svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
kupio si me ovim![]()
Joj iznerviraše me ovi Dukljani albanofili... pa šta ću moram s neki da se zezam, a vi ste Grobari pogodni za to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupio si me ovim![]()
Ja uopšte nisam imao namjeru da vam solim rane i podsjećam vas na te stvari, ali su me kolege forumaši (o kojima mislim sve najbolje) isprovocirali!
Čekaj je li ti stvarno ne znaš da je Stjepan Bobek i još nekolicina fudbalera Partizana igrala za reprezentaciju tzv. NDH-a?
I nisi mi ti uzvratio istom mjerom, nego si počeo da pričaš gluposti oko toga koliko ja imam godina i da FK Crvena Zvezda ima ružnu prošlost!![]()
***, nisam video spojler.
Ali nije na izmet da se ponovi
Sto se fuzija tice, moje shvatanje je sledece: jedan klub(manji) se pripaja drugom klubu(vecem) i fakticki ulazi pod njegov patronat.
E sad, postoji varijanta da se napravi novi klub i startuje od nule ili da se taj manji klub povinuje vecem, sto fakticki znaci da taj manji klub vise ne postoji.
Tako je recimo ucinjeno sa Radnickim i Svislajonom u basketu ili Novim Pazarom i BASK-om u fudbalu.
Sto se slucaja Zvezde i FMP-a tice, to je najpribliznije ovom prvom slucaju, tj. stvaranju novog kluba, mada je situacija krajnje specificna.
FMP je pozajmio ime od Zvezde i sada funkcionise pod tim imenom, dok stara Zvezda i dalje postoji, doduse u blokadi zbog dugova.
Posto je ovaj dogovor o fuzionisanju sklopljen na 5 godina, onda postoji mogucnost da se kroz 5 godina ta dva kluba opet razdvoje i svako nastavi svojim putem.
resio malo i vas da blamira
![]()
Fudbalski svete,čuvaj se ,neverovatnom brzinom stižu fudbalski vanzemaljci sa MarakaneIFFHS lista: Partizan i Vojvodina nazadovali, Zvezda napredovala
Pre bih rekao vas.
nas blamira kad obuce crno beli dres
a kad je u crveno beloj kombinaciji onda nas uopste ne dotice![]()
IFFHS lista: Partizan i Vojvodina nazadovali, Zvezda napredovala
Međunarodni institut za fudbalsku istoriju (IFFHS) objavio je novu listu svetskih kluubova. Na prvom mestu su španski velikani, Barselona i Real Madrid, a na trećem je Mančester Junajted. Kada je reč o klubovima iz Srbije, prvak Srbije Partizan je na 121. mestu, s tim da je na prethodnoj listi bio na 106. mestu. Crno-beli imaju 112 bodova. Na 238. mestu je Crvena zvezda sa 81 bodom, a bila je 249. Crveno-beli tu poziciju dele sa Torontom iz Kanade, Varaždinom iz Hrvatske, Al-Šababom iz Saudijske Arabije, Arisom iz Soluna, irskim Sent Patrikom i Al Mereikom iz Sudana.
Poslednji srpski predstavnik među 400 najboljih klubova sveta prema ovoj statistici je Vojvodina. Novosadaski Superligaš trenutno je 308, a bio je 302. Poziciju deli sa Sigmom Olomuc i Brižom. Ovi timovi imaju po 71.5 poena.
Prvih 10 na IFFHS listi:
1. (1.) Barselona 331.0 bod
2. (2.) Real Madrid 305.0
3. (3.) Mančester Junajted 282.0
4. (4.) Porto 254.5
5. (6.) Šalke 244.0
6. (8.) Velez Sarsfild 243.0
7. (9.) Bajern Minhen 240.0
8. (5.) Inter 231.0
9. (9.) Mančester Siti 225.0
10. (10.) Univerzidad Katolika Santijago 224.0
Ovo je takvo sranjnje da je to smesno i zalosno u isto vreme,Univerzidad Katolika,Velez i Salke medju 10 ekipa...
Ni meni nikad nije bila jasna ta lista.
Kusturica u UO Sloboda Užice
Da i promenili su ponovo ime u Sloboda Uzice izbacili su ono Sevojno point.Promenili su i grb.
Sloboda vratila ime
Pogledajte prilog 207296
Fudbaleri Užičkog superligaša ubuduće će na dresovima nositi novi grb na kojem će umesto dosadašnjeg imena FK Sloboda Point Sevojno, pisati FK Sloboda Užice. Predlog navijača Freedom Fighters-a da se vrati staro ime i da se ozvaniči novi grb usvojen je na sednici Skupštine kluba u Gradskoj kući. Kako je objavljeno na sajtu FK Sloboda, pred oko 150 prisutnih, od čega 25 od 35 delegata, sednicu je vodio predsednik Skupštine Zoran Drakulić, a govorili su predsednik Upravnog odbora Dragan Subotić i sportski direktor Dragić Nešković, kao i gradonačelnik Jovan Marković i Ilija Mićević, član gradskog veća zadužen za omladinu, kulturu i sport.
Formiran je i novi Upravni odbor. Predsednik je i dalje Dragan Subotić. Od 25 dosadašnjih članova UO, ostalo je 12, a pridodato je novih 13, uglavnom privrednika iz Užica i regiona. Takođe je najavljeno postavljanje reflektora do leta 2012. godine.
U utakmici 8. kola Jelen Superlige Užičani će ugostiti BSK, a trenutno su na trećem mesti tabele.
(Foto: fksloboda.org) sportal.rs
Steta sto je latinica.
55. min. Sloboda - BSK Borča 0:1![]()