Surfam LJIS-om i ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ti to dooobro znas :manikir:

znam samo da su debili svuda oko nas :)
i da su optereceni tudjim zivotima jer svoje nemaju

i da shvataju napisanu rijec bukvalno i kao jednu veliku istinu

a za takve stvari kada ne mozesh da razlucish shta je realno a shta nije, i shta je shala a shta ozbiljno se ide malo kod psihijatra...i dobijesh neke lijekove...i prestanesh da mislish da je sve zivo urota :)

znam samo da su debili svuda oko nas :)
i da su optereceni tudjim zivotima jer svoje nemaju

i da shvataju napisanu rijec bukvalno i kao jednu veliku istinu

a za takve stvari kada ne mozesh da razlucish shta je realno a shta nije, i shta je shala a shta ozbiljno se ide malo kod psihijatra...i dobijesh neke lijekove...i prestanesh da mislish da je sve zivo urota :)

joj hvaja ti :cmok:

korist je pod navodinicima kao shto vidish...a ti navodnici znace da ne mislim bukvalno na korist...
a dosada je cudna stvar :)
i vishe volim kad komuniciram s nekim za koga znam kako izgleda :)

to je ok, ali sama si se zalila pre neki dan da te 80% ljudi zna po imenu i prezimenu, da su te nasli na fejsu i da te ogovaraju a to ti smeta. mislim nekako je logicno da moras naleteti na par budala koje ce da se popale na slike ;)

to je ok, ali sama si se zalila pre neki dan da te 80% ljudi zna po imenu i prezimenu, da su te nasli na fejsu i da te ogovaraju a to ti smeta. mislim nekako je logicno da moras naleteti na par budala koje ce da se popale na slike ;)

nisam se zalila...to je bila zaebancija :)

tako mi je rekao kolega forumash i smatram da me on nashao slucajno na FBu i da me lozi s tom pricom da ljudi znaju moje ime i prezime ovdje...:)

i ne vjerujem da me neko ogovara...poshto nisam dala nikakav povod...ne daj Boze da im ja dam povod da me ogovaraju :mrgreen:

a s budalama shto se pale na slike stvarno nemam problema...naleti svake prestupne jedan shto shalje svima pa i meni,cak kontam da i ne zna kako izgledam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back