Sustina prevare?

Ja smatram ako ti se neko dovoljno svidja, i sa njim si u vezi ili braku, bices zadovoljan i nece te sexsualno, nesto posebno privlaciti druge osobe. Ja sam pored sebe uvek imao nekoga ko mi je znacio sve u tom trenutku, i nikada nisam varao. Znaci ako nekoga varas, makar samo i zbog sexsa, tu nesto nije u redu. Nemozes se jbt sa drugima pored svog muza ili decka, a tako je i sa muskarcima, samo se njima izgleda lakse oprasta prevara, ili zene ne pokazuju toliko svoju sujetu.

neogeo:
Ma nemoj...

b055.gif
Inace Borgovi bas nisu poznati po ljubavi, osecanjima, srcima... ona je kao htela i to da oproba... sa Datom... al nije uspela... Kad Borgovi pocnu da razmisljaju o srcima onda pro-padnu... :lol:

Evo tebi umesto srca, jedna kocka za tebe... :lol:
borg39ex.gif

Čiča Milutin:
Ok, ali zamisli sebe da se kontrolišeš 100% 24 časa dnevno, nije li to malo mazohistički prema sebi?
Ne treba na silu da se kontrolises, cvec kad si sa pravim, kontrola dolazi sama od sebe, a ako shvatis da si nasao ono pravo pa ste godinama zajedno, a onda u jednom momentu vise nisi zadovoljan...ili preispitas vezu i sebe samog, pa ako to vise nije to, ides dalje, ili ako smatras da je to prolazna monotonija, stisnes zube, ne prljas vezu i povredjujes partnera.

vishnjica:
Ne treba na silu da se kontrolises, cvec kad si sa pravim, kontrola dolazi sama od sebe, a ako shvatis da si nasao ono pravo pa ste godinama zajedno, a onda u jednom momentu vise nisi zadovoljan...ili preispitas vezu i sebe samog, pa ako to vise nije to, ides dalje, ili ako smatras da je to prolazna monotonija, stisnes zube, ne prljas vezu i povredjujes partnera.

inteligentan i veoma iskusan odgovor.................samo , zaboravljas emocije.One se ne mogu kontrolirati.

paul:
inteligentan i veoma iskusan odgovor.................samo , zaboravljas emocije.One se ne mogu kontrolirati.
Ne, ne zaboravljam ja na emocije...ali ako si godinama sa slatkim, pametnim, pazljivim,neznim medom, koji te voli i koga zavolis sa svim vrlinama i manama, pa kad ga se malo zasitis ali to prebrodis sama sa sobom a ne u tudjem narucju e to su onda emocije.Koje vi emocije ispoljavate prema nekome koga ne poznajete kao svog partnera, ali vam se malo uzburkaju leptirici u stomaku, i dodje vam da malo pobegnete iz svoje veeeeeeezeeeee....To nije mozda do te osobe, nego do vas kojima je veza malko dosadila, a to onda nisu emocije.
Malo su me ometali dok sam ovo pisala, pa se nadam da cete shvatiti sta je pisac hteo da kaze! :-)

E ovo je bilo jedno milion puta,al nebitno.
Znas kako nema tu pravog odgovora.I devojke i momci mogu da varaju srcem,a mogu i da varaju cisto iz zajebancije.Tu nema pravila.Kao sto svaki tip moze da ode sa drugarima u neki klub,snimi neku dobru ribu,opali je u WC-u,ili uzme njen broj pa je opali sutra,to moze i svaka riba da uradi,ako hoce naravno.Samo sto,po mom misljenju se momci pre odlucuju na takve poteze(mislim na gore opisanu situaciju)nego devojke.Prevarama se ne treba optrecivati.Onaj ko voli da vara,vara ce uvek cim mu se ukaze prilika za to.Ima ljudi kojima je to u krvi.Da li oprostiti ili ne?To zavisi od tvojih pogleda na zivot.ja ne bih oprostila nikada potpuno......uvek bih vratila.Ako bih ostala u toj vezi ne bih imala mira dok mu ne vratim milo za drago.

Oprostila bih ukoliko bi me vise bolelo da ostanem bez te osobe nego da "svarim" prevaru. Ako mi naravno doticna osoba pomogne makar malo da sacuvam neko dostojanstvo pri tom,makar u mrvicama. A to je moguce samo ako postoji obostrana ljubav,makar zamagljena krizom.

Pa na primer prevara je to kad Dusko i ja sahranimo tetku, on obeca njenoj cerki brak, i tako dobije slobodu, a ja dobijem gornje i donje carstvo i postanem carica Nefertiti.A o kladionici i da ne pricam :-) Hocete li da vam pricam KAKO

Banshee:
aj nemoj ovaj put :shock:

Necu. Samo cu da napisem zasto. Zato sto su stvarno te moje tetke nisu ciste. Njemu je ovde pruzena politicka podrska, koju mu obezbedjuje taj brak na papiru, jer je on Barac, :D i njegova porodica se super slaze da to tako ostane, i svima to odgovara a za to sto njemu nece da se digne **** i sto nece,i kako je njemu tako pritisnutom to nikog nije zanimalo osim mene, mozda bas zbog toga sto sam i ja bila slicno pritisnuta.

penelopa*:
Slazem se,ali skrooooz. ;)

I sad stvarno znam sto su mi trebali neandertalci kao sto je Marko Aco Milosevic iz Arilja.Razbila sam taj mrak, i tu Spaniju, svi se prave pametni a snalaze se ko u Spanskom selu, ne znaju ni osnovne stvari o ljubavi, pocetnici.Tu se radi o talentu ali radi se i o pameti i o tome od koga ucis.Oni koji imaju sebi osigurano s kim ce i gde ce i za bolje i ne znaju oni presuju u krevetu, mese, buse, sve shvataju kao Bosanci, i uopste su kao neandertalci.Sad znam sta hocu i na cemu sam.

Topmodelsice pa sta se to tebi dogodilo? Pa ispricaj lepo ovako nista nije jasno.....sahranila si tetku ( i dusko isto) pa se on ozenio sa njenom cerkom ???? Znaci sa tvojom sestrom.....ali svi su tako hteli islim Barac ..... familija. A ona ga podrzava a ti mu pruzas podrzku :shock: Stvarno mi nije jasno!

Back