Supruga, 10 godina braka, njena mama i sestra.....

Cikloturista

Početnik
Poruka
10
Pa ovako. 10 godina smo u braku, imamo dvoje malometne dece, 5 i 10 godina. Prvih 1,5 godinu smo ziveli kod mojih, jer sam imao sluzbu. Za to vreme sam radio po ceo dan, ona je sedela kuci. slabo smo se i vidjali, smao vikendom. Za njenih, tada 34 godine, nikad nije radila. Krecu njene optuzbe da je moji ne uvazavaju, da je ne postuju, da je samo podjbavaju, nisu uz nju iako je trudna. NJena majka je dolazila svakog meseca sa njenom sestrom. Prbi sukobi na relaciji njeni-moji krecu od svadbe, kada je njena majka rekla da joj je cerka dosla u bedu (a ona je dosla iz jos gore selendre u veliki grad), da joj se ne svidja mesto gde ce biti svadba, u crkvi je namestala krunu cerci, jer svestenik to nije umeo. da ne pominjem sate razgovora sa cerkom. POsle 1,5 godine, prelazim po sluzbi u grad gde zive njeni. Oni kupuju stan svojoj cerci, gde se mi useljavamo.
Tada pocinje: Prvo ona dolazi svaki dan, i kad je cerka pozove i kad ne. Sprema rucak, iako ima ko, da bi pola nosila svojoj drugoj cerci koja ima sada 42 godine, spava do podne. mama joj daje pare, za sve pita mamu i ne ume nista sama da radi. Kad se upoznavala sa deckom, isla je sa mamom. Od nedavno, moja supruga mi prebacuje da je nikad nisam podrzavao i izvlaci sve ono sta joj je smetalo za ovih 10 godine. Meni dijagnostikuju tumor i epilepsiju, supruga poteze pitanje razvoda. Kad joj pricam za tegobe, ona ide kod psihijatra, zali se na moje tegobe, da je maltretiram i stalno je na relaciji psihijatar-psiholog-centar za socijalni rad. Ja kad odem kod lekara, uvek me prati, jer njena mama i seka dodju vece pre da spavaju (zive 600 metara od nas), da bi ujutru rano supruga isla zamnom kod lekara da slusa sta cu reci. Mrzi moje, samnom nije u nikakvim odnosima ali nece razvod.
Kaze da joj treba psihicki mir, decu kupuju parama i udovoljavaju, kad sam se pobunio i posvadjao sa njenom majkom, oterala me u majcinu. Njena sestra samo cuti kao mulac, nista ne radi, nema decka, prijatelje, ne radi, ne trazi posao, i sve joj je spremno na izvolte ceo zivot..
I sta da radim sad? Njeni imaju 3 stana, nijedan nije prepisan na moju zenu da ne bi bila imovina stecena u braku. Uzima od maminih para, lep iznos, a i od mene hoce isto. Kad sam se usprotivio krecu optuzbe da sam los otac i svadja. Uzeo sam kredit da radimo stan, ni to im ne valja. NJena majka mrzi srednjodkolce nisu vredni pomena.
Sta sad centar za soc, rad radi? Kome se dodeljuju deca, jer gde god smo isli, samo je pljuvanje po meni bilo. Kad god pozove njene, obe se strpaju kod nas i ostaju dokle misle da treba. Raspisah se, ali nemam sa kim da pricam. Plasim se da ce deca da zastrane/ Uce ih da leze po ceo dan, sve im se donosi, ne sticu radne navike. A ja nisam nizasta dobar., pare kaplju deci. njeni idu sa nama gde god da mrdnemo...., deci se usadjuje da su oni najbolji a svi ostali niza rasa.

Po mom misljenju.
ona ne pokazuje postovanje prema tebi....

Ako ne moze da ga ima, s tim ko si i sta si, i kakva ti je familija..
nije trebala ni da se udaje za tebe.

Dakle, postavljanje granica sa njenom porodicom.....

Niti one treba da se mesaju vama, niti je tvoja stvar to kako zivi njena sestra, kako upoznaje decke, da li ima prjatelje itd...
To je neciji tudji zivot, i svi imaju pravo da ga zive kako hoce.

- - - - - - - - - -

Sada je pitanje, kako ubediti zenu da se pogresno postavlja.

Predlozi joj da zajedno idete na terapiju kod psihologa... ( ako to uopste postoji u ovoj zemlji )

Srecno :))

Po mom misljenju.
ona ne pokazuje postovanje prema tebi....

Ako ne moze da ga ima, s tim ko si i sta si, i kakva ti je familija..
nije trebala ni da se udaje za tebe.

Dakle, postavljanje granica sa njenom porodicom.....

