Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam pre jos..ima mesec dana pogledala film monster http://www.imdb.com/title/tt1470827/
britanska sc drama, koja je uradjena sa skromnim buzetom..
i snimljena na originalnim lokacijama sa sve ljudima koji su se nasli tu..
obicno SC filmovi imaju radnju koja pocinje sa napadom vanzemaljaca..
u ovome vanzemaljci vec neko vreme zive na nasoj planeti..
u nekim momentima film me asocirao na npr War of the Worlds..valjda zbog velicine vanzemaljaca i nacina njihovog kretanja..
ali i na Cloverfield..valjda zbog toga sto dolaze iz vode..:)))
u svakom slucaju preporucujem..mada sto ljudi sto cudi iliti razlicitih ukusa..

Poslednja izmena:
Juce u nedostatku neta odgledah film The Last song.
Ja uopste ne znam odakle mi taj film i ko mi ga je preporucio ali ja sam se sita isplakala .
Mnogo lepa porodicna prica i prava drama.
Ako ste volele onaj sa Robertom de Nirom kome sam ime zaboravila onda ce vam se dopasti i ovaj film.

evo moje preporuke ako nemate sta da radite...
2ah7dk8.jpg

pa meni je mala antipaticna jos od ranije..
mada mi je glumac koji igra njenog caleta super...takodje od ranije..
sta znam..svi kazu da je knjiga puno bolja,ja je nisam citala mada moram da priznam da sam plakala (:rumenko:)zbog onog u crkvi..
nije los film..

Ju ja nisam ni znala da je po knjizi film radjen .
Al divan je onako bas bas.
I sta plakala na jednu scenu , ja sam precmizdrila pola filma minimum, sreca te sam sama bila blam bi me ziv pojeo od ukucana :cool:

E a da nije neko od vas sluuuuuucajno gledao film na rt vojvodina 1 koji se sad zavrsio?

Jao kakav sladak nemacki film nisam videla naslov ali skroz je simpa.
Tri dana pred svadbu okuplja se familija buducih mladenaca u nekom dvorcu u Skotskoj i za ta tri dana svasta se nesto desi , uglavnom nema niko bas pravo normalan , i mnogo je slatko sve sto se desava ...malo su mi zalicili na moju porodicu (videti trenutnu aktivnost) i da stvar bude najsmesnija glavni glumac ili ti mladozenja je pljunuti Muerte iz mladjahnih dana i tom utisku nisam mogla da se otrgnem ceo film.

Kad obuce onu skoltsku suknjicu pred kraj filma ne da sam se zakikotala ....

E sad odo da guglam da vidim koje pisao the last song i da vidim ima li da se kupi kod nas , mada sam duboko ubedjena da je filmpa knjiga potpuno pogresan redosled.

E da ...gledala sam Jedi, moli , voli...zali boze tri sata zivota , knjiga je bljaks a film je duplo bljaks, iako je slikano fenomenalno, pogotovo onaj Rim :heart:

Pu jeeeee, Nikolas Sparks pisao The Last song.
Pored Beleznice procitala sam jos tri neke njegove knjige toliko glupave da me bilo sramota same sebe.
A sad guglajuci sta vidim ...neki od najlepsih filmova koje volim i koje sam gledala su nastali po njegovim knjigama.
Pored Beleznice ....Poruka u boci , Setnja za secanje ....

Pa meni nije jasno kako je isti covek mogao da napise tako dobre i tako ljigave knjige ???
Mozda je ovo trebalo da pitam na Biblioteci

da li je neko gledao ovu ''Milenium Trilogy''?
ja nisam i ne mogu se otrgnuti utisku da sam nesto jako bitno propustila..
da ne spominjem da sam za trilogiju cula tek sa trecim nastavkom ''The Girl Who Kicked the Hornets' Nest'' :confused:

Poslednja izmena:
Pu jeeeee, Nikolas Sparks pisao The Last song.
Pored Beleznice procitala sam jos tri neke njegove knjige toliko glupave da me bilo sramota same sebe.
A sad guglajuci sta vidim ...neki od najlepsih filmova koje volim i koje sam gledala su nastali po njegovim knjigama.
Pored Beleznice ....Poruka u boci , Setnja za secanje ....

Pa meni nije jasno kako je isti covek mogao da napise tako dobre i tako ljigave knjige ???
Mozda je ovo trebalo da pitam na Biblioteci

Све је то ствар адаптације романа у сценарио...

