Svadba o kojoj bruji region: Mladenci se posvađali zbog para, mlada pobegla

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka.
Mladenci su se pre ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada se vratila u svoju devojačku kuću u Odžak.
Sve se odigralo pred više od 300 svatova, i to nakon što je nevesta skupila novac. Po običaju, mlada je delila gostima kafu, a oni su joj darivali koverte s novcem. Kada se nakupio pozamašan iznos, oko 2500 evra, ona je obavestila muža da će uzeti sav novac jer je ona ta koja je delila kafu.
Mladoženja je rekao da tako nešto ne dolazi u obzir jer je on platio svadbeno slavlje i digao kredit za uređenje njihove zajedničke kuće.
Mlada je navodno pokušala da pobegne s novcem, a kada nije uspela, nazvala je majku i vratila se kući u Odžak uplakana.

Prokomentarisite ovaj dogadjaj, i pokusajte da budete umereni:malav:

ne znam mnogo za te svadbene običaje ni kako su se formirali ni koliko traju
jednom u životu sam završila na svadbi u Kruševcu a jednom na svadbi u Jagodini....

nagledah se svega i svačega sve uljudno i strpljivo moleći nebesa da se otvore i da krene neka elementarna nepogoda.:rotf:

Bila sam okićena ruzmarinom za rever sakoa i za to sam platila petsto kinti, užasno skupo :lol:

šta god da napišem onda će kul forumaši/ce da se podsmevaju što se uopšte bavim ovakvom pričom, zato bolje neću :sad2:

Bas sad treba reci forumasicama istinu, sad je kucnuo cas da se cuje i nas glas:rtfm:

jednom u životu sam završila na svadbi u Kruševcu a jednom na svadbi u Jagodini....

nagledah se svega i svačega sve uljudno i strpljivo moleći nebesa da se otvore i da krene neka elementarna nepogoda.:rotf:

Bila sam okićena ruzmarinom za rever sakoa i za to sam platila petsto kinti, užasno skupo :lol:

Ne vrdaj:malav:
Nego nam reci ko je trebao da uzme tih 2500e? :rtfm:

- - - - - - - - - -

Tako vam je, kad prave svadbu,da se malo uplusaju.....a ne razmišljaju da bi mogao biti minus.

Pare treba vratiti gostima i lepo se izviniti.

Zasto gostima kad su do 12 uvece vec pojeli i popili sve sto je valjalo, mozda su ostala pileca krilca, mivela kisela voda i slicno...:rumenko:

:eek:

ovde stotka dosta

na svadbama moraš da slušaš narodnjake satima....
moraš da se opiješ do nesvesti
moraš da potrošiš sve evre na muziku koja ne zna da svira
moraš da se preždereš masnih pečenih prasića kiselog kupusa i patišpanj torti bez putera
moraš da se otrezniš kiselom kafom pre nego što odeš sa svadbe...
ima još ali sad nemam vremena

Da....:heart2:

eto to sam i ja hteo da napišem, al me bilo sramota da mi se ne rugate

tako bi trebalo
glavna fora sad je kao šta se radi prve bračne noći
BROJE SE PARE

idioti

- - - - - - - - - -

Znam lika koji poznaje lika koji je davao i po 50:rumenko:

Mislis da je ona bila isplanirala da pokupi pare i napusti ga?

pa ne znam ja

što prvo ne istražiš, pa onda otvoriš temu:zper:

kad udaješ sestru i to je malo. :lol:

- - - - - - - - - -

da ti kažem nešto
šta li bi tek bilo da je u sred svadbe utvrdio da mlada nije nevina?

da li bi to bio veći i gori povod za svađu od neraspoređenog novca u koverti...

Ne verujem, i kod njih je internet otvorio oci svima. Veca je verovatnoca da vidis leteci tanjir iznad slavije nego da natrcis na nevinu:lol:

Back