Ovdje ću napisati koju rečenicu o Kupu da rasteretim dušu

Ono što se desilo na Marakani i što se radi u srpskom fudbalu prema malim timovima je SRAMOTA!!!
Sramota je i to što sve novine i važniji mediji ne bruje o tome da se više lopovluku počne stajati u kraj, ali danas sudije izgurale ovima pobjedu, sutra će onima tako da postoji neka solidarnost na tom polju.
Do večeras najveću zamjerku sam imao na činjenicu da se gotovo po pravilu takve utakmice igraju između 6 i 10 minuta produžetka, zavisi već, od toga kad dadnu gol i desilo se bezbroj puta Zvezdi i Partizanu. Sudije po pravilu u svim ligama malo naginju na stranu trofejnijih, na stranu velikana u toj zemlji ali ovo raditi, svirati nepostojeće penale i prekršaje, produžavati utakmice po 10 minuta, golovi iz ofsajda e to se rijetko gdje još može sresti.
A od večeras imam zamjerku, kada je u pitanju ovaj meč na Marakani, čak i na taj penal. Mislim da je dečko iz Banata pošteno rekao, da mu i danas bridi lice jer ga je pogodila u taj dio tijela gledao sam 2 puta na SOS usporeni snimak i ne vidi se 100% ali 70 -80% lopta ga je čepila u lice. I nakon takve krađe pitamo se zašto su momci onako regovali i demolirali sve redom. Jednostavno ne postoji drugi način niko ih neće zaštititi i niko neće izgurati pravdu na vidjelo već će se sve poslije 2 dana zaboraviti i život teče dalje a fudbal nastavlja da tone.
Dalje mislim da se i navijači Zvezde moraju pobuniti protiv ovog, jer pobjeda jednog drugoligaša ili trećeligaša koji jedva sastavlja kraj s krajem na lopovluk ne treba ovom timu, sutra će otići u Evropu a tamo nema 10 minuta produžetka, tamo će sudije svirati štaviše za protivnika, tamo kad uđeš neozbiljno u meč izgubiš...
Od ostalih parova, navijao sam za Proleter ali izgubiše na penale i to kakav baksuzluk 2 ili 3 stative. Žao mi je što su ispali i Radnički i Sloboda a trebali su bez kalkulacija i čuvanja igrača nastupiti u Kupu, dogurali bi sigurno daleko a možda čak i uzeli trofej. Od ovih koji su prošli vidim u polufinalu sa vječitima Spartak i Vošu i biće to dobre utakmice a nadam se da će se riješiti pošteno na zelenom terenu.