kučka:Pazi...za to ima resenje da ti je dupe uza zid a savest cista ..utrcis u swing ili trojku i ..nemas vise dileme oko ovakvih stvari..predlozi decku,cim razmisljas o tome..prihvatice iz prve ..u svakom slucaju ..postenije od same prevare...bude sexa i sa nekim drugim i nastavis dalje kao da nista nije bilo ..a bilo je..:wink: ali pazi da te Perica ne cuje..obrasmo bostan i ti i ja..:wink:
Svako ko ima zadovoljene potrebe( emotivne, sexualne,intelektualne) u braku ili vezi nece razmisljati o prevari niti uci u nju..i pun mi je organ kojeg nemam i zivac kojeg imam tih rasprava o prevarama..Sta je prevara ..prvo to raspravite pa sve drugo....
ma , narode, o cemu mi to polemisemo?Pa mi ljudi smo sve te gluposti izmislili (sto zbog religije, sto zbog nepoznavanje covekove prirode).Neke budale sele za sto i donele odluku po kakvom ce se sablonu uredjivati odnosi izmedju zene i coveka, jedinke i drustva....Molim vas, u cijim genima stoji zabelezeno da odnosi izmedju ljudi moraju biti upravo ovakvi.Pa zar ne vidite da se ta filozofija o seksu stalno menja, liberalizira, ........ko zna kako ce biti uredjeni odnosi izmedju dva pola u narednim decenijama, stolecima, milenijuma?Egzistencija covekovog gena traje vec desetine hiljada (mozda i stotina hiljada) godina i ko zna sta ce nam doneti evolucija naseg tela i psihe u narednim MILENIJUMIMA.Zasto se onda toliko ORTODOKSNO pridrzavamo nekakvih principa, moralno ili zakonom uredjenih odnosa.Zamislite godinu 3856 , zamislite ovaj Forum i teme na njemu.Da li ce itkome pasti na pamet da diskutira o prevari, trojci, nevinosti....velicini polnih organa, izgledu.....?Mi egzistiramo u ovakvom sustavu stvari , primili smo "zateceno" stanje etike od , vec odavno pokopanih "zakonodavaca" .............i pokusavamo takvu filozofiju nastaviti i produziti u buducnost.NEMOGUCE.Mnogi od vas (nazalost moram reci, " PURITANCI") ne prihvataju (mozda iz nostalgije, odnosno "straha od nepoznatog") nezaustavljiv zakon beskrajne evolucije MATERIJE I ENERGIJE koja se prezentira u svemiru.A MI, SITNI ATOMI KOMBINACIJE TE MATERIJE I ENERGIJE (odnosno samo energije) DRZIMO SE NEKAKVIH NEPISANIH STAVOVA, NEPRIRODNO SMISLJENIH I KOJI NEMAJU VEZE SA EGZISTENCIJOM GENA NAS HUMANOIDA.
AKO I NEMAMO JASAN PREGLED SVEGA STO JE INICIRALO POJAVU FILOZOFIJE O ETICI NITI IMAMO POJMA NA KAKVIM CE SE PRINCIPIMA TA FILOZOFIJA ZASNIVATI U DALJOJ BUDUCNOSTI, OSTAJE NAM JEDINO , ZA NASE VREME POSTOJANJA (21 VEK) DA SE PRIDRZAVAMO OSNOVNOG PRINCIPA -NE CINIMO NISTA DRUGOM STO NE BI SMO SEBI ZELELI-
pa , izvolite u NAPAD, cekam vas .
... pa cemo te onda napasti...
Neogeo..naljuti se na njega..Oma..