Sramota kako su sudije sudile u Kragujevcu...
Koliko li im je samo Palma platio da ovaku duvaju...![]()
Ma idi begaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajde sad lepo podelite sa nama koje situacije sudija nije video. Posto ce neko sigurno da pomene penal, sto se tice toga smatram da je bio penal, ali isto tako nije dosudjen penal za jagodinu... a sto se tice ponistenog gola, cula se pistaljka jos pre nego sto je vas igras sutnuo na gol... nznm sta vas navodi da pomislite da je utakmica namestena..

Dobar je ko leba,treba ga seći na kriške..![]()

idi bre))))
ahhahahaSad pogledah na SOS onu emisiju o JSL i neke stvari sa derbija nisam ni vidio jer sam našao link tek krajem poluvremena i to neki bez tona Bože sačuvaj.
Delije i Grobari postaju polako neka vrsta paravojnih formacija, njih više niko ne može kontrolisati. Kakve su ono bakljade, na jugu neki plamen 10 metara, svega je tamo bilo smo ne fudbala i na kraju najmanje se priča o fudbalu. Ko je god sa strane gledao prvi put srpski derbi vjerovatno više neće poželjeti da gleda to. Bio sam optimističan na početku sezone JSL a sad mislim da ipak dno nije dotaknuto može se još dole.
mislim da u nasem prvenstu nema pravog tima koji moze da parira patizanu jer to je realnost....![]()
Dok je tu Tole sve ide glatko PartizanuDok je tu Tole sve ide glatko Partizanu

Tole je kriv za oba svetska rata, i za Cernobilj i za 500 miliona neprijavljenih Kineza![]()

Dok je tu Tole sve ide glatko Partizanu