Sutra je 25. maj

25.05. daleke 2004-te ja se registrovao na ovaj forum :smeker:
Čestitam! :cvet:
Nismo se baš sretali i narazgovarali, ali volim da sam tu da se pridružim obeležavanju nekog jubileja trajanja nas, forumaša!
Hvala ti na kreiranju originalnih sadržaja jer verujem da su morali biti takvi da bi opstao, i želim ti da vremenom budeš u svemu samo sve bolji, kako na Forumu, tako i u životu van njega!
Keep Going GIF by MOODMAN

Čestitam! :cvet:
Nismo se baš sretali i narazgovarali, ali volim da sam tu da se pridružim obeležavanju nekog jubileja trajanja nas, forumaša!
Hvala ti na kreiranju originalnih sadržaja jer verujem da su morali biti takvi da bi opstao, i želim ti da vremenom budeš u svemu samo sve bolji, kako na Forumu, tako i u životu van njega!
Keep Going GIF by MOODMAN

Najlepše hvala
:hvala:

Ovde je posebna sorta.

Napišeš konkretno - ne vide

Dodaš nešto nedefinisano - odmah oni prepoznali...

Od literature čitaju samo kursnu listu a i dovoljni im naslovi iz novina za mudre zaključke...

Jako je teško živeti ovde, nehigijena to stvarno jeste, ima i pacovi tri kile komad ko zec, ima i mišovi ima i svinjedeti... :lol:

Definitivno ti je sad vreme da se registruješ u neku... ustanovu.

Brate napaćeni, pa šta radiš ovde skoro 20 godina sve te hebalo!?
menadžment Uprave strogo vodio računa da ni sa jednim nalogom do sada ne predjem 2 godine da me ne bi primili na neodredjeno... a i ovaj se ljulja... mislim Stojko...

inovativno poslovanje - sve sam go stručnjak do golog
:ljutko:

- autorska tema -

25.05. daleke 2004-te ja se registrovao na ovaj forum :smeker:

a ima i još dešavanja...

samo da podsetim da se spremite
Tog dana 1980. (možda 81.) kupio sam moj prvi tv u boji ... EI Niš sa 8 kanala na senzorima!

Da gledam slet u boji :D

Pre toga imao sam Ambasador 61 crno-beli sa dva kanala .... nonstop je ispadalo ono dugme pa sam mu muvao palidrvce da ga zadržim ...

E, lepo je bilo to vreme ...

Back