Svadba o kojoj bruji region: Mladenci se posvađali zbog para, mlada pobegla

Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.
Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada se vratila u svoju devojačku kuću u Odžak.
Sve se odigralo pred više od 300 svatova, i to nakon što je nevesta skupila novac. Po običaju, mlada je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, oko 2500 evra, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac jer je ona ta koja je delila kafu.
Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje njihove zajedničke kuće.
Mlada je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.

Prokomentarisite ovaj dogadjaj, i pokusajte da budete umereni:malav:

Dakle para vrti, dje burgija nece.
Mlada sve isplanirala, da se Opari,
pa da kaze: puj pike ne vazi,
a onda kod kuce da se sladi sas money,
Zamisli sta je sve mogla kupit za te pare, ba, :lol:

Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.
Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada se vratila u svoju devojačku kuću u Odžak.
Sve se odigralo pred više od 300 svatova, i to nakon što je nevesta skupila novac. Po običaju, mlada je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, oko 2500 evra, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac jer je ona ta koja je delila kafu.
Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje njihove zajedničke kuće.
Mlada je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.

Tako je to kad se zene udaju za novac, a ne za muskarca.

Tako vam je, kad prave svadbu,da se malo uplusaju.....a ne razmišljaju da bi mogao biti minus.

Pare treba vratiti gostima i lepo se izviniti.
2500€ za svadbu je mali iznos ,ne znam koliko je bila velika svadba ,koliko gostiju ...ali ako vise od 100 to je slabo .

Ja sam na ispracaju u vojsku dobio otprilike toliko ,a obicno se na svadbama daje znatno vise ...

Celi članak je sprdnja a najveća je cifra oko koje je sve krenulo. 2500 evra???? na 300 svatova???
Smešno. Za te pare se ne izlazi iz kuće, a gde svadba da se radi. :hahaha:

Bio sam na svadbi, maloj, bez poznatog sveta, običan narod. Kum je dao 5000 evra. Ne verujem da je iko dao ispod 500 evra. Okrenulo se brat bratu oko 50000 evra. :cool:

Uveren sam da je pola svadbi danas zbog para. Nema tu ljubavi, čista ekonomija. Pametan mladi svet, gleda oko sebe, prati politiku, uči od "najboljih". Uzmu pare, podele, a šta bude dalje nije ni važno. :lol:

Celi članak je sprdnja a najveća je cifra oko koje je sve krenulo. 2500 evra???? na 300 svatova???

Bio sam na svadbi, maloj, bez poznatog sveta, običan narod. Kum je dao 5000 evra. Ne verujem da je iko dao ispod 500 evra. Okrenulo se brat bratu oko 50000 evra. :cool:

Uveren sam da je pola svadbi danas zbog para. Nema tu ljubavi, čista ekonomija. Pametan mladi svet, gleda oko sebe, prati politiku, uči od "najboljih". Uzmu pare, podele, a šta bude dalje nije ni važno. :lol:

Kako Vas nije sramota?

Auuu sad videh na sta lici mlada.....
.....na izgorelo majmunsko du*e

Pa faca joj sve govori....

Шта фали дјевојци?
Погледај на шта личи клињо.

- - - - - - - - - - -

Аман, то је само за кафу што је дијелила.
Шта сте запели.

Шта фали дјевојци?
Погледај на шта личи клињо.

- - - - - - - - - - -

.

Mislim da sam objasnila na sta lici

Nema prirodan izgled. Nista gore kad se unakazi solarijumom, silikonskim usnama i grudima, drecavom sminkom, crtanjem obrva, bordelskom odevnom kombinacijom i neumecem nosenja svega na sebi. Slika koju sam videla, sve mi je rekla. Klasicna sponzorusa.

Decko izgleda pristojnije od nje barem 5 puta.

- - - - - - - - - -

Zene su alave na tudj novac i vole da svojataju ono sto nije njihovo.Sklone su rasipnistvu ali samo kad je tudja imovina u pitanju .Ono sto je ona radom zaradila precenjuje i daje mu neslucene razmere vrednosti.
Zato ih uvek treba spustiti na zemlju i u svakom momentu naglasiti da je sve vase i da ste vi to stvorili i da je ona bezvredna.:per:

Pa kakve birate, tako vam je.

Izuzeci postoje, nisu sve zene iste, kao ni muskarci.
Ne treba generalizovati zbog ovog ili nekog drugog slucaja (sto je nazalost postalo frekventno) kako su sve zene lose.
One dobre zbog tih losih ne mogu da dodju do izrazaja.

na svadbama moraš da slušaš narodnjake satima....
moraš da se opiješ do nesvesti
moraš da potrošiš sve evre na muziku koja ne zna da svira
moraš da se preždereš masnih pečenih prasića kiselog kupusa i patišpanj torti bez putera
moraš da se otrezniš kiselom kafom pre nego što odeš sa svadbe...
ima još ali sad nemam vremena

Ne.
Došla su lepša vremena.
Na zadnje 3 svadbe na koje sam bio,
Novi Sad, Beograd i Bijelo Polje,
skoro isto.
Organizacija na nivou,
nema naručivanja pesama (ono, "Danas majko... 68 puta)
svako piće i različitim bokalčićima.
Matičar dodje (plati mu se).
Vatromet kad unose tortu. magla...

E sad, kol'ko je sve to koštalo zna gazda.

Najlepše je bilo u BG,
jer je sve organizovano u Pionirskom gradu.
Ko je hteo mogao je i sobu da uzme.

Poslednja izmena:
Mislim da sam objasnila na sta lici

Nema prirodan izgled. Nista gore kad se unakazi solarijumom, silikonskim usnama i grudima, drecavom sminkom, crtanjem obrva, bordelskom odevnom kombinacijom i neumecem nosenja svega na sebi. Slika koju sam videla, sve mi je rekla. Klasicna sponzorusa.

Decko izgleda pristojnije od nje barem 5 puta.

Mora da si vidjela ovu sliku https://www.fokus.ba/wp-content/uploads/2018/10/svadba-1.jpg , nije tema o tom vjenčanju, na tom je sve proteklo bogougodno, bez finansijskih trzavica ..
Tema je o ovim mladencima https://images.doza.network/www.doznajemo.com/728x546/93aa8bd0dc6711e8b527e76c81178b06.jpg

Zene su alave na tudj novac i vole da svojataju ono sto nije njihovo.Sklone su rasipnistvu ali samo kad je tudja imovina u pitanju .Ono sto je ona radom zaradila precenjuje i daje mu neslucene razmere vrednosti.
Zato ih uvek treba spustiti na zemlju i u svakom momentu naglasiti da je sve vase i da ste vi to stvorili i da je ona bezvredna.:per:

Podsjetio si me na dva slučaja u Hrvatskoj iz nedavne prošlosti , supruge pomrskih oficira verbalno zlostavljane zbole muževe noževima , oni podlegli a one 3,4 godine zatvora zbog prekoračenja nužne odbrane ..

Back