Ju ja nisam ni znala da je po knjizi film radjen .
Al divan je onako bas bas.
I sta plakala na jednu scenu , ja sam precmizdrila pola filma minimum, sreca te sam sama bila blam bi me ziv pojeo od ukucana :cool:

E a da nije neko od vas sluuuuuucajno gledao film na rt vojvodina 1 koji se sad zavrsio?

Jao kakav sladak nemacki film nisam videla naslov ali skroz je simpa.
Tri dana pred svadbu okuplja se familija buducih mladenaca u nekom dvorcu u Skotskoj i za ta tri dana svasta se nesto desi , uglavnom nema niko bas pravo normalan , i mnogo je slatko sve sto se desava ...malo su mi zalicili na moju porodicu (videti trenutnu aktivnost) i da stvar bude najsmesnija glavni glumac ili ti mladozenja je pljunuti Muerte iz mladjahnih dana i tom utisku nisam mogla da se otrgnem ceo film.

Kad obuce onu skoltsku suknjicu pred kraj filma ne da sam se zakikotala ....

E sad odo da guglam da vidim koje pisao the last song i da vidim ima li da se kupi kod nas , mada sam duboko ubedjena da je filmpa knjiga potpuno pogresan redosled.

E da ...gledala sam Jedi, moli , voli...zali boze tri sata zivota , knjiga je bljaks a film je duplo bljaks, iako je slikano fenomenalno, pogotovo onaj Rim :heart:

...

Poslednja izmena:
da li je neko gledao ovu ''Milenium Trilogy''?
ja nisam i ne mogu se otrgnuti utisku da sam nesto jako bitno propustila..
da ne spominjem da sam za trilogiju cula tek sa trecim nastavkom ''The Girl Who Kicked the Hornets' Nest'' :confused:

Ja sam gledala sva tri i ovde sma pisala o tome..
znaci ..odgledaj obavezno..neces se pokajati

Odavno je muvalo preporucila ovaj film..tek sam ga sada odgledala
svideo mi se..preporucujem...
http://2.***************/_K4ncs0BvIRA/SugmnGCb-NI/AAAAAAAAGhU/NyAlYtXi0pA/s400/cracks_poster-550x412.jpg

gledala sam konačmo lost in translation
ništa nemam posebno lepo da kažem.
tendenciozan film, zamišljen tako da vas tera da razmislite o svom životu
ali osim ukoliko još nikad niste razmišljali o svom životu ne uspe baš u toj nameri
a namera je očigledna
meni to smeta kad vidim.

i skarlet mi je totalno gadna ovde (a i inače)
a i jen lik je malo bled, opet kapiram šta je htela da postigne ali meh

jeste gledali vi taj film?
kako se vama dopao?
ja sam mnogo više očekivala

je l mi verujes da sam ja odgledala taj film i niceg zivog se ne secam:confused:
to mi se cesto desava,ali ovde bas nicega,samo da je ona negde na aerodromu ili tako nesto i sama,tj da ceka
:confused:
skidam film the kids are all right,film koji je najveci strah i trepet lobija sa politike:zper:

gledala sam konačmo lost in translation
ništa nemam posebno lepo da kažem.
tendenciozan film, zamišljen tako da vas tera da razmislite o svom životu
ali osim ukoliko još nikad niste razmišljali o svom životu ne uspe baš u toj nameri
a namera je očigledna
meni to smeta kad vidim.

i skarlet mi je totalno gadna ovde (a i inače)
a i jen lik je malo bled, opet kapiram šta je htela da postigne ali meh

jeste gledali vi taj film?
kako se vama dopao?
ja sam mnogo više očekivala

Sve se slazem. :ok: Mene inace nerviraju ti kvaziumetnicki americki filmovi koji su kao "duboki" , a Skarlet je po mom misljenju losa glumica.

Kad smo kod tendencioznih filmova, nemo da se neko zaebe da gleda ovaj novi sa DeNirom, Stone, nasi ga preveli kao Trougao obmane. Svaki klise je ubacen, pa sve to zacinjeno razlicitim religijama i razlicitim misljenjima o veri i nekoliko ljudi koji su ocajni i u religiji traze neko cudo, a nece da mrdnu dupe. Ocaj.

The Expendables
Kada sam u najavi glumaca videla pola holivudske gerijatrije
sem Stantmana..skoro da sam odustala od gledanja..ali
na kraju ..zabavan ,akcioni film prozet humorom za kisna
popodneva..

The-Expendables-Official-Poster-2.jpg

Back