Surfam LJIS-om i ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malopre sam videla jednog vrapca kako ga je kisa bukvalno sprala sa grane na kojoj je stajao. Trebalo je da rasiri kisobran. Ipak, cak i da jeste rasirio kisobran, mozda bi se okliznuo na parce mokrog lista i stropostao na neku vevericu. Eto takav vam je zivot. Pa, takav je moj zivot.​

Malopre sam videla jednog vrapca kako ga je kisa bukvalno sprala sa grane na kojoj je stajao. Trebalo je da rasiri kisobran. Ipak, cak i da jeste rasirio kisobran, mozda bi se okliznuo na parce mokrog lista i stropostao na neku vevericu. Eto takav vam je zivot. Pa, takav je moj zivot.​

na jednoj farmi ziveo mali vrabac, doslo vreme da se proba leteti, i tako on krenuo, kad se odjednom spremila oluja, on mali a vetar jak i naravno pada na zemlju, pocne sneg i on se smrzne, posle nekog vremena na istoj toj farmi krava pasla travu, i pripelo je i obavila veliku nuzdu i to bas na malog vrapca (dobar scenario, a?) i naravno toplota njenog ***** ugreje vrapca, ali je suvise mali da bi poleteo. u tom naidje macka i vidi vrapca izvadi ga sapama iz ***** i pojede! smrc

poenta price? ajd da vas vidim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back