Super liga Srbije 2021/2022

Ajde sad lepo podelite sa nama koje situacije sudija nije video. Posto ce neko sigurno da pomene penal, sto se tice toga smatram da je bio penal, ali isto tako nije dosudjen penal za jagodinu... a sto se tice ponistenog gola, cula se pistaljka jos pre nego sto je vas igras sutnuo na gol... nznm sta vas navodi da pomislite da je utakmica namestena..

Ajde sad lepo podelite sa nama koje situacije sudija nije video. Posto ce neko sigurno da pomene penal, sto se tice toga smatram da je bio penal, ali isto tako nije dosudjen penal za jagodinu... a sto se tice ponistenog gola, cula se pistaljka jos pre nego sto je vas igras sutnuo na gol... nznm sta vas navodi da pomislite da je utakmica namestena..

A sto je ponisten gol?
Kazi ti nama to.
Dva vasa igraca jasu Miloskovica u 16 m, treci vuce Milosevica za dres, a on ga je, u pokusaju da se oslobodi, rukom zakacio i sudija svira faul za vas.
Znaci, ignorisao je dva vasa faula, a svirao ono odgurivanje Milosevica i ponistio gol.
Ako je vec resio da sankcionise prekrsaj, onda je prvo trebao da svira penal za Radnicki zbog onog jahanja Miloskovica ili zbog povlacenja Milosevica...
I koji bre penal za Jagodinu?
Ako mislis na onaj start Nenadica, tu nema ni p od penala...

Jao, malopre saltam kanale i slucajno ukljucim onaj drljavi Svet Plus, Kopernikus, ***** li ga kako se zove, kad vidim, neka emisija koju vodi ovekoveceni zvezdas Dejan Andjus, a u goste doveo jednog, dozvolite, Milana Zivadinovica :rotf:
Ja sam se hvatao za stomak...
Ziva predlaze da delije okupe sve legende, poput njega, Dzajke, i ostalih legendi, da preuzmu rukovodjenje klubom za DZ :mrgreen:
Naravno, stigao je da pomene i kako je otkrio Savicevica, Mijata, Volkova, Racu Petrovica, ali nije stigao da isprica kako je svojim igracima gledao da li su im prljave gace, posto je termin emisije iscureo, ali je Andjus obecao da ce ga sto pre opet pozvati, da nastave sa pricom :D

Sad pogledah na SOS onu emisiju o JSL i neke stvari sa derbija nisam ni vidio jer sam našao link tek krajem poluvremena i to neki bez tona Bože sačuvaj.

Delije i Grobari postaju polako neka vrsta paravojnih formacija, njih više niko ne može kontrolisati. Kakve su ono bakljade, na jugu neki plamen 10 metara, svega je tamo bilo smo ne fudbala i na kraju najmanje se priča o fudbalu. Ko je god sa strane gledao prvi put srpski derbi vjerovatno više neće poželjeti da gleda to. Bio sam optimističan na početku sezone JSL a sad mislim da ipak dno nije dotaknuto može se još dole.

Sad pogledah na SOS onu emisiju o JSL i neke stvari sa derbija nisam ni vidio jer sam našao link tek krajem poluvremena i to neki bez tona Bože sačuvaj.

Delije i Grobari postaju polako neka vrsta paravojnih formacija, njih više niko ne može kontrolisati. Kakve su ono bakljade, na jugu neki plamen 10 metara, svega je tamo bilo smo ne fudbala i na kraju najmanje se priča o fudbalu. Ko je god sa strane gledao prvi put srpski derbi vjerovatno više neće poželjeti da gleda to. Bio sam optimističan na početku sezone JSL a sad mislim da ipak dno nije dotaknuto može se još dole.

Najbolje da je atmosfera kao u pozoristu. :roll:

377690_2421738577591_1075236229_2607514_73126324_n.jpg

:mrgreen:

Back