Niti one treba da se mesaju vama, niti je tvoja stvar to kako zivi njena sestra, kako upoznaje decke, da li ima prjatelje itd...
To je neciji tudji zivot, i svi imaju pravo da ga zive kako hoce.

- - - - - - - - - -

Sada je pitanje, kako ubediti zenu da se pogresno postavlja.

Predlozi joj da zajedno idete na terapiju kod psihologa... ( ako to uopste postoji u ovoj zemlji )

Srecno :))

Slazem se sa ovim.

Mozda je preveliko mesanje njene majke stvorilo sve probleme medju vama.
Razumem da zeli najbolje svom detetu ali treba i da ga pusti da se samo snalazi u zivotu.
Verovatno je to jedan od razloga zbog koga tvoja svastika nema muza.

Bili smo na terapiji, uglavnom zalbe na mojoj strani, i to zalbe da je ne postujem. Sto se tice njene sestre, nisi u pravu jer neznas sve cinjenice. Ona sada nema nikoga ni ti trazi. Kad ostane sama, nece imati nigde otici vec se useliti ovde gde mi zivimo. Moja zena izigrava joj mamu, jer ih ova nije gledala zato sto je jurila posao kad su bile male.

Da nisi naveo to da njena sestra cuti kao mulac i nema decka jos bih i poverovala da je tako bas sve kako pises ali s obzirom da ti smetaju osobine koje se tebe ne doticu uopste znaci da si zakeralo kojem sve smeta pa i to sto svastika ne voli da prica.

Kupili su vam stan pa veruju da im to daje za pravo da dolaze kad pozele. Najbolje bi bilo da si ti kupio stan i ponasao se kao domacin u njemu. Tako bi stvari postavio na mesto.

I da, ako je imala 34 kad ste se uzeli i nije imala ni dana staza onda si znao na cemu si, zasto ti je to zasmetalo tek kad je napunila 42?

I bez uvrede, mozda zaista bolest utice na tvoje ponasanje pa i ne znas koliko si tezak. Idite zajedno na terapiju, mozda sagledas situaciju i iz drugog ugla.

Da nisi naveo to da njena sestra cuti kao mulac i nema decka jos bih i poverovala da je tako bas sve kako pises ali s obzirom da ti smetaju osobine koje se tebe ne doticu uopste znaci da si zakeralo kojem sve smeta pa i to sto svastika ne voli da prica.

Kupili su vam stan pa veruju da im to daje za pravo da dolaze kad pozele. Najbolje bi bilo da si ti kupio stan i ponasao se kao domacin u njemu. Tako bi stvari postavio na mesto.

I da, ako je imala 34 kad ste se uzeli i nije imala ni dana staza onda si znao na cemu si, zasto ti je to zasmetalo tek kad je napunila 42?

I bez uvrede, mozda zaista bolest utice na tvoje ponasanje pa i ne znas koliko si tezak. Idite zajedno na terapiju, mozda sagledas situaciju i iz drugog ugla.

naveo je i da su nekretnine na njene tj da ona nema nista steceno u braku sto bi mogli dijeliti...to sa sve sestrom...
izgleda zet nije dobro izracunao prije nego sto se ovako idilicno udao
a sta ces...svako se neki put zaebe :lol:

naveo je i da su nekretnine na njene tj da ona nema nista steceno u braku sto bi mogli dijeliti...to sa sve sestrom...
izgleda zet nije dobro izracunao prije nego sto se ovako idilicno udao
a sta ces...svako se neki put zaebe :lol:

A promaklo mi... Pa majku mu kako ih nije sramota pokloniti detetu stan a ne prepisati ga na zeta ili barem na kcerku da se i zet malo okoristi. Necim je vec zasluzio, ne vidi se cime ali sigurno da postoji nesto. :)

A promaklo mi... Pa majku mu kako ih nije sramota pokloniti detetu stan a ne prepisati ga na zeta ili barem na kcerku da se i zet malo okoristi. Necim je vec zasluzio, ne vidi se cime ali sigurno da postoji nesto. :)

pa ozenio im ceru...odveo takvo zlo iz kuce im...i to dobrovoljno
mada, moguce da je tu puska radila...aj sacekamo da se javi i razjasni...:rotf:

Pa to se podrazumeva, koja samrcina bi popravila vise nego da je leci najbolji psihijatar.

A najgore su mi ove babadevojke koje su dosle sa ljisa da sole pamet i da brane ovu fukaru od njegove zene samo zato sto je zensko.

Joj zenske pameti sacuvaj me boze.

jesi ti ponosni vlasnik one teme o tudjim wc- ima koji muku muci sa ph faktorom urina/stolice
i komsijskom djecom u vrijeme dnevnika ili sam te s nekim pomijesala? sori ako jesam
puna krsta khm specificnih korisnika ovih dana pa vas je sve teze razlikovat :lol:

Back