- Poruka
- 63.184
Šišaju li i tebe proizvođači suplemenata...evo ga teoreticar zavera
Ako ako, treba šišati gde god ima viška vune
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šišaju li i tebe proizvođači suplemenata...evo ga teoreticar zavera
pa mozda bas nemam 50 bocica svega i svacega trenutno, ali nekih bar 25 imamŠišaju li i tebe proizvođači suplemenata...
Ako ako, treba šišati gde god ima viška vune
pricas napamet neku mantru, ima samo razlicitih proizvodjaca i razlicitih formula, pa da kazm da si delimicno u pravuAuuu ala si naivan pa te veštake organizam jedva 5% apsorbuje a sve ostalo rastura jetru i bubrege.
sta ako neko zivi na selu, ko ce njemu da donese juzno voce?Neće jetra i bubrezi da riknu odmah nego sa vremenom jbg. Cedi limunadu za c vitamin ne zajebavaj se sa tim otrovima.
znaci, samo ako je neko bio lud i pio na 10-ine tih rastovrljivih u mastimaAuuu ala si naivan pa te veštake organizam jedva 5% apsorbuje a sve ostalo rastura jetru i bubrege.
I majka i ja i dan danas pijemo ovaj Q10, i to kao lek. I iskreno ne moze da mu pridje nijedan.Jeste tako moj ćale pio taj selen pa ga odneli u bolnicu jedva živ ostao. Manite se tih otrova. Ne igrajte se hemijom! Razumem kada se prehladiš popiješ neki multi zimi ali dalje od toga nikako.
Nikakva hemija ne može da zameni lošu ishranu.
Ovo za sportiste si u pravu 1/1....znaci, samo ako je neko bio lud i pio na 10-ine tih rastovrljivih u mastima
ali pocuj ovo? jel znas zasto se radja sve manje dece i muskarci su neplodni?
jer im fali selena, mozda i e vitamina, pa jedi ti zdravo, ali dzabe ti..
onda sportisti i aminokiseline? mislis oni osvojili sve najlepse ribe jer imaju kintu? jok, nego znaju sta daje output, izdrzljivost
ti i ovaj sizif nemate zajedno dece koliko ja imam, i sta cemo sad? nesto vam fali
ja vam kazem sta vam fali
onaj drugi teoretocar pere zube 6x na dan
ja ih imam sve i opet kazem sta vam fali - nije higijena, vec minerali i vitamini
To je suplement nije nikakav lek. Edukujte se malo pre nego što krenete u "akciju"I majka i ja i dan danas pijemo ovaj Q10, i to kao lek. I iskreno ne moze da mu pridje nijedan.
https://proteinbox.rs/p/yamamoto-ashwagandha-ksm-66/
Ajde ako moram ovako da obrazlozim, uz terapiju koju sam dobio od kardiologa, prepisam mi je i Quezim Q10. i savet lekara mi je bio da ne kupujem u apoteci, vec u radnji za suplemente. I lek je vid suplementacije ako cemo sve da gledamo tako, jer svaki lek koji koristis ti ubacujes u telo zato sto je nephodno jer telo ne moze svojom proizvodnjom da izleci ili oporavi telo. Ista je prica i za '' SUPLEMENTACIJU'' ubacujes je u telo jer tvoje telo ne moze da proizvede ono sto telo treba za opravak misica, rast i da ne nabajam dalje. Tako da edukacija je tu i cinjenice, samo je razlicito gledanje na stvari. Neko Q10 koristi kao podrsku svom organizmu, a neko kao podrsku za lekove i terapje koje koristi... Pogresno sam se izrazio tako cu reci jer nisam shvacen kao sto sam mislio da cu biti, a i ti si odmah shvatio to kao manjak edukacije.To je suplement nije nikakav lek. Edukujte se malo pre nego što krenete u "akciju"
nisi u pravu, taj koenzim q-10 sa godinama imamo sve manje, a moguce je da ljudima fali i zbog odredjenog poremecaja...evo npr.Naravno da ti je prepisan i taj suplement jer je doktor dobro plaćen da to uradi.
ajde ne lupetaj, nije zato otisao u bolnicu.. ides vec na zivce, i to ne samo meni; ajde kako to da si ti za suplemente posisao svu pamet ovog sveta? covece 30 godina pijem ne znam sta sve nisam pio,a ti bre nemas pojma, samo masirasJeste tako moj ćale pio taj selen pa ga odneli u bolnicu jedva živ ostao. Manite se tih otrova. Ne igrajte se hemijom! Razumem kada se prehladiš popiješ neki multi zimi ali dalje od toga nikako.
Nikakva hemija ne može da zameni lošu ishranu.