Super liga Srbije 2021/2022

Zvezda je odigrala solidnu utakmicu, bilo je odličnih akcija pogotovo ona kod prvog gola, a kako su krenuli mislio sam da će biti i 7:0. Dobro Zvezda igra u posljednje vrijeme biće zanimljiv vječiti

Voša natrpa Hajduk doduše sa igračem više ali takođe odlična utakmica, i posebna pohvala za Firmaše koji su navijali sve vrijeme po onoj kišurini

22 gola na 8 utakmica. Iznadprosecan rezultat za JSL. :D

Parovi sledećeg kola:

Hajduk Kula - Metalac
Novi Pazar - Radnički 1923
Sloboda PS - Crvena zvezda
OFK Beograd - Borac Čačak
Jagodina - BSK Borča
Partizan - Smederevo
Rad - Javor
Vojvodina - Spartak Z.V.

BSK u palilulskom derbiju pobedio OFK :D Minimalac,ali vredna pobeda :)

Inace rezultati 9. kola zasad

ЈЕЛЕН СУПЕР ЛИГА 9.Коло

Јавор - Партизан 0:2
БСК Борча - ОФК Београд 1:0
Спартак - Рад 0:0
Смедерево - Јагодина 1:2
Борац - Слобода 1:2
Раднички 1923 - Металац 3:2

17:00 часова
Војводина - Хајдук Кула
18:00 часова
Ц.Звезда - Нови Пазар

prognoza :

voša-hajduk - 1

spartak - rad - 1X

Javor -Partizan - 2

smederevo-jagodina -x

borac sloboda - X2

bsk-ofk - 2

zvezda - novi pazar - 1

radnički - metalac - 1x

To je bila moja prognoza .... ako se pogleda da su pobedili Voša i Zvezda ... promašio sam samo bsk - ofk i smederevo - jagodina ......

22 gola na 8 utakmica. Iznadprosecan rezultat za JSL. :D

Parovi sledećeg kola:

Hajduk Kula - Metalac
Novi Pazar - Radnički 1923
OFK Beograd - Borac Čačak
Jagodina - BSK Borča
Partizan - Smederevo
Rad - Javor
Vojvodina - Spartak Z.V.

prognoza :

hajduk - metalac 1X (mada više 1)
Novi Pazar - radnički X
Sloboda PS - Zvezda 2
Ofk Beograd - Borac 1X
Jagodina - BSK 1
Partizan - Smederevo 1
Rad - Javor 1x
Vojvodina - Spartak ZV x

Bice veselo u Pazaru, Uzicu i Novom Sadu, ostalo manje vise nezanimljivo. Nadam se da Radnicki moze da nastavi da gazi i ostane neporazen da ih nece poremetiti poraz u kupu. Zvezda ako prikaze slicnu igru kao u kupu ostace bez bodova u Uzicu, sjajna ekipa Solobode moze da iznenadi, takodje u Novom Sadu ocekujem da Spartak napokon odigra dobro i otkine bod Vojvodini.

Jagodina - Bsk sigurna pobeda domacina
Ofk - Borac isto
Partizan - Smederevo isto 1
Hajduk - Metalac, sudar dva Partizanova kluba, ako ce da ih vade sa dna tabele evo prilike za dvojku
Rad - Javor jos jedna pobeda domacina, suvise se zamerio Blagota sa Bogiem i na taj nacin istakao kandidaturu za ispadanje
Vojvodina - Spartak X
Novi Pazar - Radnicki, pobeda gostiju 2
Sloboda - Zvezda 2

Ovu temu ste pretovirili u temu prognoza a mislim da ima negdje već otvorena tema za prognoziranje ne samo jedna već najmanje dvije. 8-Mile RD postavi parove i tabelu, a oni opletu prognozu :D I to baš onu kladioničarsku, još samo fali dole ispod iznos za uplatu :lol:

Po meni je bolje ovdje da više pišete stavove o određenim pitanjima vezanim za JSL a ima teme za progozu

Ovdje ću napisati koju rečenicu o Kupu da rasteretim dušu :D Ono što se desilo na Marakani i što se radi u srpskom fudbalu prema malim timovima je SRAMOTA!!!

Sramota je i to što sve novine i važniji mediji ne bruje o tome da se više lopovluku počne stajati u kraj, ali danas sudije izgurale ovima pobjedu, sutra će onima tako da postoji neka solidarnost na tom polju.

Do večeras najveću zamjerku sam imao na činjenicu da se gotovo po pravilu takve utakmice igraju između 6 i 10 minuta produžetka, zavisi već, od toga kad dadnu gol i desilo se bezbroj puta Zvezdi i Partizanu. Sudije po pravilu u svim ligama malo naginju na stranu trofejnijih, na stranu velikana u toj zemlji ali ovo raditi, svirati nepostojeće penale i prekršaje, produžavati utakmice po 10 minuta, golovi iz ofsajda e to se rijetko gdje još može sresti.

A od večeras imam zamjerku, kada je u pitanju ovaj meč na Marakani, čak i na taj penal. Mislim da je dečko iz Banata pošteno rekao, da mu i danas bridi lice jer ga je pogodila u taj dio tijela gledao sam 2 puta na SOS usporeni snimak i ne vidi se 100% ali 70 -80% lopta ga je čepila u lice. I nakon takve krađe pitamo se zašto su momci onako regovali i demolirali sve redom. Jednostavno ne postoji drugi način niko ih neće zaštititi i niko neće izgurati pravdu na vidjelo već će se sve poslije 2 dana zaboraviti i život teče dalje a fudbal nastavlja da tone.

