gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
ti da me voleš, trpela bi ukus rabljene kočione tečnosti, antifriza, euro3 nafte i rabljenog castrola zajedno, sa mojih niplsajes' pa da mi se pomesa sa onim rabljenim kocionim uljem sta cu onda![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti da me voleš, trpela bi ukus rabljene kočione tečnosti, antifriza, euro3 nafte i rabljenog castrola zajedno, sa mojih niplsajes' pa da mi se pomesa sa onim rabljenim kocionim uljem sta cu onda![]()

ali zato kad sednes, a iza tebe ja, uzmes volan u ruke nogom lagano stisnes gas guza ti se stegne a ledja prilepe uz mene ... mmmmm pure pleasurene moze![]()
ali zato kad sednes, uzmes volan u ruge nogom lagano stisnes gas guza ti se stegne a ledja prilepe uz kozu ... mmmmm pure pleasure![]()

ali zato kad sednes, a iza tebe ja, uzmes volan u ruke nogom lagano stisnes gas guza ti se stegne a ledja prilepe uz mene ... mmmmm pure pleasure![]()
slusaj, nemo bulazniš mlogo, nego skini ćegaah... kada bi bio upola udoban kao anatomska sedista mr.V-a, i kada bi ti raspon pedale gasa bio upola dugacak a obrtomer tog obima hahahahahah

slusaj, nemo bulazniš mlogo, nego skini ćega![]()

pa ne mogu kad mi je tvoj limar napravio ove sa katancem da se ne bi po forumu na kvarno ... daj kljucic![]()

vidi ga, sav zardjo, davno nije otključavano![]()

zazmuri dete, saću ti oslobodim pičкuu bre nije to taj....
to nije moj kljucic
ZOVITE BRAVARAAAAAAAAAAA

glup, bez priche, al i dalje gledamjavi kakav je

gad demet
ja gledam Runaway train iz '85.![]()
gad demet
ja gledam Runaway train iz '85.![]()

cu skinem kasnije onda.brate...preporučujem ti film "the Jacket" iz 2005...
...sinotj sam ga gledo i večeras ću čim mi dokurčite...