Šta je "prelazni oblik ili forma" definiši mi šta je to talčno.Pa posle probaj da mi objasniš kako nema dokaza za srodstvo vrsta iz perioda kambrije sa drugim,srodnim vrstama iz perioda kambrije?
Koji ti to dokaz tražiš konretno ako ti nije dovoljno to da sličnosti između srodnih vrsta dokazuju njihovu evolutivnu vezu?Kako ti drugačije misliš da se evolutivna veza vidi?Upoređuju se fizičke karakteristike,razlike i sličnosti među fosilima i/ili živih primeraka(ako ima živih srodnika).Ti kapiraš da za dokazivanje evolutivne veze među vrsta ne mora da se ima fosilni primerak baš svake srodne vrste koja je ikad postojala? To ne znači da se nešto nagađa jer kao što već rekoh gore,upoređuju se karakteristike,vide se sličnosti i razlika koje ne može da promeni činjenica da fale podaci o nekoj drugoj sličnoj,još ne odkrivenoj vrsti koja je možda postoji i možda je u bližem srodtsvu sa obe.
I ja sam glup,arcim ovde tastaturu da objasnim stvari,koje znam da ti ne ulaze u glavu jer bi ih inače naučio još u osnovnoj.Uhvatio si se za doba kambrije kao pijan za plot i trvdiš nešto što niko ko je i prošao pored osnovne škole ne može da tvrdi jer zna da su totalne gluposti jer dokaza za međusobnu vezu srodnih vrsta iz trog perioda ima.
Tražiš nam ovde neke primere koji treba nešto da ti dokazu a nisi savladao ni znanje na osnovu kog možeš da zaključiš da li dokazi to dokazuju ili ne dokazuju.Odpisuješ bilo koje dokaze koje ti neko navede na osnovu toga što se razumeš u to ko marica u kantar ali ti se ne sviđa.
Jedini koji ne shvata nešto , si ti.
Ako ne umeš da razumeš šta je postavljeno u pitanju - nemoj ni odgovarati.
Prelazni oblici izmedju preko 50 kola u Kambrijumu, moraju biti preci tih kola.
Razumljivo?
A valjda je i razumljivo zašto ih nema.
Nabrajanje (od strane Malca) nekih navodnih prelaznih oblika iz Ordovicijuma, Devona, Silura,...klinca, palca,... je besmisleno koliko i razgovor: "dobar dan, bako"... "šaren kožuh, rano"....
Kao i baljezganje o nekim vrstama koje su prelazni oblici izmedju drugih vrsta.
Je li išta od toga dokazano?
Nije, niti može biti.
Ja i ti ličimo, ali niti sam ja predak tebi, niti si ti predak meni.
To što nešto liči, nije nikakav dokaz da je nastalo od tog na šta liči.
Dokaz je bilo kakva anatomska mutacija, koja se
dokazano, prenela na potomstvo.
Tek onda može da se raspravlja o evoluciji.
Kada se dokaže da postoji mehanizam za nju.