Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Artinve:
meni se nije nesto svideo, ali zato...

obicno ne gledam mnogo filmova, ali za ovaj vikend sam se razbio.
Koji je ovo film,čudi me da nisam čula za njega,obično sam u toku Depove karijere,uglavnom mi se svi njegovi filmovi dopadaju zato što ne upada u kliše i zaista bira neobične autore i uloge.Inače od mračnijih filmova,ko voli,preporučila bih ,,Dogvil'',igra Nikol Kidman,totalno je uvrnut,ali mi se dopada.Dobra je i ,,Nedodjija'',Dzoni Dep i Kejt Vinslet,onda ,,Večni sjaj besprekornog uma'',isto Kejt Vinslet.Španski ,,Pričaj s njom''.

twinTown.jpg

obratite pažnju na psa koji se pojavljuje u filmu :lol:

Za sutrasnje sunday afternoon sam odlucila da odgledam maaalo starije filmove, za promenu.

"Arsenik i stare cipke" a potom i "Neki to vole vruce".
Usput jedno pitanje kako se zove onaj film sa James Stewart-om nesto o bozicu i Klarensu koji je dobio krila, htela bih da ga pronadjem ali mi fali tacan naziv???

Ja sam ove nedelje samo gledao mangase...ali to necu da vam preporucujem...u stvari gledao sam Ghost in the shell 2 - Innocence...zlo...morao bih ga pogledati bar jos par puta, pre nego sto dam bilo kakvo misljenje.

Ako ste voljni da se izbedacite, istraumirate i stisnete tako da naredna tri dana imate tikove i dovoljno pametni da gledate film sami u kasnim vecernjim satima ko sto sam ja bila pre neko vece (doslo mi je bilo da zovem nekoga u pola noci da dodje da me drzi za ruku :lol: ), toplo preporucujem film "Zmurke" sa Robertom De Nirom...
Film je sasvim "dobar" za one koji vole...hm kako da ga okarakterisem...recimo psiho-horor :?

A nista "losiji" nije ni "Zatvori oci"...

blago vama ljudi ,, ja se nesećam kada sam odgledala film ,,, čak ni tv ne uključujem više ,,, ako nekada i uključim ,,, već sam počela spontano da okrećem fotelju od televizora pa ovi što sede na trosedu i gledaju tv -----ja gledam u njih

Back