Dalje mislim da se i navijači Zvezde moraju pobuniti protiv ovog, jer pobjeda jednog drugoligaša ili trećeligaša koji jedva sastavlja kraj s krajem na lopovluk ne treba ovom timu, sutra će otići u Evropu a tamo nema 10 minuta produžetka, tamo će sudije svirati štaviše za protivnika, tamo kad uđeš neozbiljno u meč izgubiš...

Od ostalih parova, navijao sam za Proleter ali izgubiše na penale i to kakav baksuzluk 2 ili 3 stative. Žao mi je što su ispali i Radnički i Sloboda a trebali su bez kalkulacija i čuvanja igrača nastupiti u Kupu, dogurali bi sigurno daleko a možda čak i uzeli trofej. Od ovih koji su prošli vidim u polufinalu sa vječitima Spartak i Vošu i biće to dobre utakmice a nadam se da će se riješiti pošteno na zelenom terenu.

Poslednja izmena:
Ovdje ću napisati koju rečenicu o Kupu da rasteretim dušu :D Ono što se desilo na Marakani i što se radi u srpskom fudbalu prema malim timovima je SRAMOTA!!!

Sramota je i to što sve novine i važniji mediji ne bruje o tome da se više lopovluku počne stajati u kraj, ali danas sudije izgurale ovima pobjedu, sutra će onima tako da postoji neka solidarnost na tom polju.

Do večeras najveću zamjerku sam imao na činjenicu da se gotovo po pravilu takve utakmice igraju između 6 i 10 minuta produžetka, zavisi već, od toga kad dadnu gol i desilo se bezbroj puta Zvezdi i Partizanu. Sudije po pravilu u svim ligama malo naginju na stranu trofejnijih, na stranu velikana u toj zemlji ali ovo raditi, svirati nepostojeće penale i prekršaje, produžavati utakmice po 10 minuta, golovi iz ofsajda e to se rijetko gdje još može sresti.

A od večeras imam zamjerku, kada je u pitanju ovaj meč na Marakani, čak i na taj penal. Mislim da je dečko iz Banata pošteno rekao, da mu i danas bridi lice jer ga je pogodila u taj dio tijela gledao sam 2 puta na SOS usporeni snimak i ne vidi se 100% ali 70 -80% lopta ga je čepila u lice. I nakon takve krađe pitamo se zašto su momci onako regovali i demolirali sve redom. Jednostavno ne postoji drugi način niko ih neće zaštititi i niko neće izgurati pravdu na vidjelo već će se sve poslije 2 dana zaboraviti i život teče dalje a fudbal nastavlja da tone.

Dalje mislim da se i navijači Zvezde moraju pobuniti protiv ovog, jer pobjeda jednog drugoligaša ili trećeligaša koji jedva sastavlja kraj s krajem na lopovluk ne treba ovom timu, sutra će otići u Evropu a tamo nema 10 minuta produžetka, tamo će sudije svirati štaviše za protivnika, tamo kad uđeš neozbiljno u meč izgubiš...

Od ostalih parova, navijao sam za Proleter ali izgubiše na penale i to kakav baksuzluk 2 ili 3 stative. Žao mi je što su ispali i Radnički i Sloboda a trebali su bez kalkulacija i čuvanja igrača nastupiti u Kupu, dogurali bi sigurno daleko a možda čak i uzeli trofej. Od ovih koji su prošli vidim u polufinalu sa vječitima Spartak i Vošu i biće to dobre utakmice a nadam se da će se riješiti pošteno na zelenom terenu.

Ne bih da branim ni Zvezdu ni Partizan,i ja sam gledao snimak i mislim da penala nije bilo,takodje treba reci posteno da su sudije naklonjenije vecitima nego manjim klubovima,ali to je bilo i ranije,ono sto mene brine to je antipropaganda fudbala koji te ekipe igraju.To je blago receno uzas,bunkeri u najgorem smislu reci,katanaco,ko predje centar umrla mu majka i td.Gledao sam dosta meceva i mogu da kazem da pojedine ekipe gol ne bi dale ni da se igra ceo dan,nemaju ideju jednostavno,gol mogu da daju samo iz penala ako dodju do sesnaesterca ili iz neke greske odbrane iz prekida,osmisljenu akciju gde ucestvuje vise od tri igraca ja nisam video odavno.Utakmice koje recimo neki klubovi igraju protiv Partizana a koje sam gledao,trebale su biti produzene, ne za 5 nego za 15 minuta svaka,to su izlezavanja,valjanja po terenu,cak i kad ekipa gubi oni igraju isto,smesno.Objektivno gledano i veciti igraju mnogo losije nego ranije,pogotovo Zvezda,tako da su se priblizili ostali,ali ne zbog poboljsanja njihove igre vec zbog pada u igri vecitih rivala.

Poslednja izmena:
10. kolo

Jagodina - BSK Borča 2:0
Novi Pazar - Radnički 1923 0:0
OFK Beograd - Borac Čačak 2:0
Partizan - Smederevo 3:1

Sutra:
Hajduk Kula - Metalac
Rad - Javor
Vojvodina - Spartak ZV

Tabela posle današnjih utakmica:
tabelabt.png

Danas sam se odusevio kakav su mec odigrali Jagodina i BSK....posebno raduje to sto se Jagodina nakon sto je postigla dva gola uopste nije zatvorila, sto je bio slucaj kod svih predhodnih trenera. BSK je takodje veoma dobro odigrao :) Jagodina u zadnjih 6 kola ima skor 5 1 0 i polako se priblizava 3. mestu koje vodi u Evropu xD Jagodina u sledecem kolu gostuje Borcu i u toj utakmici sa pravom mogu da ocekujem jos 3 boda :D

Back