BanovanKorisnik
Primećen član
- Poruka
- 772
pa oprostio bih u slučaju da sam ja taj koji je prevario partnerku...
mislim... oprostio bih sebi..
mislim... oprostio bih sebi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevencica:Topmodelsice pa sta se to tebi dogodilo? Pa ispricaj lepo ovako nista nije jasno.....sahranila si tetku ( i dusko isto) pa se on ozenio sa njenom cerkom ???? Znaci sa tvojom sestrom.....ali svi su tako hteli islim Barac ..... familija. A ona ga podrzava a ti mu pruzas podrzku :shock: Stvarno mi nije jasno!
Nevencica:Topmodelsice pa sta se to tebi dogodilo? Pa ispricaj lepo ovako nista nije jasno.....sahranila si tetku ( i dusko isto) pa se on ozenio sa njenom cerkom ???? Znaci sa tvojom sestrom.....ali svi su tako hteli islim Barac ..... familija. A ona ga podrzava a ti mu pruzas podrzku :shock: Stvarno mi nije jasno!
Lusy Lusy:Ja klasicnu prevaru vezem za hemoju izmedju dve osobe,i sve dok je tako dobro je.Kada sve to pocne da prerasta u nesto vise tu nastaje problem.Nikada ne bih volela da se nadjem na mest prevarene osobe,tu ljubav pocinje da bledi.ovakve teme me uvek rastuze![]()
Ne znam kako bih odgovorila na to,verovatno bi se pre svega borila do kraja da ostanem verna svom partneru,ali ako bi mi se ipak desilo tako nesto..pa tu se onda verovatno gubi razum,i verovatno bih postupila shodno sa svojim osecanjima tj. zapocela bih novu vezu.Ali ja nikada nisam dolazila u situaciju da varam nekog decka,jer i ako bi mi se svideo neko drugi ja bih prvo raskinula sa jednim i smuvala bi se sa tim drugim deckom.Opet kazem da ne mogu da dam odgovor onaj pravi na to pitanje jer nikada nisam dolazila u takvu situaciju,ali za sada sam u jedno sigurna...ne varam i ne volim da budem prevarena.Tuzni_patak:A bi li volela da se nadješ na mestu osobe koja je napokon našla ono što je tražila (čitaj ona koja je prevarila)?
a ovo, ja ne mogu da shvatim nikako, blage veze nemam shta je njima u glaviAli ako si ti veran tip, a druga strana ne bira mnogo gde ce da ga umoci, i tebe drzi u ubedjenju da si mu jedina...
Pipi Langstrumpf:Lepo si sve to rekla Andjelka777. Ja bih jos dodala da je za mene prevara koju bih ja pocinila nesto najgore, gore nego da budem prevarena. Zato sto bi to bio udar na moje samopostovanje. Ako ja ne postujem svoj sopstveni izbor (partnera) kako da imam onda dobro misljenje o svojoj sposobnosti rasudjivanja i donosenja vaznih i ispravnih odluka? Ako moj izbor (partner) vise ne odgovara meni ili moje emocije vise ne odgovaraju njemu,vreme je da se donese druga vazna odluka: odluka o raskidu.
Ako se to uradi na vreme, ako se ne gaje mrtve veze iz lenjosti da se nesto promeni,onda se u takve situacije uopste i ne dolazi.
tufnica_86:Nikako....Oni varaju,i kad se ne dosadjuju...
Pipi Langstrumpf:Nije mi bila namera, ali u pravu si,moglo bi se tako tumaciti.