Super sam

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Znate li onaj osecaj msm ako vam se desilo,razmisljate o bivsoj ili bivsem i onako mislite kako cete se pomiriti i zgaziti svoj ponos i onda
niotkuda nalatite na sliku dok sa laznog profila je gledate fejs,naidjete na sliku kako se ljubi sa nekim likom,,,jbt bolje da me je neko ubio nego sto sam to video :sad2:

i sad razmisljam,neka joj bude,srecna sa drugim.,,

Znate li onaj osecaj msm ako vam se desilo,razmisljate o bivsoj ili bivsem i onako mislite kako cete se pomiriti i zgaziti svoj ponos i onda
niotkuda nalatite na sliku dok sa laznog profila je gledate fejs,naidjete na sliku kako se ljubi sa nekim likom,,,jbt bolje da me je neko ubio nego sto sam to video :sad2:

Znam u potpunosti, uglavnom idu bolji dani, ne brini ... okreni se drugim

...za to baš i ne znam ali neki put vidim njen lik u nekoj sasvim drugoj ženi...
..u momentu podsvet reaguje i stvara njen lik,bez obzira što mi nije draga..

Pametno razmisljas, jer ona je spremna da ide dalje. I ti bi to trebao, tako da mani se tih laznih profila, nemoj da je proveravas milijardu puta dnevno. Znam da je jako tesko, ali odupri se.
Zaboravi je, neka izbledi iz secanja. Radi nesto sto volis, izadji, idi na fudbal, igraj nesto na kompu, bilo sta samo da ne mislis na nju.

I onda ce sve to polako da izbledi i nestane i bices ko nov.

zdravo je malo se odmoriti od fejsbuka, narocito u tim situacijama
prvi dan ti je neobicno, drugi manje, a treceg vidis da ima zivota i bez FB/a
sto je manje pratis brze ce ti biti lakse

...lik se navukao na nju i sad je ostao bez nje i sad ga hvata kriza...
...osećaj je grozan i može da bude koban,sve zavisi koliko ima snage...
...danas su ljudi iscrpljeni svim i svačim i dovoljna je jedna kap da se prelije čaša...

ma ko je srecan bre ko se ljubi na fejsu sibni mu sliku vas dvoje ili bolje neki avi mpg4

hahaha na sta ti gubis vreme :mrgreen: FB ribe uvek imaju nekog tamo :aha: i tog sto ljubi vara sa trecim sa drugog profila :rotf:

Back