- Poruka
- 30.548
Nijednom nas niste odrali onako postenski,tako da to nece biti ni sad...Moj tip 1:1...
Od 9 derbija u nizu 8 pobeda,ocekujemo dalje odbrojavanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nijednom nas niste odrali onako postenski,tako da to nece biti ni sad...Moj tip 1:1...
Evo ja cu vam ispricati scenario derbija unapred
Iako je Zvezda ta koja mora da krene napred zbog bodovnog zaostatka, njeni igraci ce uci bojazljivo u mec. Partizan ce povesti izmedju 10-og i 15-og minuta, tad Zvezda krece da igra a Partizan se povlaci i ceka kontre
Zvezda ce izjednaciti do kraja poluvremena i na odmor ce se otici sa 1:1
Takodje zelim da naglasim da ce zbog Zvezdinog pritiska Lazar Markovic imati puno prostora i da ce praviti dar-mar, ali nece postici gol jer ce biti sam odsecen
Drugo poluvreme ce poceti izjednacenom igrom ali ce Partizan povesti izmedju 60-og i 65-og minuta. Zvezda nece imati snage za jos jedan pritisak i to ce biti samo jalove akcije
I dvoumim se za kraj - ili ce ostati 1:2 ili ce Partizan postici jos jedan gol do kraja
Hehe..Tebi je derbi vec gotov..Evo ja cu vam ispricati scenario derbija unapred
Iako je Zvezda ta koja mora da krene napred zbog bodovnog zaostatka, njeni igraci ce uci bojazljivo u mec. Partizan ce povesti izmedju 10-og i 15-og minuta, tad Zvezda krece da igra a Partizan se povlaci i ceka kontre
Takodje zelim da naglasim da ce zbog Zvezdinog pritiska Lazar Markovic imati puno prostora i da ce praviti dar-mar, ali nece postici gol jer ce biti sam odsecen
Drugo poluvreme ce poceti izjednacenom igrom ali ce Partizan povesti izmedju 60-og i 65-og minuta. Zvezda nece imati snage za jos jedan pritisak i to ce biti samo jalove akcije
I dvoumim se za kraj - ili ce ostati 1:2 ili ce Partizan postici jos jedan gol do kraja
Сутра се играју куп утакмице а на програму су:
ОФК Београд-Партизан 13:00 (РТС 1)
Црвена Звезда-Смедерево 16:00 (РТС 2)
А у суботу има 2 преноса лиге:
Црвена Звезда-Партизан 18:00 (Прва)
Радички Крагујевац-Јагодина 13:00 (РТС 2)
Gledana je nasa liga na tv-u dosta...Ali zato tribine zjape prazne..Kad smo već kod toga, čuo sam da je BHT pošto ona prenosi PLBH objavila istraživanja gledanosti prema kojima su utakmice domaće lige gledanije nego Liga šampiona ili engleska liga. Ne znam kakvo je stanje u Srbiji po tom pitanju ali pretpostavljam da nije neka gledanost.
Mora se više pažnje posvetiti domaćoj ligi, kad odem na sajt RTS subotom da vidim rezultate JSL a ono rezultata nigdje ali možeš pročitati šta je Džeko jeo pred utakmicu e. lige, mrak mi padne na oči
Kad smo već kod toga, čuo sam da je BHT pošto ona prenosi PLBH objavila istraživanja gledanosti prema kojima su utakmice domaće lige gledanije nego Liga šampiona ili engleska liga. Ne znam kakvo je stanje u Srbiji po tom pitanju ali pretpostavljam da nije neka gledanost.
Mora se više pažnje posvetiti domaćoj ligi, kad odem na sajt RTS subotom da vidim rezultate JSL a ono rezultata nigdje ali možeš pročitati šta je Džeko jeo pred utakmicu e. lige, mrak mi padne na oči
Evo ja cu vam ispricati scenario derbija unapred
Znači da se ne zamajavamo da gledamo derbi?!
Samo se vi zezajte na moj racun, ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje
Da sam napisao da Zvezda prima gol u prvih 5 minuta proglasili bi me ludim, a Zvezda je 3 takva gola primila u poslednjih nekoliko derbija
Kao sto je pre bilo pravilo - Partizan kad igra na Marakani vec na autokomandi gubi sa 1:0, isto je i sad samo obrnuto. Partizanovi igraci daleko sigurnije ulaze u derbi nego Zvezdini
Planirao sam da odem na derbi,ali ovo menja sve ---> Радички Крагујевац-Јагодина 13:00 (РТС 2)
Hvala vam cike iz RTS-a, vi ste moji najbolji drugari![]()
Samo se vi zezajte na moj racun, ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje
Da sam napisao da Zvezda prima gol u prvih 5 minuta proglasili bi me ludim, a Zvezda je 3 takva gola primila u poslednjih nekoliko derbija
Kao sto je pre bilo pravilo - Partizan kad igra na Marakani vec na autokomandi gubi sa 1:0, isto je i sad samo obrnuto. Partizanovi igraci daleko sigurnije ulaze u derbi nego Zvezdini
Protiv koga? Reci da je protiv federasa,pa da mi ulepsas dan.Ajoj ljudi za ovo se živi. 100 god. nije bilo penala na Gradskom
7. penal ako promašimo ispadamo, Stakić šuta lopta pogađa stativu pa Adilovića msm - njihovog gošu u leđa i nekako ulazi, na Stadionu ludnica. 8. penal brani naš golman i dajemo gol za pobjedu. I to kakav gol, od stativu za infarkt
aaa ludnica
Jest da je vreme pasje, samo što sjekire nisu padale, ali jbo zimu, sreći danas nema kraja
Protiv koga? Reci da je protiv federasa,pa da mi ulepsas dan.
Сутра се играју куп утакмице а на програму су:
ОФК Београд-Партизан 13:00 (РТС 1)
Црвена Звезда-Смедерево 16:00 (РТС 2)
А у суботу има 2 преноса лиге:
Црвена Звезда-Партизан 18:00 (Прва)
Радички Крагујевац-Јагодина 13:00 (РТС 2)