moj muz ode da iznajmi neki film,verovatno ring2 
a ove zmurke kako se zovu na engleskom?
ako moze mali opis da vidim da l sam gledala

a ove zmurke kako se zovu na engleskom?
ako moze mali opis da vidim da l sam gledalaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako moze mali opis da vidim da l sam gledala
Da...muzika je fenomenalna....a radnja otkacena ...u stvari vise je to topla ljudka pricaraindog:e bagdad cafe je isto super film za nedeljno popodne , super muzika![]()
raindog:e bagdad cafe je isto super film za nedeljno popodne , super muzika![]()

Jel oni stvarno toliko vrituljaju?

Juče sam gledala po prvi put Mr&mrs Smith. Katastrofa
ops: I sinoć sam do pola gledala Ubicu mekog srca 2. 

), on je planinar pa se dohvati sa onom plavom ( ni njoj ne mogu da zapamtim ime
) koja je pred brakom, pa se raskanta i uda se za ovog. A on neki opasni zavodnik, cak se seksao sa sestrom. Jel' zna neko kako se zove film? 

"Pohotni planinar"?divlja u srcu:Kad smo kod sexa, sad ide neki film na Metropolisu, igra onaj iz Zaljubljenog Sekspira (nikako da mu upamtim ime), on je planinar pa se dohvati sa onom plavom ( ni njoj ne mogu da zapamtim ime
) koja je pred brakom, pa se raskanta i uda se za ovog. A on neki opasni zavodnik, cak se seksao sa sestrom. Jel' zna neko kako se zove film?
![]()
Obožavam film. A imam i zašto.8-)Betty:"Izgubljeni u prevodu" - prvi put juče![]()
divlja u srcu:Kad smo kod sexa, sad ide neki film na Metropolisu, igra onaj iz Zaljubljenog Sekspira (nikako da mu upamtim ime), on je planinar pa se dohvati sa onom plavom ( ni njoj ne mogu da zapamtim ime
E, taj nije los za tebe, Betty. :-)
Cak ima i macka, gleda ih dok se seksaju.
Macka se zove Sveznalica.
De Niro oblači unihopke, maže nokte, depilira noge...

ops:
)hanibaI77:meni dragi skida sa e mule svih 6 sezona sex&city,to sam trazila kao poklon za novu godinu
a juce sam vec odgledala 6 epizodaops:
svaki put gledam ovu seriju na drugaciji nacin.jbt sto bih volela da imam onakve drugarice:
sarlot:halo,keri,mhm ispostavilo se da je moj decko svinja
keri:za 10 min sam ispred tvoje zgrade,pozvacu i ostale
mislim hocuuuuu tooooo
divlja u srcu:Betty, nije De Niro, nego Mel Gibson. :-P
"