Sundjer Bob Kockalone

E LJUDI MENI JE SUNDJER BOB LIKCINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA NAJVISE GOTIVIM PATRIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A VI????????????????????????????????????LJUBAC ZA SVE!!!!!!!!!!!!!!!KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Extra crtac...Mrzim one yu gi oh,transformersi,metabodi,zmajeva jugla,pokemoni,digimoni i takva sranja....to je najdebilnije kad se klinci loze na one glupave karte....Najvise volim Boba i Lignjoslava...I pa Patrik je smesan!!!

Nemoj da mi diras te tipove crtanih filmova!!!!!!:evil::evil::evil::evil:
To sto ti mislis da su sranja ne znaci da jesu. Oni su pravljeni kao crtani da ima price, da ima akcije i da razbiju monotoniju stalnih crtanih koji pokusavaju da imitiraju Duska Dugouska!!!!! Stvarno ja kad sam bio mali mene je vise smorilo da svi crtani idu na isti kalup kako se likovi zezaju i samo neke sale.Bilo je OK dok su bili Dusko Dugousko i ti ali kad su svi poceli da ih imitiraju e to je sranje. Zato sam se i odusevio sa Digimonima kada su se pojavili na RTS-u. Razbili su prokletu monotoniju!!!!!!

Crtani ima par izvala ali je RETARDIRAN DO DASKE!!!!!! Stvarno mene nervira. Molim vas nemojte da ga poredite sa Duskom Dugouskom,Sofronije, Patak Dacom i ostalim. To je bar smesno i ima dobre likove. Iskreno jedan od gorih ctranih na TV-u.

sundjer bob je jedan od najboljih craca ikad znaci gledam ga kad god imam vremena a najvise obozavam sundjer boba i patrika ali i sendi i lignjoslav su dobri.......ma naj crtani,svaka cast onome ko ga obozava u mom razredu ga svi skoro obozavaju...i ne misli da je retardiran.bas mi je sladak...jel zna neko kako se zove glumac koji pozajmljuje glas sundjer bobu????

88-sezona_lova107.jpg

Evo, ova. Nije bas najsjajnija, ali to je sto je.
PoZz....i jos nesto, ako znate link da skinem sundjer boba, javite...

Back