Sva Ta Ravnica

SNIMAJTE JOŠ OVAKO PRODUCIRANIH DOMAĆIH SERIJA, ČAK I SA MOTIVIMA IZ DALJE PROŠLOSTI,RECIMO PO MOTIVIMA IZ NARODNIH PESAMA ILI BILO ŠTA KVALITETNO!
To je šansa i u svetu da otkupe, pa time možemo i imidz da popravljamo, do sad nam je imidz poneki lik iz Kusturicinih filmova tj. margina, a ovako uz krimi priču, videće da je kod nas i grofova bilo, da se neko bavio i slikarstvom..... Još jedan kvalitetan primer je film BANOVIĆ STRAHINJA, Srpski plemići protiv Turaka narkomana, ubica, razbojnika.....

Ja sam tek ovog vikenda odgledala jednu epizodu ove serije sa porodicom i mnogo mi se dopala, oni su je pratili redovno (studiram u drugom gradu, pa nisam bila u toku sa njima).
Inače TV jedva da gledam 10% vremena na nedeljnom nivou.

Lepe utiske imam za sada.

I ja pre par godina, sad ne znam koje godine je tačno startovala na Pinku, sam bio oduševljen ovom serijom. Što reče neko ovde, pravo osveženje u moru već izlizanih priča i gluposti...
Svidja mi se što ima misterije, nekako me takvi filmovi i serije uvek privuku..
Od glumaca najviše me je iznenadio Dejan Lutkić kao Jovan Jagodić, znam da mi se pre nikako nije svidjala njegova gluma, ali potom sam shvatio da uvek može da se popravi utisak.

Ja mislim da su Borjana, Klara i medicinska sestra Svetislava nekako povezane. Borjana se foloira, informacije o kaštelu je mogla Klara da joj prenese, jer se ona šunjala po tavanu, a Svetislava je od grofa Milana mogla da čuje informacije o Milici ( dr Štefan je jedino grofu Milanu pričao o njenoj trudnoći).

Back