- Poruka
- 6.587
za pola h se realno ne isplati
Bolje u prirodu na svez vazduh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . . , totalni promašaj . . nisi biznismen, budi kreativan, odvedi je u ćacilend. Grates klopa, piće + dnevnice.!? vin vin situejšn.!?Da li je bacanje para ako uzmes stan na dan a hebes pola sata?![]()
uzasAjd ne laži! Pola sata?! 10 min u vrh glave.![]()
Kakav užas? To je prosjek.
Ja jednom uzo sa djakuzi neka pink svetla ogledala cura usla sta ti mislis da Sam ti ja neka qurva izasla odma kaze necu odje ja ostavi 50 evrica na stol samo sto smo usli I izasliDa li je bacanje para ako uzmes stan na dan a hebes pola sata?![]()
Ja uglavnom cure vodao po hotele apartmane a bas kad prigusti onda u kola a doduse I u kamionpa gde da *ebes, ako nemas svoj prostor pogodan za to? na ulici? u autu? u parku?![]()
Ma jbte kad se prisjetim Jos jedan slucaj nastimujem sve upalim djakuzija I tu krene cura ta jedna kakve su tvoje namjere sa mnom ja reko postene I tu ona kaze sve si ovo radio sa mojom druharicom nisam ti htela reci da je znam isto si je dovodio odje ti samo stancujes cure ja Sam ti jedna od meni prisjelo reko odo ja iskoristi to djakuzi prijatnu ti vecer zelimDa li je bacanje para ako uzmes stan na dan a hebes pola sata?![]()
jes treba jos da potrosis pare i na rucakAko je tri puta po pola sata onda se isplati onda nisi bacio pare
Najvise mrzim kad kazu ti si odje dovodio I druge,sve ovo si radio sa drugima ja Sam ti samo jos jedna dolazio si ovde sad se podsecas samo tih bivsih zato si me doveo itd....Alo zamukni samo ionako ja placamjes treba jos da potrosis pare i na rucak![]()
10 minuta je predriga a kamoli ful vodjenje ljubavi ili sexa, barem ja tako smatram.Kakav užas? To je prosjek.![]()
znas sta je najveci maler?Najvise mrzim kad kazu ti si odje dovodio I druge,sve ovo si radio sa drugima ja Sam ti samo jos jedna dolazio si ovde sad se podsecas samo tih bivsih zato si me doveo itd....Alo zamukni samo ionako ja placam
Da, tako bi trebalo da bude, ali je stvarnost drugačija.10 minuta je predriga a kamoli ful vodjenje ljubavi ili sexa, barem ja tako smatram.
Ili je prepoznaju sobarice I osoblje Jos ujutro ugodno caska s njimaznas sta je najveci maler?
kad dovedes ribu u stan na dan a telefon joj se automatski nakaci na wifi![]()
Niko ti ne brani sa treseš ceo danDa li je bacanje para ako uzmes stan na dan a hebes pola sata?![]()
sta god mislio o sebi nisi superhabacNiko ti ne brani sa treseš ceo dan
Koliko god puta možeš.
Ili je baš to problem?
Kod mene je tako a kod drugih ne znam.Da, tako bi trebalo da bude, ali je stvarnost drugačija.