gica
Legenda
- Poruka
- 54.799
шта ми фали у исхрани и шта да једем?
Maslinovo ulje,zitarice.I puno vode moras piti.шта ми фали у исхрани и шта да једем?
Nema na cemu.Drago mi je da sam ti pomogla.Cim uvedes u ishranu malsinovo ulje (hladno cedjeno),videces kako ce koza vremenom postati glatka i sjajna.
Ja imam jako suvu kozu.Zimi, pogotovu kad su jaci mrazevi ili kada duva hladan vetar meni je lice svo u crvenim krugovima.Sta radim? Ocistim lice, obavezno, Saljicev losion za lice a preko kremu Cera di kupra .To umasiram laganim lupkanjem.Kad idem na posao, obavezno preko toga stavim Niveinu toniranu kremu.
Mozes ti prekriti preko ali opet iznutra ostaje problem ako se ne hranis kvalitetno..+ cajevi i voce..probaj s jabukom svaki dan pa javi promeneMaslinovo ulje,zitarice.I puno vode moras piti.
јабука, кажеш?Mozes ti prekriti preko ali opet iznutra ostaje problem ako se ne hranis kvalitetno..+ cajevi i voce..probaj s jabukom svaki dan pa javi promene
Koji piling koristis?Meni na piling koza uzasno reaguje.
Pocrveni,naduje se i ne mogu danima da je smirim.
Vidi piling sam po sebi ima one "granulice", dovoljno je da ih veoma blago utrljavas i one ce same obaviti posao, i ruke ako pilingujes isto kao kad ih peres sa sapunom, normalno i blago. Aj probaj pa cemo videti. A posle pilinga obavezno krema. A za ruke kreme od nevena, ja se sad spremam da je probam posto sam cula da je najbolja za zimu.moguce,vrlo moguce.ja sam onako... "trljala"
Ali eto,probacu da ispilingujem ruke,bolje da eksperimentisem njima nego licem,pa cemo videti,s obzirom da cele zime ne mogu da ih ocitavim,koristim rukavice uvek u dodiru sa hemikalijama ali ih dosta cesto perem i isusujem.