kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
e ja ga skinula ali se dvoumim izmedju tog filma i
http://www.imdb.com/title/tt1135503/
videcemo koja ce limunadica da se gleda...
http://www.imdb.com/title/tt1135503/
videcemo koja ce limunadica da se gleda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Juce u nedostatku neta odgledah film The Last song.
Ja uopste ne znam odakle mi taj film i ko mi ga je preporucio ali ja sam se sita isplakala .
Mnogo lepa porodicna prica i prava drama.
Ako ste volele onaj sa Robertom de Nirom kome sam ime zaboravila onda ce vam se dopasti i ovaj film.
)zbog onog u crkvi..

Pu jeeeee, Nikolas Sparks pisao The Last song.
Pored Beleznice procitala sam jos tri neke njegove knjige toliko glupave da me bilo sramota same sebe.
A sad guglajuci sta vidim ...neki od najlepsih filmova koje volim i koje sam gledala su nastali po njegovim knjigama.
Pored Beleznice ....Poruka u boci , Setnja za secanje ....
Pa meni nije jasno kako je isti covek mogao da napise tako dobre i tako ljigave knjige ???
Mozda je ovo trebalo da pitam na Biblioteci
Ju ja nisam ni znala da je po knjizi film radjen .
Al divan je onako bas bas.
I sta plakala na jednu scenu , ja sam precmizdrila pola filma minimum, sreca te sam sama bila blam bi me ziv pojeo od ukucana![]()
E a da nije neko od vas sluuuuuucajno gledao film na rt vojvodina 1 koji se sad zavrsio?
Jao kakav sladak nemacki film nisam videla naslov ali skroz je simpa.
Tri dana pred svadbu okuplja se familija buducih mladenaca u nekom dvorcu u Skotskoj i za ta tri dana svasta se nesto desi , uglavnom nema niko bas pravo normalan , i mnogo je slatko sve sto se desava ...malo su mi zalicili na moju porodicu (videti trenutnu aktivnost) i da stvar bude najsmesnija glavni glumac ili ti mladozenja je pljunuti Muerte iz mladjahnih dana i tom utisku nisam mogla da se otrgnem ceo film.
Kad obuce onu skoltsku suknjicu pred kraj filma ne da sam se zakikotala ....
E sad odo da guglam da vidim koje pisao the last song i da vidim ima li da se kupi kod nas , mada sam duboko ubedjena da je filmpa knjiga potpuno pogresan redosled.
E da ...gledala sam Jedi, moli , voli...zali boze tri sata zivota , knjiga je bljaks a film je duplo bljaks, iako je slikano fenomenalno, pogotovo onaj Rim![]()
da li je neko gledao ovu ''Milenium Trilogy''?
ja nisam i ne mogu se otrgnuti utisku da sam nesto jako bitno propustila..
da ne spominjem da sam za trilogiju cula tek sa trecim nastavkom ''The Girl Who Kicked the Hornets' Nest''![]()

gledala sam konačmo lost in translation
ništa nemam posebno lepo da kažem.
tendenciozan film, zamišljen tako da vas tera da razmislite o svom životu
ali osim ukoliko još nikad niste razmišljali o svom životu ne uspe baš u toj nameri
a namera je očigledna
meni to smeta kad vidim.
i skarlet mi je totalno gadna ovde (a i inače)
a i jen lik je malo bled, opet kapiram šta je htela da postigne ali meh
jeste gledali vi taj film?
kako se vama dopao?
ja sam mnogo više očekivala
Mene inace nerviraju ti kvaziumetnicki americki filmovi koji su kao "duboki" , a Skarlet je po mom misljenju losa glumica.

Ma dal si stvarno gledala taj film luda zeno![]()

Odijam da gledam Hari Potera.
Naka mi juce kaze :Jel da mama da je bas glupo sto je Hari porastao i vidi kako je ruzan. Necu da gledam vise !
A ja se mislim :Hvala ti Boze !![]()