Svadba

One suve raspale projice, ispljuvak belog sirca, listic sasusene psece butke, buckuris od "telece corbice", hladne sarmice, kafanski "cherry", krive reprodukcije na zidovima i pomahnitali nepoznati ljudi koji sebe nazivaju tvojim rodjacima, 25 tostera i 8 pegli.....ooooh, ne! Nikako. Pa za sve te pare, ma mislim i od para za vencanicu i cvetne aranzmane, bismo pozvali kumove i otputovali na vikend u....npr. Lisabon...ma gde god nam se ide! Jos bi nam ostao i koji cvonjak - mislim u poredjenju sa velikom svadbom koja bi se pretvorila u sajam kretena.

Da...ali za razne soseve od tartufa, museva od cokolada sa tresnjama i pristojnije enterijere....hmmm, da, opet bih izabrala odlazak na neku izazovnu destinaciju, ali ovog puta bismo imali i duzu turu!

pa mislim da ne pravi
a na prethodnoj sam strani objasnila i zašto
ta se.. slavlja.. otmu kontroli..
ja se ipak nadam da pravi
možda sam naivna, ali nisam skoro bila na nekoj svadbi koja se otela kontroli
doduše, nisam skoro bila na bilo kakvoj svadbi

neko više voli neformalne svadbe
tipa
venčaju se, ručak za najbližu rodbinu pa žurka za prijatelje

neko voli formalna okupljanja
ono, sve po protokolu
ko voli - nek' izvoli

neko voli narodske zabave u trajanju od tri dana
da se pokaže pred selom
bila ja i na takvoj svadbi i skroz su mi bili zanimljivi neki običaji...

sve je to meni svadba
i nema šanse da bih dozvolila da me cmače babatetkine komšinice sin iz trećeg braka

Crkva : obavezno.. ! Vecera ( malo prsuta , sira , ribe , janjca ) Volila bih da je u Konobi , al može i neki drugi restac :)
Najbliži i najmiliji frendovi , muzika ( živa, da :)) .. starce u ponoć ca u krpe.. ! Ostat pit sa prijateljima , i ujutro VIA brutalna egzotika .. !:mrgreen:

Moderna svadba, ali ipak svadba:lol:

Svadba je dobra stvar i iz prakticnih razloga... sve okupis na jedno mjesto, a ne posle mjesecima da te jure i cestitaju, ovako ih castis, proslavite i posle si mirna.

ne postoji moderna svadba ako ce tu familje rodjaka i sl. obicno ej barem neko ljakse.
ja sam bio samo na 2 bile moderne i tu se pustalo od beri vajta na kraju tehno. za jednu sam dobio pozivnicu ali nisam otisao isto je bila svadba u jednom kaficu i to mladenci nisu imali para i drugari im napravili strava svadbu i pozvali jednog eminetnog dja i iznenadili ih. a na onim prethodnim sam ja pustao muziku. sve u svemu svi se razveli :))
brakovi na one dve na kojima sam ja pustao muziku su trajali 2 godine a na ovu trecu nesto duze cijelih 6 godina. toliko o svadbama i o modernim svadbama.

ne postoji moderna svadba ako ce tu familje rodjaka i sl. obicno ej barem neko ljakse.
ja sam bio samo na 2 bile moderne i tu se pustalo od beri vajta na kraju tehno. za jednu sam dobio pozivnicu ali nisam otisao isto je bila svadba u jednom kaficu i to mladenci nisu imali para i drugari im napravili strava svadbu i pozvali jednog eminetnog dja i iznenadili ih. a na onim prethodnim sam ja pustao muziku. sve u svemu svi se razveli :))
brakovi na one dve na kojima sam ja pustao muziku su trajali 2 godine a na ovu trecu nesto duze cijelih 6 godina. toliko o svadbama i o modernim svadbama.
jedva cekam nasu svadbu,pa kad zasviraju trubaci,da te zelja mine i kad zalepis 100 eura na celo,bice veselo!!!

neko više voli neformalne svadbe
tipa
venčaju se, ručak za najbližu rodbinu pa žurka za prijatelje
neformalna svadba?
svadba je svadba. to ti je ono kad organizuješ da se neki ljudi okupljaju i jedu/piju na tvoj račun i daju ti neke poklone jer si se venčala
neko voli da je to veće, neko da je manje, vatevr u oba slučaja je svadba. a u 99% slučajeva bude barem za trećinu gostiju više nego što bi mladenci želeli
o.O
možda si htela da kažeš netradicionalna?
bilo kako bilo
u pravu je pil
svadba služi da bi se zajednica dvoje ljudi potvrdila pred narodom
tako da to valja istrpeti, dal udarno dal na rate, egal je.

neformalna svadba?
svadba je svadba. to ti je ono kad organizuješ da se neki ljudi okupljaju i jedu/piju na tvoj račun i daju ti neke poklone jer si se venčala
neko voli da je to veće, neko da je manje, vatevr u oba slučaja je svadba. a u 99% slučajeva bude barem za trećinu gostiju više nego što bi mladenci želeli
o.O
možda si htela da kažeš netradicionalna?
bilo kako bilo
u pravu je pil
svadba služi da bi se zajednica dvoje ljudi potvrdila pred narodom
tako da to valja istrpeti, dal udarno dal na rate, egal je.

naravno da ne valja istrpeti samo kreteni prave svadbe.
i seljaci

Back