Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neka mnogo dobra ženska (Mila Jovović) bije sve redom i sva je savršena, ima duopence, sesi, onako strukić i leeepa, lepa, sa plavim očima i puca, kolje, davi, lomi vratove, ali sve ona to radi zombijima koji su ruuužni, ružni, mnogo su bili ružni. I sve ih je pobila jer su oni bili glupi, tromi, a jeli su ljude, i prenosili im zarazu pa su ovi postajali isto tako zombiji. Sve u svemu, ona je tamanila tu gamad i to je bilo neko bogougodno delo jer ni bog ne voli nesavršena bića.

A ona nije tu samo da štiti nejač ljudsku, već je tu i da ubije glavog zombiranog koji je u neku ruku krivac za sve. I pošto ga je ubila skačući, radeći kolut napred-nazad i šaljući na neprijatelja neko mentalno oružje, film se srećno završi i ona nađe neki magacin gde su sve njeni klonovi i ona sa klonovima nastavi da živi.

A ona preostala šaka jada od ljudske rase prebačena je na Aljasku da tamo živi kao u rezervatu, zamislite to, ljudska rasa je na Aljasci, a superbića, milioni Mile Jovović se baškare po celoj planeti.
Nemojte gledati ovaj film osim ako vas industrija igara nije navukla na igrice sa ubijanjem zombija.

http://www.imdb.com/title/tt1220634/

Ево оног филма :lol:

2HEADEDSHARKATTACKDVD.jpg

odgledala sinoc indijski zacin na francuski nacin.valjda se tako zove.trenutno zadovoljstvo zbog lepih slika i muzike,ali nije to to...mnogo vise sam ocekivala

gledala
simpa je filmic za opustanje
i naravno helen miler

nego vec par dana gledam non stop filmove, nadjoh jedan od retko ne ubijenih sajtova za online filmove
zadnje odgledala zbog morgana frimena now you see me, nije neki film, ja volim o pljackama filmove plus morgana pa sam ocekivala vise, al jok

Evo jednog "vrućeg" filma.
Luk Beson je napravio još jedan nadrealan ženski lik.
Uopšte uzev, imam ambivalentne stavove prema njegovom delu.
Hoću reći, volim bajke, ali ima i budalaština.
Ali, film vredi pogledati zbog nekih sjajnih scena i ideja.

(preskočite reklame)

Back