Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam mislila da ću morati prva da pišem utiske.Htela sam samo da se složim,il ne složim sa napisanim.:lol:

Meni su se dopale scene,kao fotografije su.Lepo je snimljen,uživanje je pratiti kretanje kamere.Vizuelni doživljaj..Par scena su mi bile odlične,pune sadržaja prikazanog u samo jednom gestu.Glumci dobri,naročito glavni lik,ali ipak ne bih rekla : obavezno pogledati.Zašto ne bih...možda zato što ne liči na većinu filmova.Moguće je da će ga mnogi doživeti kao dosadan film.Ima neku sporost u sebi,uprkos naizgled burnom životu koji prikazuje.

Poslednja izmena:
Nisam mislila da ću morati prva da pišem utiske.Htela sam samo da se složim,il ne složim sa napisanim.:lol:

Meni su se dopale scene,kao fotografije su.Lepo je snimljen,uživanje je pratiti kretanje kamere.Vizuelni doživljaj..Par scena su mi bile odlične,pune sadržaja prikazanog u samo jednom gestu.Glumci dobri,naročito glavni lik,ali ipak ne bih rekla : obavezno pogledati.Zašto ne bih...možda zato što ne liči na većinu filmova.Moguće je da će ga mnogi doživeti kao dosadan film.Ima neku sporost u sebi,uprkos naizgled burnom životu koji prikazuje.

Zagonetno> ne liči na većinu filmova :)

Sećam se da se tebi dopao Das weisse Band, meni je to filmčina, a ovaj ako ti je mlak, moguće..Ja ne očekujem da bude sladunjava neka priča, videćemo. Javljam obavezno u petak.

Ovaj italijanski sam skinula kad je dobio Oskar pa da vidim zasto.
Ne razumem zasto.
Film je pun lepih scena, raskosi, podseca me na Felinijev La Dolce Vita, verovatno je to i bio cilj, nema neku radnju, samo prikazuje kako se burzuji u Italiji zabavljaju.
Dosadan. Meni.

Nije mi se svideo The great beauty.

Isiljen film umetnickim dojmom koji ako nemas, odmah se u film ne razumes.
Ne volim kada se osecam ucenjeno od strane kritike da mora da mi se svidi jer, ah, mirise na "pravu umetnost".
Postoje slicni filmovi daleko zanimljiviji za gledanje da ne pominjemo italijansku kinematografiju od koje, za moj racun, lepse nema.
Ovaj film me podseca na knjige koje niko ne razume ali svi u drustvu klimaju glavom da ne bi ispali glupi.

Ne svidja mi se ni Dallas bayers club. Odlican film za informaciju, prosecne izrade, prosecne glume, fine price u smislu eto, jednog znanja vise ali nikako nije film za grdne nagrade koje je dobio.

I kao slag na torti, 12 years a slave...ma daj ne zezaj me:lol:, to smo uzviknuli nas dvoje u glas a nije bas da delimo senzibilitet.
Ponovo, ko se ne oseca krivim zato sto robovima puca meso dok ih robovlasnici bicuju nije covek! Moras da aplaudiras. Moras da se zamislis. Moras da vidis eksplicitne scene mucenja jer ti si belac!
Zabavno mi je bilo sto se scene mucenja snimaju tako da ti se zgadi a scene seksa samo do druge faze gornjeg dela. U tome se ogleda svo licemerje rezije.
Prebrz, nedovrsen, bez kulminacije, bez fino vodjene price. Jedino sto u filmu vredi je sporedna muska uloga, neki zgodan dasa koji je ranije glumio Junga, makar ga ja odatle znam i crnkinja koja je nagradjena...stvarno mi je bilo zao, lepa gluma. Sve ostalo je nedovoljno da odem u bioskop.

Back