Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Jeste prenosio je ali ne toliko kao pomenuti duo Ivanović-Stojaković...Milsim da Stojaković nije prenosio utakmice preko radija, samo na TV.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste prenosio je ali ne toliko kao pomenuti duo Ivanović-Stojaković...Milsim da Stojaković nije prenosio utakmice preko radija, samo na TV.
Mislio si Ivanović - Marković.
A ne znam, evo sad sam gledao i po netu i ne vidim da je Vladanko nekad komentarisao utakmice preko radija. Naprotiv, piše da je od 1961. radio na Televiziji Beograd. Možda se nekad desilo da je nekad prenosio neku preko radija ali ja stvarno ne mogu da se setim toga.
Biće da ste vi njega pomešali sa Anđićem.
...Taj Djordjic je jedan od najtalentovanijih igraca koji je propao..

Naci, bobizi, naebo si, metodom suta u medjunozni predeo.

Za moj voljeni klub ne igraju nikakvi Maksimović i Milivojević , oni su verovatno turski cigani , tako da i kod njih je Ramadani ko u drugoj kući
Partizan je ipak prva
Nego ko su stvarno taj Maksimović ili Milivojević nikad čuo ?![]()
Pa sta se onda razbacujes izjavama kad ne znas ni ko ti igra u klubu.Kapiram da vi dovodite igrace na kamare pa ko ce to sve popamtiti,ali informisi se malo.Za moj voljeni klub ne igraju nikakvi Maksimović i Milivojević , oni su verovatno turski cigani , tako da i kod njih je Ramadani ko u drugoj kući
Partizan je ipak prva
Nego ko su stvarno taj Maksimović ili Milivojević nikad čuo ?![]()
Pa sta se onda razbacujes izjavama kad ne znas ni ko ti igra u klubu.Kapiram da vi dovodite igrace na kamare pa ko ce to sve popamtiti,ali informisi se malo.
Je si cuo da ste drugi na tabeli?
Za Vojvodinu čovek navija..
"Zvezda održava sukob u Partizanu"
Predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je za ‘Novosti’ da Crvena zvezda ima razlog da održava sukob u Partizanu.
Vujošević je dodao da ne razume zašto je “ozbiljan čovek kao što je Miroslav Bogićević” stao na čelo pučista.
“Jasno je da Zvezda ima razloga da održava sukob u Partizanu koliko je u stanju da to čini. Mene samo čudi da je ozbiljan čovek kao Bogićević na čelu pučista”, izjavio je Vujošević.
Legendarni trener košarkaša crno-belih tvrdi da mu je prioritet mir.
“Nisam neko ko se plaši posla, niti me interesuju finansijska, politička ili medijska moć. Kao prvi čovek sportskog društva sigurno neću dozvoliti da Partizanom vladaju stranke ili ulica. Da se razumemo, nisam za bilo koga, ni protiv koga pojedinačno. Na strani sam organa kluba koji su legitimno izabrani. Prvi interes Partizana je da se vrati red i mir i da svako radi svoj posao.”