Super Liga 2023 / 2024

No Respect

Iskusan
Poruka
5.247
Partizan posle 20 godina opet u bordo-plavom !
partizan-dres-670x447.jpg

Nova štala,al' goveda stara :hahaha:

Partizan 1 i 2. od nekog kome treba za opstanak ili Evro kup.
Sto se mene tice glasam za dva poraza Zvezde od Partizana.
Ostali niti imaju snage niti smeju da im priprete.
Lepo je to u maju objasnio Lazetic posle one farse u Backoj Topoli.
A onda su gle cuda, odmah utopili najboljeg sttrelaca za cash.
A novca imaju vise nego dovoljno.
Da ne bi neko vodjinoj lubimici pripretio ponovo.
Tako i Partizan utapa Rikarda jer je za ovu raspalu Ligu tatamata.

Ovo se tiče formata Superlige. Malo je bezveze, kao što sam napisao u nekoj drugoj temi, da se u plej-ofu i plej-autu igra samo po jedna utakmica sa svakim timom jer se onda stvara neravnoteža odigranih utakmica na domaćem terenu i u gostima sa jednim istim timom u odnosu na konkurente.

Ja bih zadržao 16 timova, i nakon odigranog prvog dela od 30 utakmica igrao bi se plej-of i plej-aut. Zadržavali bi se osvojeni bodovi i u plej-autu i plej-ofu ulazili bi po 4 tima i igrao bi svako sa svakim. Timovi iz sredine tabele. bi prestali da igraju nakon 30 odigranih mečeva, a bodovi osvojeni u plej-ofu i plej-autu bi se dodavali osvojenim bodovima iz prvog dela. 36 utakmica za najbolje i najslabije plasirane timove i 30 utakmica za timove iz sredine tabele.

Onda bi bilo i manje utakmica. A i malo je zaista 12 klubova. Dosadno bi bilo, jedni te isti filmovi bi igrali. Treba uvesti i ograničenej rostera na na primer 25 igrača. Zvezda ima 40 igrača u sastavu. Što je mnogo mnogo je.
10 klubova i cetvorokruzni sistem i resen problem. Neka igraju isti dok se ne napravi bolji klub. Drugacije nema napredovanja,,,

10 klubova i cetvorokruzni sistem i resen problem. Neka igraju isti dok se ne napravi bolji klub. Drugacije nema napredovanja,,,
Досадно би било, много је мало то тимова. Па само у Београду имаш четири јака клуба. И са сваким тимом један тим би играо по четири меча.

Back