Super liga Srbije 2021/2022

377690_2421738577591_1075236229_2607514_73126324_n.jpg

:mrgreen:

Mozda bi pomoglo Zvezdi :hahaha: ali Partizan ima Toleta :mrgreen:

Jao koja tramvaj liga obe utakmice prelazi iz 1-2 u 90+ minuti a u Kuli za 4 minute dva autogola :sad2::rotf: Pa ja ne znam da li se u bilo kojoj ligi u Evropi namesta kao kod nas a pogotovo ovako ocigledno :lol: Jao majko mila :klap:

Sva sreca pa Partizan nije dao gol u zaustavnom vremenu,nije doslo iz 1 u 2 ,inace bi se teorija zavere aktivirala (mada nikad i ne miruje)....Da li je namestaljka ili nije,ne zelim da prebacujem nikom,nek se sami zapitaju .....Protiv Vojvodine,kec ko vrata :kafa:

Једино још домаћа штампа одржава илузију да су звезда и партизан европски гиганти.И када буду испадали од тимова из Андоре и Лихнештајна-ни тада неким навијачима неће бити јасна очигледна истина:клубови не могу да се пљачкају довека,све има свој крај.

Lukić: Zvezda kažnjena, a Partizan veći krivac

- Kazna jeste opravdana, ali mi nismo jedini krivci. Smatram da je naš protivnik još veći krivac i da su kod kažnjavanja bili dvostruki aršini. Sve vreme bila je prisutna provokacija na koju je naša klupa odreagovala kako je odreagovala. Ne smeju da postoje različiti aršini prilikom dodeljivanja kazni - istakao je Lukić.

http://www.sportal.rs/news.php?news=64175

Teska smradina :bljak:

15. kolo

Smederevo - Hajduk Kula 3:0

BSK Borča - Javor 1:1

Borac Čačak - Spartak ZV 0:1

Crvena zvezda - Vojvodina 0:2

Metalac - Partizan 0:3

Novi Pazar - Jagodina 0:0

Sloboda PS - OFK Beograd 1:2

Radnički 1923 - Rad 4:2

Konačan poredak posle jesenjeg dela prvenstva:
tabelagt.png

Poslednja izmena:
Realno, po igri vosa zasluzuje 2. mesto, a radnicki 3. Da zvezdu ne guraju svi zivi i mrvi bila bi negde u sredini tabele, Partizan je i dalje za klasu bolji od svih ostalih timova. Sloboda i spartak jos uvek mogu nekako da se ukljuce u borbu za LE. Ocekujem da ispadnu borac i metalac. Jagodina ce drasticno da padne na tabeli u drugoj polu-sezoni zbog prodaje utakmica(ali da ispadne ne moze, ni sad ni u narednih nekoliko godina, jer ima koliko-toliko politicku pozadinu). Najblizi crvenoj zoni bice bsk, novi pazar i rad. Ja sam vidovit :)

Realno, po igri vosa zasluzuje 2. mesto, a radnicki 3. Da zvezdu ne guraju svi zivi i mrvi bila bi negde u sredini tabele, Partizan je i dalje za klasu bolji od svih ostalih timova. Sloboda i spartak jos uvek mogu nekako da se ukljuce u borbu za LE. Ocekujem da ispadnu borac i metalac. Jagodina ce drasticno da padne na tabeli u drugoj polu-sezoni zbog prodaje utakmica(ali da ispadne ne moze, ni sad ni u narednih nekoliko godina, jer ima koliko-toliko politicku pozadinu). Najblizi crvenoj zoni bice bsk, novi pazar i rad. Ja sam vidovit :)

Ne s*ri ćuranu!!!

Back