Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Meni je zao sto Del Arno bend ne svira tu...nekako mi oni skroz idu uz taj festival.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skupljali smo flaše i limenke po Banjici i to mi je bio najbolji deo dana, baš zezanje, ono, ispred prodavnica, po livadama i na kraju je bilo i za više od 6 karata.
uneli neku rakiju kroz šumu tako da mi je proletelo par sati. neki šaban je pustio buvu da 'obojeni' treba da budu bend iznenadjenja i ja se penjao po nekim armaturama pa vidim preko šatora da li je Kebra u backstage-u i *****.
sreo gomilu ljudi.
sve u svemu - onako.
meni je baš bilo lepo.
dub pistols
zašto se program na disko livadi završio u pola deset? :/
makrobiotički sendviči su očaj
ali trava, sunce, frizbi, mnogo lepih dečaka.. :]
![]()
pa na supernaturalu B)Gde si nas to videla...![]()
jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam
mislim da se da primetiti da jedva čekam
priruda, drugari, muzika, frizbi
što vrtiš očima na feloni?![]()
Japanski drum'n'bass duo DJ AKi & MC YUUKi nastupiće na Supernatural Festivalu 2010. Vodeće figure Dublab Productions (DLP), glavne pokretačke snage Japanske drum'n'bass scene preneće vibracije japanskih dancefloor-ova pravo na Košutnjak. AKi i YUUKi su vodeći producenti za WOMB, jedan od najpoznatijih klubova u Tokiju što garantuje dobru atmosferu, a pun efekat ovog japanskog dua moći ćete da osetite ove godine na Biodiesel Stage-u Supernatural Festivala.
Japanski dnb? Sto da ne?![]()
Legende i pioniri Dub/Dance muzike ZION TRAIN nastupiće ove godine na Biodiesel stage-u Supernatural Festivala! Spadaju među najbolje žive dub izvođače na Planeti a svrstavaju se i među najpoznatije zagovornike live dub performansa spajajući akustične instrumente i vokale na mestu. Za više informacija o ZION TRAIN kao i o ostalim izvođačima na Supernatural Festivalu, posetite zvanični muzički program festivala!
postaje sve boljeSupernatural Festival će ove godine na Biodiesel stage-u ugostiti DARKWOOD DUB - heroje domaće muzičke scene i SVI NA POD!