Super liga Srbije 2021/2022

Paaa dobro, čestitke, ovo je velika pobjeda. Od kad ste dobili stadion igrate kao u transu :D
Mada mi nije pretjerano drago kad ovako neko nasuče na domaćem Kragujevac, Slobodu ili Spartak, jer to ide u prilog onima što razbijaju Metalac i njihovom bratu, a i suzbija onu euforiju i glad za fudbalom u ovim gradovima.

Metalac - Zvezda - 0:5

Jagodina - Javor - 1:0

Novi Pazar - Borac Č. - 0:0

OFK - Smederevo - 1:0

Poslednja izmena:
Ma ne igramo nesto na domacem,samo remiji od otvaranja,al u gostima dobijamo :eek:
BSK je postao standardan superligas,al mnogi ne vole sto jeste :mrgreen: Inace nije to siromasan klub,naprotiv ja ne znam koji jos klub ima 4 pomocna terena,svoju zatvorenu halu,teretanu,restoran sa 250 mesta i hotel sa luksuznim apartmanima :D Jedino taj kapacitet,po planu je 8.000 mesta,al sagradjena je zasada samo jedna tribina.

http://www.sportal.rs/news.php?id=60601

Ja lično nije da ne volim zbog BSK nego nešto drugo, nema veza...

To što si nabrojao je impresivno a zašto će Borči stadion od 8000 pa ni mi nemamo takav, taj stadion je dovoljan a sad sve para ulagati u igrački kadar i da momcima bude redovna isplata

Ja lično nije da ne volim zbog BSK nego nešto drugo, nema veza...

To što si nabrojao je impresivno a zašto će Borči stadion od 8000 pa ni mi nemamo takav, taj stadion je dovoljan a sad sve para ulagati u igrački kadar i da momcima bude redovna isplata

Trebala je univerzijada tu da se igra,pa je drzava trebala da ulozi deo novca,al eto kriza stisla i nista od toga...
Ma,uprava krade mnogo,ali mnogo.Klub drzi vlasnik kompanije BAMI,znaci vlasnik gradjevinske firme nije mogao tek do ove godine ( a ovo je 3. sezona) da osposobi stadion . Posto je po ugovoru Borci pripao deo od Savica,uzele su se debele pare. Oko 2 miliona evrica,manje vise,sto od transfera ni Zvezda ne zaradi.

Ima na ovom forumu http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=404830&page=65 kako bi trebao da izgleda stadion kad se zavrsi...

Poslednja izmena:
8. kolo

Metalac - Crvena zvezda 0:5

Sloboda - BSK Borča 0:1

Jagodina - Javor 1:0

Novi Pazar - Borac Čačak 0:0

OFK Beograd - Smederevo 1:0

Partizan - Spartak Z.V. 2:0

Hajduk Kula - Radnički 1923 (sutra)

Rad - Vojvodina (sutra)

Tabela:
tabelax.png

Sledeće kolo, 22. i 23. oktobra:

Vojvodina - Hajduk Kula

Spartak Z.V. - Rad

Javor - Partizan

Smederevo - Jagodina

BSK Borča - OFK Beograd

Borac Čačak - Sloboda PS

Crvena zvezda - Novi Pazar

Radnički 1923 - Metalac

prognoza :

voša-hajduk - 1

spartak - rad - 1X

Javor -Partizan - 2

smederevo-jagodina -x

borac sloboda - X2

bsk-ofk - 2

zvezda - novi pazar - 1

radnički - metalac - 1x

sad ce i Radnicki da uprska protiv Hajduka i Veciti se odvajaju
do kraja sezone bice razlika i 15 bodova izmedju 2. i 3.

Možda, mada bi bilo dobro da ove 3-4 ekipe iza mogu držati koliko toliko korak, ekipe tipa: Vojvodina, Spartak, Sloboda, Radnički to bi povećalo interesovanje i u tim gradovima i za ligu uopšte ali bi i vječite gurali da moraju igrati još bolje i ozbiljnije. Ovako se ispostavlja da su ekipe od 3 - 8.,9. mjesta popriilično izjednačene i da tu može svako svakog što koriste vječiti i odvajaju se sve više. Iako sam gledao Partizan - Spartak, mislim da je Spartak igrao muški i da se sasvim dobro predstavio i 0:2 nije baš pravi odraz stanja, ali mu dođe otprilike kao Partizan u Evropi stvarali su šanse ali ovi su dali golove i to je to

Poslednja izmena:
Možda, mada bi bilo dobro da ove 3-4 ekipe iza mogu držati koliko toliko korak, ekipe tipa: Vojvodina, Spartak, Sloboda, Radnički to bi povećalo interesovanje i u tim gradovima i za ligu uopšte ali bi i vječite gurali da moraju igrati još bolje i ozbiljnije. Ovako se ispostavlja da su ekipe od 3 - 8.,9. mjesta popriilično izjednačene i da tu može svako svakog što koriste vječiti i odvajaju se sve više. Iako sam gledao Partizan - Spartak, mislim da je Spartak igrao muški i da se sasvim dobro predstavio i 0:2 nije baš pravi odraz stanja, ali mu dođe otprilike kao Partizan u Evropi stvarali su šanse ali ovi su dali golove i to je to

u potpunosti se slazem sa tobom

to je kiks, vec zaostajete 7 bodova za Partizanom i 5 za Zvezdom, a ni prva trecina prvenstva nije odigrana
ja bih zeleo da budete jos bolji i jos blizi vrhu ;)
isto tako zelim i Vosi i Slobodi

A kada je neko bio konkurentan Zvezdi i Partizanu ( sem Obilica koji je to ucinio namestanjem) u poslednjih 20 godina ? Za Radnicki koji je proslu sezonu igrao u PLS ovo je uspeh. Ako se domognu Lige Evrope ( tacnije kvalifikacija) to ce biti veliki uspeh...

Људи,главну реч у српском фудбалу води мафија,криминал,КРИМИНАЛЦИ,шта вам је...
Ако желиш да успеш мораш иза себе да имаш јаког моћног човека(читај криминалца).
Пеосто.
Зато нам лига није ни за *****.

Moram vam ovo pokazati

Rank Country Team Points
275 Azerbaijan Inter Baku 3.241
276 Georgia (country) WIT Georgia 3.233
277 Bosnia and Herzegovina Republika Srpska Borac Banja Luka 3.183 :D
278 Latvia Liepājas Metalurgs 3.174
279 Slovakia Nitra 3.174

Stavili i zastavu RS pored Borca na engleskoj Wikipediji, samo ne mogu prenijeti tu tabelu da pokažem kako jedini mi na UEFA rang listi imamo 2 zastave pored imena.

Mnogo smo jaki

http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Borac_Banja_Luka :maramica:

ovi na srpskoj wikipediji su sve lijepo objasnili u prve tri rečenice dalje nisu ni trebali ništa pisati.

http://sr.wikipedia.org/wiki/ФК_Борац_Бања_Лука

Poslednja izmena:
BSK u palilulskom derbiju pobedio OFK :D Minimalac,ali vredna pobeda :)

Inace rezultati 9. kola zasad

ЈЕЛЕН СУПЕР ЛИГА 9.Коло

Јавор - Партизан 0:2
БСК Борча - ОФК Београд 1:0
Спартак - Рад 0:0
Смедерево - Јагодина 1:2
Борац - Слобода 1:2
Раднички 1923 - Металац 3:2

17:00 часова
Војводина - Хајдук Кула
18:00 часова
Ц.Звезда - Нови Пазар