- Poruka
- 237.413
Bez ljubavi se ne moze ziveti, dzaba ti onda sve pare.Ha ha, od ljubavi se ne može ni preživjeti a kamoli živjeti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez ljubavi se ne moze ziveti, dzaba ti onda sve pare.Ha ha, od ljubavi se ne može ni preživjeti a kamoli živjeti![]()
Ma za pare sve sme.Pop ovakvu nije smeo da je pusti u crkvu,
Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.
Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada se vratila u svoju devojačku kuću u Odžak.
Sve se odigralo pred više od 300 svatova, i to nakon što je nevesta skupila novac. Po običaju, mlada je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, oko 2500 evra, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac jer je ona ta koja je delila kafu.
Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje njihove zajedničke kuće.
Mlada je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.
Prokomentarisite ovaj dogadjaj, i pokusajte da budete umereni![]()
Bez ljubavi se ne moze ziveti, dzaba ti onda sve pare.
Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.
Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada se vratila u svoju devojačku kuću u Odžak.
Sve se odigralo pred više od 300 svatova, i to nakon što je nevesta skupila novac. Po običaju, mlada je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, oko 2500 evra, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac jer je ona ta koja je delila kafu.
Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje njihove zajedničke kuće.
Mlada je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.
2500€ za svadbu je mali iznos ,ne znam koliko je bila velika svadba ,koliko gostiju ...ali ako vise od 100 to je slabo .Tako vam je, kad prave svadbu,da se malo uplusaju.....a ne razmišljaju da bi mogao biti minus.
Pare treba vratiti gostima i lepo se izviniti.
Celi članak je sprdnja a najveća je cifra oko koje je sve krenulo. 2500 evra???? na 300 svatova???
Smešno. Za te pare se ne izlazi iz kuće, a gde svadba da se radi.
Bio sam na svadbi, maloj, bez poznatog sveta, običan narod. Kum je dao 5000 evra. Ne verujem da je iko dao ispod 500 evra. Okrenulo se brat bratu oko 50000 evra.
Uveren sam da je pola svadbi danas zbog para. Nema tu ljubavi, čista ekonomija. Pametan mladi svet, gleda oko sebe, prati politiku, uči od "najboljih". Uzmu pare, podele, a šta bude dalje nije ni važno.![]()
Auuu sad videh na sta lici mlada.....
.....na izgorelo majmunsko du*e
Pa faca joj sve govori....
Celi članak je sprdnja a najveća je cifra oko koje je sve krenulo. 2500 evra???? na 300 svatova???
Smešno. Za te pare se ne izlazi iz kuće, a gde svadba da se radi.![]()
Шта фали дјевојци?
Погледај на шта личи клињо.
- - - - - - - - - - -
.
Zene su alave na tudj novac i vole da svojataju ono sto nije njihovo.Sklone su rasipnistvu ali samo kad je tudja imovina u pitanju .Ono sto je ona radom zaradila precenjuje i daje mu neslucene razmere vrednosti.
Zato ih uvek treba spustiti na zemlju i u svakom momentu naglasiti da je sve vase i da ste vi to stvorili i da je ona bezvredna.![]()
na svadbama moraš da slušaš narodnjake satima....
moraš da se opiješ do nesvesti
moraš da potrošiš sve evre na muziku koja ne zna da svira
moraš da se preždereš masnih pečenih prasića kiselog kupusa i patišpanj torti bez putera
moraš da se otrezniš kiselom kafom pre nego što odeš sa svadbe...
ima još ali sad nemam vremena
Mislim da sam objasnila na sta lici
Nema prirodan izgled. Nista gore kad se unakazi solarijumom, silikonskim usnama i grudima, drecavom sminkom, crtanjem obrva, bordelskom odevnom kombinacijom i neumecem nosenja svega na sebi. Slika koju sam videla, sve mi je rekla. Klasicna sponzorusa.
Decko izgleda pristojnije od nje barem 5 puta.
Zene su alave na tudj novac i vole da svojataju ono sto nije njihovo.Sklone su rasipnistvu ali samo kad je tudja imovina u pitanju .Ono sto je ona radom zaradila precenjuje i daje mu neslucene razmere vrednosti.
Zato ih uvek treba spustiti na zemlju i u svakom momentu naglasiti da je sve vase i da ste vi to stvorili i da je ona bezvredna.![]()
M
One dobre zbog tih losih ne mogu da dodju do izrazaja.
...pa dođu na forum, kako bi se proslavile![]()
ne treba biti vidovit, da bi video očigledno
Ne znam za vas, ali ja uzivam u ovom duelu Lossana vs Dragan J![]()