- Poruka
- 90.697
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моћ се обично не поклања, него стиче...Ne, ko je Đilas da to radi u ime svih?
Pa on i nema moć. Ko mu je dao moć?Моћ се обично не поклања, него стиче...
Углавном, после састанка, не видим да је направљен договор о било чему.
Е... зависи у односу на шта.Pa on i nema moć. Ko mu je dao moć?
Koliko vidim niko ga nije ovlastio.Е... зависи у односу на шта.
Нема моћ да буде председник или премијер, али међу опозицијом јесте најјачи.
Тешко је измерити сваку опозициону странку појединачно (а и владајуће) јер наступају у коалицијама.
Овлашћење би било потребно ако се има намера да се направи компромис, нешто за нешто - а не видим да међу опозицијом постоји воља за тако нешто. Не гарантујем ни за власт.Koliko vidim niko ga nije ovlastio.
U prevodu gubljenje vremenaОвлашћење би било потребно ако се има намера да се направи компромис, нешто за нешто - а не видим да међу опозицијом постоји воља за тако нешто. Не гарантујем ни за власт.
Имали смо један разговор без резултата и то је све. Један директан разговор, да се чује ко како наступа, без клепетања таблоида.
Може и тако да испадне, дајем томе највећу вероватноћу.U prevodu gubljenje vremena
Eto bar smo culi da je Vucic rekao Djilasu da ima preko 60 odbornika,znaci vec su preleteli neki .Verovatno Nada i Zavetnici ali ipak da sacekamo da ne gresimo dusu sto se kaze. Ovako je Djilas kao mladic pricao svojevremeno i Milosevicu trazeci njegovu ostavku. Ima tv zapis o tome ,gde je pokazao hrabrost jer je mogao da skupo plati te reci.
Cenzus patriotama ne odgovara to što hoće Đilas jer onda će verovatno ostati ispod.Eto bar smo culi da je Vucic rekao Djilasu da ima preko 60 odbornika,znaci vec su preleteli neki .Verovatno Nada i Zavetnici ali ipak da sacekamo da ne gresimo dusu sto se kaze. Ovako je Djilas kao mladic pricao svojevremeno i Milosevicu trazeci njegovu ostavku. Ima tv zapis o tome ,gde je pokazao hrabrost jer je mogao da skupo plati te reci.
Nisam odobravao ovaj razgovor ali sada ima smisla. Videcemo ko je preleteo.
Nejasno mi je ko ce vladati po opstinama ,mislim gradskim gde je pobedila opozicija . Za sada se verovatno nista ne zna ali pregovara?Cenzus patriotama ne odgovara to što hoće Đilas jer onda će verovatno ostati ispod.
Nejasno mi je ko ce vladati po opstinama ,mislim gradskim gde je pobedila opozicija . Za sada se verovatno nista ne zna ali pregovara?
Odma da ti kažem - vladaće SNS, naravno nakon što neki opozicioni odbornici ''prepoznaju energiju''.Nejasno mi je ko ce vladati po opstinama ,mislim gradskim gde je pobedila opozicija . Za sada se verovatno nista ne zna ali pregovara?
Bitno da rusokolonaski sps ostane van vlade + naravno zavisnici, (small)pox i beznadezna metla.
PaaaO cemu li ce da pricaju..hoce li Vučić da ga pita gde je skembao 650 miliona![]()
a ko je gospodin analitičar?