Super liga Srbije 2021/2022

3cXOsRR.jpg
Pixi, reaguj. 😂

BRUKA! PREKID MEČA SUPERLIGE ZBOG RASIZMA? Sudija prekinuo igru, napadač Čuke zamenjen na poluvremenu!

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1506...aricki-Vozdovac-vredjali-Normana-Kembela.html
.
Очигледно наручен испад плаћених навијача.

И Партизан и Звезда, као и остали славе своје тамнопуте играче до ранга најсветијег што у навијачком корпусу постоји, типа "Дијара убица цигана" или "Тавамба, Тавамба, ти не знаш да волим те ја" и сл.

А овде се на безначајној утакмици као вређа неки тамнопути играч који ни за шта није битан.

Лудило хвата замах...

.

Енглеска има 55 милиона становника и гомилу странаца у свим лигама.....у прва ЧЕТИРИ ранга имају 4 лигe и 92 клубa
Србија има 7 милиона становника и скоро непостојећи број странаца....у прва ЧЕТИРИ ранга имамо 17 лига и 266 клубова

То је све што требате да знате о српском фудбалу

Јучерашњи дерби Партизан - Ц.звезда пажљиво сам пратио на ТВ а посебно понашање Звездиног тренера Д.Станковића - Декија.
Овај ,,темпераментни'' тренер је све време трчкарао у оном омеђеном простору за тренере, гестикулирао, млатарао рукама, аплаудирао, играчима упућивао звиждуке ,,дувањем у прсте'', довикивањем по именима играча, .... и све то до гола Партизана.
Гол Партизана и тренер Деки је занемео!
Занемео када је играчима био најпотрербнији. Једно време је стајао у том омеђеном простору скрштених руку а потом и се на клупу за резерве, са флашицом воде. Ништа, ама баш ништа од одог почетног ,,темперамента'' до гола Партизана. Ни да гукне. Као да је забликирао.
При крају утакмице, Звезда постиже гол!
Урнебес, Деки улиће у групу која се весели, све редом грли и љуби, можда је изљубио и неког са Партизанове клупе. Опште весеље.
Како је утакмица одмицала, тако је Деки показивао сав раскош свог ,,темперамента'' већ описаног до Партизановог гола.
Сада се питам: какве то блокаде Деки има па не храбри и помаже играчима када им је најпотребније.
Закључак: мислим да је потребна посебна психоанализа Декија као личности од стране медицинске струке јер овако нешто не иде. Стче се утисак да су у Декију две супротне личности погрешно постављене.

Hmm, video sam da su se borili, to mi se svidelo, ali sad.. nema čak ni borbe više, tako da biće dobro ako prežive.
Radnički ima problem jer mnogo zavisi od jednog igrača, a to je Mirić, koji zaista pravi razliku na terenu i igra u fantastičnoj formi.
Bilo bi lepo da Tomić što pre uhvati pravi ritam, kao i da proradi neko od špiceva.

Шта мислите може ли Нови Пазар да настави са добрим играма у другом делу ове такмичарске године?
слабо ти одиграо Пазар данас против Радничког мршавих 0-0
од њих су знатно јачи, Војводина, ТСК и Чукарички али су у плеј офу 100 посто

Back