Survivor Srbija - sezona 2009

Mislim da ljudi iz Beograda imaju pogrešnu sliku o gradovoma u unutrašnjosti i mogućnosti da se živi sa 200 evra.Ovde je plata 250 - cene su skoro iste, u Beogradu sam nailazila na istu stvar duplo jeftiniju u odnosu na tu istu stvar u mom gradu.Sa 250 evra, se preživljava, bez obzira što nema aviona i kamiona, kao u Beogradu..ako imaš malu platu, jako malo stvari možeš sebi da priuštiš...Znači, hrana, komunalije, po neka krpica, po nekad nešto skuplje i to je sve...Beograd jeste neosnovano skuplji, ali para treba i za život u unutrašnjosti.

Dace ga Aci, a Vesna nece moci da glasa (uvalili joj crni glas).
alien2.gif

Ne znam otkud izvlacis ovo al nemoj unapred pricati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
****** ocu da gledam, ne da mi ti iskokodaces ovde sve bre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a koliko sam ja skontao on ima neki audi A6 ili tako nesto...:think: ne bih bas rekao da i on nema para...pogotovo sestoro od 250e,a jos mu i sestra polaze za auto...pa malo tesko to ide....ali nije da nije zasluzio:)

Taj Audi A6 nislim da nije njegov nego firme za koju on vozi.:)
A njegos je u igri pobedio cistom srecom a ne pameti, da nije izvukao onaj dzoker da se zameni sa nekim Srdjan bi pobedio.:)

Ovaj Srdjan je klasican primer coveka opasnog po okolinu.

Zamislite njega da vodi recimo neku zemlju.

Prvo je unisti ( kao sto je Manobo dok je bio na neki nacin vodja posle mesanja plemena ) zatim je katastrofalno vodio svoj deo ekipe u ujedinjenju , ali zatim kada nevidjenom srecom ipak se nekako izvuku i zatim se pojavi sansa on se ubije.

Prvo je unisti ( kao sto je Manobo dok je bio na neki nacin vodja posle mesanja plemena ) zatim je katastrofalno vodio svoj deo ekipe u ujedinjenju , ali zatim kada nevidjenom srecom ipak se nekako izvuku i zatim se pojavi sansa on se ubije.

Pa nije se on ubio ...razmisli malo bolje ,velike su sanse sada ,da ce Vesna ili Dule ( ili oboje ) zavrsiti u finalu ...za to vreme ce on da izlobira glasove za pobednika ,pare se dele i on sigurno dobija nesto ...sto je bolje neko da ide u finale i razmislja na kraju ko ce da glasa za njega ...eee,pa zasto Dule tako mudro cuti ,i na kraju i on glasa za svog najboljeg prijatelja ...a napali Teju da je zlocinacki um :dash: !

.....
ja samo da konstatujem za tajni imunitet:mrgreen:
da se glasovi proglashavaju nevazecim, a ne da se upotrebljavaju protiv osoba koje su glasale za onog ko ga ima...
toliko...
a svi shto su principijelni, do bola....
znaju da je vesna najmanja konkurencija, pa onda da ispunimo srkiju zelju...
bezveze...

Niti se on javio da nekoga vodi, niti treba da ga zamisljamo da vodi neku zemlju, on je imao cilj zasto da dodje u Survivor,to je ispunio i zaustavio se tamo gde je on hteo, a ne gde je morao da se zaustavi......nije on nikoga upropastio tu samo sami sebe mogu da upropaste...i to se i videlo...i Vesna je govorila da ne bi glasala za Srdjana u finalu itd...a vi se uhvatili kao da je Srdjan neki kandidat za predsednika Srbije....

Pa nije se on ubio ...razmisli malo bolje ,velike su sanse sada ,da ce Vesna ili Dule ( ili oboje ) zavrsiti u finalu ...za to vreme ce on da izlobira glasove za pobednika ,pare se dele i on sigurno dobija nesto ...sto je bolje neko da ide u finale i razmislja na kraju ko ce da glasa za njega ...eee,pa zasto Dule tako mudro cuti ,i na kraju i on glasa za svog najboljeg prijatelja ...a napali Teju da je zlocinacki um :dash: !

Da bas su pametni. Od te trojke nesposobnjakovica izasao jedini koji ima bar mali promil sanse da u nekoj igri pobedi a ostalo dvoje nesposobnjakovica koji ni u jednoj igri pobedili nisu od pocetka Survivora ako ne racunam ono kad je Dule jeo ona g.ovna

Meni je najbolji onaj majmun koji zvace nesto pa kad napravi onu facu. Svaki put mi bude smesan.hhahahahahahah:D:D:D
A sto se tice Srdjanovog izlaska on je izasao jer mu pare stvarno nisu bitne, tako bar on kaze.
Meni samo nije jasno kako je Vesna znala da Njegos ima tajni imunitet.:dontunderstand: Tako sam ja cuo da je rekla u kamere pre plemenskog saveta.

Zanimljivo ,da je vece pre ,zajedno sa svima razgovarao o tome na sta bi potrosio novac od nagrade ...i imao je Srki lepe planove :confused: ! Mora da se uklopio u trecinu ,ili polovinu ;) !

Pa ono...montazna kuca i putovanje....za to mu je trecina dosta......ali problem je sto zelje ostalih trecina ne pokriva ......za necije planove cak ni cela nagrada nije dosta.

Poslednja izmena:

ako su hteli da Srđan lobira, onda su napravili veliku grešku jer je Dušan mnogo sposobniji u tome, a ni Vesna mi ne deluje naivno, dok on samo gleda kako da se zajebava. sad će lepo da jede, da se okupa i da odspava i posle toga se vraća svom humoru

kakva teorija zaver...pa ti si gori od svih radikala zajedno...zasto neko koga svi gotive i koji je ponajbolji tamo ne bi ostao i pokusao sam da dobije kintu,nego ostavlja lika koga niko ne gotivi i ribu koju izbacuju vec 30 puta?

Back