Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
koje žmurke mala?
hide-and-seek?
bila kod mog dilera pazarila:
bridge of san luis rey(harvey keitel,robert de niro....)
the perfect man (chris north -MRBIG)
a history of violence (william hurt)
flight plan (jodie foster)
revolver (novi guy ritchie)
decu potrpala u krevet otvorila ledeni becks...
i sada idem eci peci pec...

"Izgubljeni u prevodu" - prvi put juče :)
Savršene scene, boje, muzika, pa još i šarena zvndava iznenađenja ....must see Tokyo :D
ybt, koja luda scena sa režiserom! :P Jel oni stvarno toliko vrituljaju? :lol:

"Oh...that's all he said?" :lol:

Mi svake nedelje popodne imamo goste koji su došli da gledaju svadbu:roll: Ne mogu viiiišeeee:!: Juče sam gledala po prvi put Mr&mrs Smith. Katastrofa:roll:

Sinoć je muž doneo iz komšiluka 40 filmova:shock: A ja počela da radim, ništa neću uspeti da odgledam. Svaki film koji uzmemo ja pogledam do pola:roll: Zato što uvek gledamo uveče, i ja obavezno zaspim:oops: I sinoć sam do pola gledala Ubicu mekog srca 2.

ZaNedeljno popodne i da vas najbolje opusti pred omrzeni ponedeljak vas Captain vam preporucuje Don Huan de marco ! Ili ako ste avanturisticki raspolozeni omiljeni mi Pirates From the Carribean... uz sokicj i nekog da vas cheshka i mazi .... mmmmmm prava stvar :-D

hehe sad me one haljine iz ' 20 tih podsetishe , jedan od mojih omiljenih :arrow:
film za u dvoje :arrow:

1552_henry.jpg

Kad smo kod sexa, sad ide neki film na Metropolisu, igra onaj iz Zaljubljenog Sekspira (nikako da mu upamtim ime :lol: ), on je planinar pa se dohvati sa onom plavom ( ni njoj ne mogu da zapamtim ime :lol: ) koja je pred brakom, pa se raskanta i uda se za ovog. A on neki opasni zavodnik, cak se seksao sa sestrom. Jel' zna neko kako se zove film? :lol:
E, taj nije los za tebe, Betty. :-)

Cak ima i macka, gleda ih dok se seksaju. :p
Macka se zove Sveznalica.

divlja u srcu:
Kad smo kod sexa, sad ide neki film na Metropolisu, igra onaj iz Zaljubljenog Sekspira (nikako da mu upamtim ime :lol: ), on je planinar pa se dohvati sa onom plavom ( ni njoj ne mogu da zapamtim ime :lol: ) koja je pred brakom, pa se raskanta i uda se za ovog. A on neki opasni zavodnik, cak se seksao sa sestrom. Jel' zna neko kako se zove film? :lol:
"Pohotni planinar"?
"Brdo Strasti"?
"Planinaru, na mene se popni!"?

divlja u srcu:
E, taj nije los za tebe, Betty. :-)

Cak ima i macka, gleda ih dok se seksaju. :p
Macka se zove Sveznalica.

Evo ovako, on se zove Dzozef Fajns jedan od mojih omiljenih,brat Ralfa Fajnasa), ona Heder Grejem, a film KILLING ME SOFTLY iliti Ubij me nezno! Onako,nije mnogo lose

"Šta žene žele" - ne propustite u ONIM danima, nasmejaće vas sigurno :P :P :P De Niro oblači unihopke, maže nokte, depilira noge...:mrgreen:
Dž.Fajns je taaako slaak u "Luteru" :)

Jel gledao neko "Mandžurskog kandidata"? :P

meni dragi skida sa e mule svih 6 sezona sex&city,to sam trazila kao poklon za novu godinu
a juce sam vec odgledala 6 epizoda :oops:
svaki put gledam ovu seriju na drugaciji nacin.jbt sto bih volela da imam onakve drugarice:
sarlot:halo,keri,mhm ispostavilo se da je moj decko svinja
keri:za 10 min sam ispred tvoje zgrade,pozvacu i ostale
mislim hocuuuuu tooooo

hanibaI77:
meni dragi skida sa e mule svih 6 sezona sex&city,to sam trazila kao poklon za novu godinu
a juce sam vec odgledala 6 epizoda :oops:
svaki put gledam ovu seriju na drugaciji nacin.jbt sto bih volela da imam onakve drugarice:
sarlot:halo,keri,mhm ispostavilo se da je moj decko svinja
keri:za 10 min sam ispred tvoje zgrade,pozvacu i ostale
mislim hocuuuuu tooooo

Što ne pitaš bwe?!
Imam svih 6 sezona, skinula ih još pre dve godine. :-P

divlja u srcu:
Betty, nije De Niro, nego Mel Gibson. :-P
:lol:
ma oba su matorci, otkud znam, nije mi nijedan simpatičan 8)
čak sam i pre filma izjavila "jaoooo..bezveze, šteta što ovaj igra :cry:"
rekoh li da filmove gledam pa zaboravljam? :P
Ali De Niro mi je baš aaaaaaarrggggh....odvratan nosonja, populisitički šmeker, fuj.

Mapet Šou sa Ašanti, tu se pojavljuje Kventin T. :P :P :P
I naravno, opisuje neke krvave scene pokušavajući da ubedi Kermita kako je najbolje da se potuku Mis Pigi i Ašanti (Doroti iz Oza)

Back