- Poruka
- 15.221
drugi deo penzije - biće mesa i 5 litara benzina za automobil

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vidite kako će sutra PRAVI BEOGRADJANI da se šepure po ulici
pa kao da gledaju izloge, pa da telefoniraju one besplatne minute od nedelju dana,
kokice ima da kupe i to one najveće od 100 dinara
Po kafićima ima da se galami ko je skuplji mobilni video na internetu i da li je bolji Mercedes ili BMW dok im se totlano ne ohladi mali esspreso
drugi deo penzije - biće mesa i 5 litara benzina za automobil![]()
e jesi debil na kub ali te ipak volem...![]()
Ukinuce teve preplatu ko sto su posle obecanja ukinuli Mladju i obukli mu robijasko odelo.
Nece biti za cokance.
Uz teve preplatu ide i kamata i sudski troskovi, i naknada za izvrsenje sudskog naloga o zapleni.
Zaplenice i cokance.
ostavice teve.
Имаш по Кнез Михаиловој и на улазној стази Калиша колико год хоћеш тога.jel zna neko gde imaju da se kupe neke igrackice, privesci ili tako neke zezancije sa obelezjima komunista, Tita i tako toga?
nisam prsla, ako ste to pomislili, nego je sutra dan mladosti pa moram da napravim neku zezanciju sa jednom osobom, i treba mi tako nesto... ajd pls pomozite, sto pre to bolje![]()
Majčinska ljubav je čudo, voli i dete sa posebnim potrebama.
Sretan je ko ima penzionera u kući. To je u Srbiji osim preglomaznog parazitskog državnog aparata koji je također zbrinut, jedino sigurno novčano primanje.![]()
Majčinska ljubav je čudo, voli i dete sa posebnim potrebama.
dobro de, volim i tebe i teraska...
e oću i ja sad sisu, nisu ni moja usta čupava