Supernatural Fest 2009

skupljali smo flaše i limenke po Banjici i to mi je bio najbolji deo dana, baš zezanje, ono, ispred prodavnica, po livadama i na kraju je bilo i za više od 6 karata.
uneli neku rakiju kroz šumu tako da mi je proletelo par sati. neki šaban je pustio buvu da 'obojeni' treba da budu bend iznenadjenja i ja se penjao po nekim armaturama pa vidim preko šatora da li je Kebra u backstage-u i *****.
sreo gomilu ljudi.
sve u svemu - onako.

skupljali smo flaše i limenke po Banjici i to mi je bio najbolji deo dana, baš zezanje, ono, ispred prodavnica, po livadama i na kraju je bilo i za više od 6 karata.
uneli neku rakiju kroz šumu tako da mi je proletelo par sati. neki šaban je pustio buvu da 'obojeni' treba da budu bend iznenadjenja i ja se penjao po nekim armaturama pa vidim preko šatora da li je Kebra u backstage-u i *****.
sreo gomilu ljudi.
sve u svemu - onako.

Bio bih prijatno iznenadjen :D

Eh... nespretno sam stavio u naslov teme 2009. :)

Mislim da je ipak bolja opcija iskopati temu, nego otvarati novu.

Dakle od sada: Supernatural Fest 2010. :mrgreen:

25.4.2010. kod Hajducke cesme.
Priroda, ekologija, dobra atmosfera, zezanje, fina muzika....

Sto se tice programa, jos je rano, pa je lista kratka. Ali prva imena su makar tu:

Biodiesel (glavna bina): DJ BRKA, NAKED, JASNA JOVIĆEVIĆ IMPROV KOLEKTIV

Disko livada: DJ EWOX, DJurDJa, FELONY FLATS ( :roll: )

:bye:

jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam, jedva čekam :)
mislim da se da primetiti da jedva čekam :mrgreen:
priruda, drugari, muzika, frizbi:heart:

što vrtiš očima na feloni? :p

nemam pojma, prvi put mi bilo mnogo zabavno kad sam bio nedje gde je pustao muziku... posle toga par puta sam se smorio... i zadnji put sam se bas, bas smorio kad su on i banana rave bili posle Petrola. Ponasali su se kao neke svetske rok zvezde, pustali nesto bezveze, miks promasen na svakoj drugoj pesmi i tako... :)

Nemam pojma, mozda je to samo zbog Banana, ko zna... :D

Japanski drum'n'bass duo DJ AKi & MC YUUKi nastupiće na Supernatural Festivalu 2010. Vodeće figure Dublab Productions (DLP), glavne pokretačke snage Japanske drum'n'bass scene preneće vibracije japanskih dancefloor-ova pravo na Košutnjak. AKi i YUUKi su vodeći producenti za WOMB, jedan od najpoznatijih klubova u Tokiju što garantuje dobru atmosferu, a pun efekat ovog japanskog dua moći ćete da osetite ove godine na Biodiesel Stage-u Supernatural Festivala.

Japanski dnb? Sto da ne? :)

Legende i pioniri Dub/Dance muzike ZION TRAIN nastupiće ove godine na Biodiesel stage-u Supernatural Festivala! Spadaju među najbolje žive dub izvođače na Planeti a svrstavaju se i među najpoznatije zagovornike live dub performansa spajajući akustične instrumente i vokale na mestu. Za više informacija o ZION TRAIN kao i o ostalim izvođačima na Supernatural Festivalu, posetite zvanični muzički program festivala!
:zurka:

Back