesto cu pojesti i leci da spavam :aha:

Back