Suvi keks

gost 345037

Veoma poznat
Poruka
12.543
Ovo je mozda vise za muskarace nego za zene.:D
Kad bi na primer sreli osobu kao mene koja nije imala sex vise od jedne godine. sta bi ste mislili o meni " suvi keks, mora da je davez u krevetu" ili bi ste mislili nesto positvnije u smislu "drzi do sebe", "ne ide sa sa svakim u krevet" ili nesto peto? Sta bi ste mislili o takvoj devojci /zeni, koja je u najboljim godinama za sex?

I jos nesto, da li mislite da je ok da takve osobe kao ja, imaju u kalendar jedan dan, naprimer cetvrtak gde ce imati sex da bi zadovoljile svoju potrebu.?Dakle pitanje je konkretno moral ili potreba?:think:

pa kako sad imas dan a nemas ga godinu dana

pa ne mislim nista o osobama koje ne znam e sad ako znam i znam da ne rdis to bez ljubavi mislim citam forum onda znam o cemu pricas

mnoge drze do sebe i potiskuju to maksimalno

druge pak misle da ne mogu se upuste i opuste u seks bez ljubavi

mislim da grese i jendo lose iskustvo ne mora da znaci da ce i sledece takvo biti

potreba

Kad bi na primer sreli osobu kao mene koja nije imala sex vise od jedne godine. sta bi ste mislili o meni " suvi keks, mora da je davez u krevetu" ili bi ste mislili nesto positvnije u smislu "drzi do sebe", "ne ide sa sa svakim u krevet" ili nesto peto? Sta bi ste mislili o takvoj devojci /zeni, koja je u najboljim godinama za sex?

I jos nesto, da li mislite da je ok da takve osobe kao ja, imaju u kalendar jedan dan, naprimer cetvrtak gde ce imati sex da bi zadovoljile svoju potrebu.?Dakle pitanje je konkretno moral ili potreba?:think:

prvo. zašto samo jedan dan, i to četvrtak?
a za godinu dana pauze pomislio bi .. al će ova da se hebe baš sam sretnik

Mislim da ce ti biti zao sto si propustila najbolje godine.

Imam totalno neutralno misljenje. Sve ovo sto si navela moze da bude a ne mora.

Sto se tice ovog kalendara, to uopste ne razumem. Kako mozes unapred odrediti dan kada ces biti raspolozena za sex?

pa kako sad imas dan a nemas ga godinu dana

pa ne mislim nista o osobama koje ne znam e sad ako znam i znam da ne rdis to bez ljubavi mislim citam forum onda znam o cemu pricas

mnoge drze do sebe i potiskuju to maksimalno

druge pak misle da ne mogu se upuste i opuste u seks bez ljubavi

mislim da grese i jendo lose iskustvo ne mora da znaci da ce i sledece takvo biti

potreba

Leone, nemam ni jedan dan....pa citaj kao sto je napisano :)

prvo. zašto samo jedan dan, i to četvrtak?
a za godinu dana pauze pomislio bi .. al će ova da se hebe baš sam sretnik

Pa da se taj muskarac ne bi mnogo opterecivao, jedan dan dovoljno :)

- - - - - - - - - -

nije mi jasna jedna stvar, koja je kljuchna za dalju analizu situacije i odgovor na pitanje...
zashto, pobogu, nisi imama sex godinu dana? :eek:

E pa t mogu biti mnogi razlozi. Zasto bi razlog bio bitan?:think:

- - - - - - - - - -

Mislim da ce ti biti zao sto si propustila najbolje godine.

Imam totalno neutralno misljenje. Sve ovo sto si navela moze da bude a ne mora.

Sto se tice ovog kalendara, to uopste ne razumem. Kako mozes unapred odrediti dan kada ces biti raspolozena za sex?

Pa ne znam kako , zato i pitam vas:).....a u pravu si za ovo da propustam najbolje godine :ok:

Leone, nemam ni jedan dan....pa citaj kao sto je napisano :)

dobro izvini procitao sam imam tj. imas

pa sad je bila opet neka studija, kazu da seks ne mora da bude losiji ako ima odredjeni dan
kao sto , ne mora da ti ne smeka jelo ako jednom nedeljno ides u restoran
spontanost je majka seksa ono kad ti bas dodje

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Pa ne znam kako , zato i pitam vas:).....a u pravu si za ovo da propustam najbolje godine :ok:

to vam ja uvek kazem al hebe vas taj moral

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pa u razlogu lezhi kljuch celog problema...
on je taj koji odredjuje tudje mishljenje...
ako nisi imala protiv koga, to je sasvim opravdano...
ako si imala, al nisi htela, jer ti se ne dojmi, i to je opravdano, al onda nemoj da kukash...:lol:
a ako si imala protiv koga, a nisi htela iz inata, e onda s tebe neshto nije kako treba...imash neku falinku! :cool:

Ja bih pomislila, dosadilo joj da menja partnere i sad čeka "onog pravog" :zcepanje:

A u drugi deo pitanja ne bih umetala moral.

ako si imala, al nisi htela, jer ti se ne dojmi, i to je opravdano, al onda nemoj da kukash...:lol:
a ako si imala protiv koga, a nisi htela iz inata, e onda s tebe neshto nije kako treba...imash neku falinku! :cool:

:lol:

E to bi izgleda mogao da se upotrebi kao razlog:think:..znaci fali mi nesto?

Back